Kotsa

Kävin tänään ensimmäistä kertaa blogibestikseni Wandiksen luona kylässä, with a child of course. Hullaannuin jo matkalla Vantaan Tammistoo...

Kävin tänään ensimmäistä kertaa blogibestikseni Wandiksen luona kylässä, with a child of course. Hullaannuin jo matkalla Vantaan Tammistoon, kun ykskaks näkyi dösän ikkunasta outlettia toisen jälkeen. Sisäinen Sulo Vileenini heräsi: vähän niinkuin Mustanmäentori, mutta lähempänä!

Kahviteltuamme ja syötyämme vähän mozzarellapakastepitsaa lähdimme sitten käymään tuolla paratiisissa, minkä hehku ehkä hieman haihtui kun tajusi ettei siellä niin jännää ollutkaan. Löysin kuitenkin huipun kotsan, mikä on sellaista lastenhaalareista tuttua enstex-kangasta! Sininen tupsu oli ihan ehdoton punaiseen hattuun ja sointui hyvin raketti-envirosaxiini.

Hattuhan on tuttuakin tutumpi Coston tupsulippis. Just sopivan spede hiekkalaatikon reunalle. Tein jo suunnitelman, että syksyllä ostan Costolta pelkän 5 euron tupsun ja tuunaan sillä hatun syysluukkiin. Sininen kesällä, valkoinen talvella. Niin se menee.

Hattu löytyi nuorekkaasti OhMyGosh-nimisestä merkkivaateoutletista, maksoi n. 35 euroa.

 

16 kommenttia

 1. ha-haa! tajusin muuten vasta kotiin lyllertäessäni, että meillä meni melkein 5 tuntia lätistessä! ilmanko suuta kuivas :D

  VastaaPoista
 2. mun oli pakko hankkia se vihreä robotti enviro kassi, ja olen aivan rakastunut siihen.

  VastaaPoista
 3. no huh, en ees kattonu kelloo! me oltiin jo puol10 liikkeellä.

  VastaaPoista
 4. mä oon kans tykästynyt noihin! tilasin 2, raketin ja sinivalkosiksakin ja nyt on ollut raketti tosi pitkään käytössä päivittäin.

  VastaaPoista
 5. Noi Coston hatut on ihania! Ja mua harmittaa että mun pää on niin pieni et ne ei istu mulle :/
  Passaa kyllä muuallekin kun hiekkikselle ;)

  VastaaPoista
 6. Moi! Onko niin, ettei sun vanhoja bloggerin blogitekstejä ja -kommentteja enää pääse lukemaan? Minä kun olen tällainen mattimyöhänen, niin on ollut tapana aina lukea useampi bloggaus kerralla ja palata kommentteihin ja vastauksiisi myöhemmin. Nyt niitä ei enää ollutkaan luettavissa :(

  VastaaPoista
 7. no siis tekstit pitäis löytyä kaikki, mutta kommenteissa on muutaman viimeisimmän bloggeriviikon kohdalla se, et unohin siirtää ne kommentit. ne on tallessa bloggerissa, mistä on nyt suora siirto bellaan ja kun ehdin ja kun bellan tiimi ehtii, aion saada ne kommentit kyllä tännekin.

  VastaaPoista
 8. niitä on eri kokosia, xs-xl. mula on iso kuupa eli l-koon lakki, tuolla omg:ssa oli nitä ihan pieniäkin.

  VastaaPoista
 9. No ei paha hinta! Onkohan noi jotain 50-60e normaalisti..? Mä olen himoinnut tota hattua piiiiiiiitkään. En ole osannut päättää vaan väriä enkä materiaalia. Kiva että noita vaihtotupsujakin on tullut, on nyt ehkä hatun valitseminen helpompaa. Kiva ja sopii sulle! :D ! Tärkeää myös että mätsää kassiin tottakai!

  VastaaPoista
 10. Menee ihan aiheen vierestä, mutta nyt sivua on taas helppo lukea kännykällä! Se jumittava yläpalkki on poistunut. Että kiitos, olen tyytyväinen :) Piti tulla kertomaan heti.

  VastaaPoista
 11. joo, ilmeisesti 60 euroo tollanen kankainen ja nahkainen enemmän. Niitäkin muuten oli 40 euron hujakoilla tuolla liikkeessä. Toki ne värit ja matskut oli ehkä kaikista kirkuvimpia, mutta noissa hauskuus taitaa olla se juttu muutenkin :)

  VastaaPoista
 12. Hyvä! Mä en itse käytä kännyä blogien lukuun (oikeasti mun älypuhelin on ilman sim-korttia sohvan reunalla ja käytän jotain 8v vanhaa nokiaa) joten en pysy kärryllä. Monet jutut on itselle vieraita, kuten se rss-feed ja kännyominaisuudet kun tekee asiat aina tietyllä tavalla.

  VastaaPoista
 13. Jee, katselinkin yksi päivä, että sieltä löytyy tuollainen outlet. Coston lakki himottaisi kun himottaisi täälläkin!

  VastaaPoista
 14. Joo, oon koklannut kaikki koot ja ne ei vaan sovi mun päähän :/

  VastaaPoista
 15. Rakastan Coston lakkeja ja niitä meillä onkin yhteensä kolme ja tupsuja varmaan ainakin tuplamäärä, saa tosiaan kivasti vähän muutettua luukkia.

  VastaaPoista
 16. noi hatut on normaalisti n.70e, nahkaiset kalliimpia!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images