Kynsijuttu

Ainiin! Kertoessa äitienpäivälahjoistani, unohdin täysin vauvakerhostamme saamani lahjan: Make up storen mustan kynsilakan! Jos vauvakerho a...

Ainiin! Kertoessa äitienpäivälahjoistani, unohdin täysin vauvakerhostamme saamani lahjan: Make up storen mustan kynsilakan! Jos vauvakerho antaa tämän kaltaisia äitienpäivälahjoja, on se juuri sopiva paikka mulle. Mustaa kynsilakkaa mulla ei ihme kyllä ollutkaan aiemmin, olen ollut pitkään kirkkaan punaisen käyttäjä.

Nyt olen viimein saanut sormeni ja lähinnä kynsinauhani siihen kuosiin, että voin laittaa niihin kynsilakkaa. Varmaan aika moni muukin äitibloggari sai taannoin testiin telkkarissakin ahkerasti mainostettua Bio-oilia. En ole hirveenä jaksanut kokeilla sitä n. 30cm sektioarpeeni tai raskausarpiini (kyseessä on siis arpienhäivyttäjäaine "mullistavalla ainesosalla"), mutta kynsinauhoihin se kyllä toimi tosi hyvin. Raskausarvet, kynsinauhat, mitä näitä nyt olikaan. Apteekista saa noin kympillä pullon ja riittää ehkä sata kertaa kauemmin mitä pienet manteliöljypullot, jos kynsinauhahoitoon haluaa käyttää.

Nyt pitäisi hankkia vaan appelsiinipuutikkuja ja oikeasti alkaa hoitamaan kynsiä, poistaa lakkaa ja motivoitua muutenkin laittautumisesta. Kosmetologikäyntikään ei tekisi pahaa. Olen tänään kyllä menossa kulmien ja ripsien värjäykseen, mikä on jo askel kohti ihmismäisempää olemusta. Hyvä alku, mutta ei kyllä riitä 1.5 vuoden koomailun jälkeen mihinkään.

4 kommenttia

  1. Hauskaa, meille tuli kynsipostaukset samalle päivälle! :D

    VastaaPoista
  2. Mulla tuo ihmeaine pehmitti sektioarven epäsäännöllisestä rasvaustahdista huolimatta.

    VastaaPoista
  3. wou! mä en oo sitä laittanut paljoa, mut mun selässä on iso arpi joka vaatis hoitoa. taidanpa aktivoitua muuhunkin kuin kynsinauhoihin!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images