Lisää kesäjuhlia

Aurinko helli taas tänään Helsinkiä ja pakkohan se oli lähteä ulos. Tapahtumia olisi ollut liiaksi asti ja ensimmäinen ajatus tietenkin oli,...

Aurinko helli taas tänään Helsinkiä ja pakkohan se oli lähteä ulos. Tapahtumia olisi ollut liiaksi asti ja ensimmäinen ajatus tietenkin oli, että menemme kaikkialle: Kumpulan kyläkarnevaaleille, Maailma kylässä-festareille, Fashion stock salesiin, Art exposed-myyjäisiin, sarjakuvakeskukselle kaverin lapsen synttäreille...mikäköhän siinä on, ettei koskaan tajua olevansa vain ihminen, ilman supervoimia ja lentokykyä :D

Aika nopeasti reissu muuttui pelkiksi Kumpulan kyläkarnevaaleiksi ja 1-vuotissynttäreiksi, kun karsin turhimmasta päästä pois. Kumpulan kilometrin mittainen kirppistie oli alusta asti haaste kummallekin meistä. Toiselle tuntemattomasta syystä, toiselle toisen takia. Mulle on aina tosi haasteellista kuunnella lapsen käninää ja olin ihan hermot riekaleina jo puolessa välissä kirppiskatua ja manasin lukijaksi tunnustautuneelle naiselle (jolla oli samanlainen Tulin kantoreppu ku mulla! Vakoilin) ettei tästä tule mitään ilman reppua, mikä jäi vahingossa kotiin.

Tässä kirpparikadun saalista, villapaitaa syksyksi ja kodin esineistöä sekä ihan huiput jatsarit talveksi. Kengissä luki ihan hullu juttu, angel boy ja vaikka ne olivat kuluneet ja toisesta kengästä oli solkikin tippunut, ne olivat ihanat. Noi froteekalsarit ajattelin kesäshortseiksi, kun missään kaupassa ei nykyään myydä kuin sellaisia pienelle Alexander Stubbille sopivia vaaleansinisiä ruutushortseja. Nuo on just hyvät shortsit kun vaivalla kasvatetut jalkamakkaratkin näkyvät.

Huvittavaa, että kun olen nyt myynyt kaikki raitaliinani pois, niin sitten kadun lopussa mun oli pakko ostaa Amazonasin raitaliina kirpparilta, että sain kantaa pojan selässä takaisin. Känisevä kaveri nukahti heti onnettomaan selkäsidontaviritelmääni ja nukkui sitten rattaisiin siirrettynä ne synttäritkin pois suunnitelmista. Kävimme sitten vain Kumpulassa, mutta olipa sitä siinäkin ja onneksi loppupäivä meni iloisissa merkeissä kummallakin.

Sitä minä vain mietin, että onko se raitaliinojen määrä meillä vakio. Aina on oltava yksi värioksennus kaiken varalta, jos tuleekin käännyttyä hipiksi.

Oliko joku muu myös Kumpulassa, vai voittikomuu tapahtuma tänä viikonloppuna?

17 kommenttia

 1. Kyllä mä jo mielessäni tuon värioksun kuvittelin. Hyvä se on olla hätävaraliinana joku tommonen, ettei tarvii kivointa liinaa käyttää majan rakennukseen, piknik-alustana tms hyödylliseen...

  VastaaPoista
 2. Oli muuten suhteellisen hankalaa sitoa tempoileva poika liinaan maasta heittäen. Varsinkin kun toi selkä oireilee ja ihmisiä oli noin 200 katsomassa tätä hommaa. Mutta se nukahti HETI sinne. Olisi pitänyt muistaa kantoreppu, mistä tykkään enemmän siksi, että siinä joku muu voi tajuta kuinka auttaa se lapsi selkään. Mä en sais paljon heitellä lasta olan yli selkääni :/

  VastaaPoista
 3. Henkkamaukalla on lyhkäsiä trikooshortseja, vähän nuitten alushousujen mallisia, jos semmoset kelpuutat :) kahet saa muistaakseni kuudella eurolla.

  VastaaPoista
 4. myö oltiin lintsillä.

  VastaaPoista
 5. Paikkakunta eri, tunnelma sama. Kolmen lapsen kanssa peräkonttikirppiksellä, vuosikas vinkui ja kitisi rattaissa. Yhden trikoisen liinan näin vain myynnissä, kudottuja ei yhtään. :/ Olisin saattanut sortua. Lopulta ostin pullan ja pillimehun sille vuosikkaallekin (huono äiti).

