Ethletic tennarit lapselle

Haalasin tänään äitikaverinkin vaunuineen Reilunkaupan Tähteen Hämeentielle, sillä olin nähnyt jo pari viikkoa sitten näyteikkunassa Ethlet...

Haalasin tänään äitikaverinkin vaunuineen Reilunkaupan Tähteen Hämeentielle, sillä olin nähnyt jo pari viikkoa sitten näyteikkunassa Ethleticin reilunkaupan luomupuuvillaisia tennareita lastenkoossa. Ja nyt kun olimme kurvissa ja sattumoisin (Helppo liikkua kampanjasta johtuen) mulla oli kamerakin mukana, oli pakko käyttää tilanne hyväksi ja mennä tarkistamaan olinko nähnyt oikein. Olin! Hyllystä löytyi lasten tennareita sekä pinkkinä että mustana.

Mulla on itselläni Ethleticin kokomustat perustennarit ja olen tosi tosi tyytyväinen ollut. Laatu on jopa yllättänyt ja mitään bulkkikamaa ei nämä tossut tosiaankaan ole. Jos joku väittää käyttävänsä Converseja pelkästään laadun takiä eikä se tähtimerkki merkitse mitään, voi ihan suosiolla siirtyä suurinpiirtein samanhintaisiin eettisiin versioihin. Nämä kestää käyttöä tosi hyvin.

Koot alkavat jo numerosta 26 ja päätyvät numeroon 47. Lähes tulkoon siis koko perhe voi kävellä samoissa jalkineissa kesän. Reilukaupan Tähdessä pienin koko taisi tällä hetkellä olla 27, mutta lisää pieniä kokoja oli tulossa muutaman viikon sisään. Onhan tossuilla hintaa, lastentennarit 52 eur ja aikuisten 65 eur, mutta kyllä näillä pitkään käveleekin. Ja kuulemma voi tilata postitsekin, vaikka nettikauppa ei vielä toimikaan.

8 kommenttia

 1. Hei postaukseen liittymätön kysymys: Onko niin että vanhan blogin puolelle ei enää pääse? Siis vanhoja kommentteja lukemaan? Olisi hirvittävästi kiinnostanut tuo neuvolakorteissa käytetyistä adjektiiveistä käyty keskustelu.. :)

  VastaaPoista
 2. Joo, tää on vielä vähän vaiheessa kun sain valita siirretäänkö vanhan blogin osoite suoraan bellaan nyt vai myöhemmin. Vastasin, että nyt ja suoraan sanottuna unohdin ettei kaikkia kommentteja oltu siirretty!

  Tällä hetkellä Bellan tiimi työskentelee aktiivisesti sivuston käytettävyyden kanssa, joten ainakaan tällä viikolla niitä kommentteja ei pysty siirtämään (en osaa sitä itse tehdä, en oo kovin hifi). Mutta kun ne siirretään, pistän siitä maininnan postaukseen niin pääset lukemaan ne!

  VastaaPoista
 3. Jummarran! Ja jään odottelemaan. Kiitos vastauksesta :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä! Tää ei tosiaankaan ole kiva juttu lukijalle, että bloggarilla on dementia :) Mutta on tässä aikamoinen hässäkkä ollut opetella uusi blogialusta, hoitaa perhettä ja vielä kirjoittaakin. Jotain aina jää ja nyt jäi tän dementikon kommentit vähäksi aikaa bloggeriin. Mutta siellä ne ovat turvassa, kunhan keretään niin asennetaan!

  VastaaPoista
 5. Noita näin jyväskylässäkin tänään myynnissä :)

  VastaaPoista
 6. paljastahan paikkasi! musta on ihan mahtavaa, että jollekkin tollaselle massamuotijutulle kuten koristennarit on olemassa eettisempi vaihtoehto. Tosin epäilen, että joillakin se tähti on se juttu, vaikka laatu olisikin sama ellei jopa parempi näissä toisissa ;)

  VastaaPoista
 7. Niitä tennareita on siinä kulman takana Helunassa vähän edullisempaan hintaan.

  VastaaPoista
 8. Kiva että kengissäkin alkaa löytyä ekologisempaa valikoimaa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images