  VastaaPoista
 6. Mäkin kuvittelin omaavani supervoimia mutta päädyin lopulta noin puoleen listalla olleista paikoista. Meillä oli suuntana nimenomaan nuo mainitut Stock Salesit ja se Exposed. :)

  VastaaPoista
 7. Miksiköhän en löytänyt? onko niitä kokoon 86 asti? Kävin henkalta etsimässä perjantaina, sit hankin polarn o. pyretiltä yhet himppasen pidemmät trikooshortsit, mut niille ois kyllä enemmänkin tarvetta.

  VastaaPoista
 8. pääsitkö laitteisiin? entä veijo? mehän käytiin silloin avajaispäivänä ja oli kivaa, tosin kylmää ja kivaa!

  VastaaPoista
 9. No joo, kyl tääkin herra veti appelsiinimehua ja pitsaa siellä reissussa ;)

  VastaaPoista
 10. kävittekö siis jommissa kummissa van? mä en jaksanut lähtee minnekään kumpulasta, oli just hyvä meininki ja sit pappakin tuli sinne. syötiin pitsaa puistossa vaan.

  VastaaPoista
 11. Ainakin nettisivujen mukaan pitäis olla olemassa myös 86, mutta nettikauppa on myyny sen koon loppuun.

  http://www.hm.com/fi/product/99489?article=99489-A#article=99489-A

  Ehkä ne oli loppu kaupastakin.

  VastaaPoista
 12. Hei--mä en ehkä nähny sua, mut sä näit mut. Tai no ainakin otit musta anonyymin kuvan...tossa ekassa ruudussa tuo lerppalierihatullinen nainen olen minä Tiuhti.
  Meil oli hyvät Kumpuloinnit... Mies paimensi jälkikasvua niin ityse pystyin keskittyyn kirppuiluun. Kuitenkinsaaliini jäi vähäisemmäksi kuin sinun. Ja jos sinä ostit neuleen niin mulle tarttui myöskin ajankohtaiset hokkarit ja sateenvarjo...myöski Eccot koossa 24.
  Lastenalueella askartelttiin, evästettii vähän rähistiin ja tanssahdeltiin.

  Tiuhti

  VastaaPoista
 13. Oho! No jopas tähtäsin. Me oltiin tuossa juuri aloittamassa kirpparointia ja mentiin tuosta katua pitkin pitäen välillä taukoja tien sivussa. Ollaan ilmeisesti liikuttu ihan vieri vieressä :D

  VastaaPoista
 14. Ei kyllä me noista ehdittiin molempiin mutta pari muuta jäi sitten väliin. :D

  VastaaPoista
 15. Voi harmitus, ku ei ehditty Kumpulaan :/
  Mut Kaisaniemienessä oli kyllä myös aurinkoa ja kiva ja kuuma tunnelma :)
  Ihana kesäbaby!

  VastaaPoista
 16. Hih, kiinnitin ensin huomiota hienoihin legginseihin ja sitten tunnistin sinut. Sain hieman kommenttia, että et sitten voinut antaa toisen nauttia rauhassa juhlista. Anteeksi, en ;).

  Arvaa vaan keneltä sain idean Tulin repusta ylipäätään! Sama kuosi sentään on sattumaan. Olen kyllä ollut reppuun todella tyytyväinen. Pidemmillä kannoilla melkein suosin liinaa, mutta tuollaisilla rattaisiin, syliin, rattaisiin keikoilla reppuun on ihan ehdoton. Arvaa kirosinko myöhemmin, että miksi ihmeessä en tajunnut tarjota meidän reppua lainaan. Olisimme tarvittaessa pärjänneet ilman, lähistöllä kun asumme ja olisi sen palautuksen saanut jotenkin hoidettua. Ulospäin näytit kyllä tyynen rauhalliselta ja ihana punapää oli myöskin hyväntuulinen ainakin juuri tuolloin.

  Niin ja puistopitsailuksi se meilläkin meni.

  VastaaPoista
 17. Mulla oli sitten henkinen hermoromahdus! Sascia lapsellista-blogista eilen just kysyi, et eikö mulla mene koskaan pinna lapsen kanssa. No menee ihan hirveän usein, mutta ilmeisesti se mun sisäinen kärsimys ei näy ulospäin :D

  Ja joo, siis todellakin saa "häiritä" jos tunnistaa, eihän musta montaa kuvaa oikeasti edes ole, joten pitää olla tarkkasilmäinen ja pitkäaikainen lukija joka tunnistaa :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images