Tekemistä

Jos olisin menossa Kokoomuksen puolueristeilylle vauvan kanssa, ostasin vaatteet ehdottomasti H&M:n poikien vauvanvaatemallistosta (ja o...

Jos olisin menossa Kokoomuksen puolueristeilylle vauvan kanssa, ostasin vaatteet ehdottomasti H&M:n poikien vauvanvaatemallistosta (ja ompelisin niihin feikki krokotiilimerkkejä sulautuakseni massaan). Kuivaa ja aikuismaista, suorastaan kuolettavan tylsää.


Sen sijaan taidan käydä hakemassa uuden Seppälä Babyn 6.95 maksavat keltaiset sydänleggarit pojalle ja lähteä Vartiokylän työväentalolle maahanmuutto ja monikulttuurisuuspäivään (fb-linkki)

 Tai sit me vaan ollaan kotona viikon ruokalista päällä ja otetaan iisisti. Joo, niin me tehdään :)



18 kommenttia

  1. Onpa aika kivat noi Seppälän pääntsit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mustakin! Mutta en ehkä voi oikeesti hankkia niitä, koska poikaa luullaan tytöksi kokoajan jo ruskean sydänvillahaalarin takia :) Ja keltaisten stonzien. ja keltasen lippiksen.

      Poista
    2. Tottakai voit, mä kävin vastapainoksi ostamassa tänään ne mustavalkoraidalliset tytölle. ;)

      Poista
    3. mustavalkonen on unisex, sydämet ja keltainen on ilmeisesti varattu tytöille :(

      Poista
    4. Nää. :D

      O:ta on kyllä oikeasti luultu pojaksi pääosin silloin kun sillä on jotain mustaa tai mustavalkoista päällä. Mä aina sanonkin, että älä anna ennakkoluulojesi hämätä, se on tyttö.

      Poista
    5. Mun poikaa on luultu tytöksi kai lähinnä sen pitkien hiusten takia. Luulin, että ainakin puistoissa tytöttely loppuu farkunsiniseen kevähaalarin, mutta ei! Olkoot nyt sitten "äitinsä näköinen tyttö" ihan rauhassa, mieluummin kivat vaatteet ja väärä sukupuoli kuin juurikin tuollainen golf-kerholta karannut porvarislapsi :D

      Kiitti Seppälä baby-vinkistä, en tiennytkään tollasesta! Kivan värikästä näyttäis olevan, tai no ainakin siihen kokoon 86 asti. Mahtuiskohan noi sydänleggarit vielä meidän rimpulalle :)

      Poista
  2. Ihana! Hihittelen ajatukselle feikkikrokojen sulauttamis mahdollisuuksista :D

    Mut toiseen asiaan:keltanen on kuulemma poikien väri,näin on mulle kertonut oma tytär ja sen kaikki kaverit. Ja sulot pöksyt nuo. Harmi kun nuokin vaan vauvoille, saisipa koossa 110.

    VastaaPoista
  3. On niin tylsää, että poikien vaatteissa loppuu se vähäkin hauskuus, värit ym. kokoon 86. Melkein itku tuli, kun poikaseni ei enää mahtunut kasikutoseen... mistä niitä vaatteita nyt kaivetaan, jollei halua näyttää pikku-JyrkiKataiselta tai joltain printtihirviöltä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ahahahah, just toi jyrki katainen/alexander stubb tyyli ei oikein iske! noi rennot amerikkalais beach henkiset printtiokse3tukset on kans ihan hirveitä, emmää halua et sillä lukee joku volleyball beach club paidassa jos se ei ees harrasta semosia. ja ruutushortsit on yök ja tosi tauskimaisia.

      Poista
  4. minä puhun aina Herttasen perheestä (jos joku muistaa sen Barbiperheen :D ), kun joku on niin helvatin herttaisen täydellinen. Nämä menee vähän samaan tyyliin :D

    VastaaPoista
  5. mä en kestä noita pikkusnobivaatteita. enpä kyllä sen puoleen halua käyttää omalla vauva/taaperolla farkkuja tms. aikuisvaatteita. meidän kölli pukeutuu bodyihin ja kollarihousuihin. ja isompi kölli t-paitaan ja kollarihousuihin... ainiin mut kukaan perheestä ei käytä farkkuja :D

    VastaaPoista
  6. Juu eikun ekan kuvan setti pikku-Jyrkille tai -Alexanderille päälle ;) meidän perhe olis huvittava näky: lapsella pikeepaita ja slipari, äidillä collegehousut ja lenkkarit! Ja ostat ehdottomasti nyt sydämiä kun vielä voit: kohtahan se voi haluata itselleen noi risteilykuteet!

    VastaaPoista
  7. tiedäks, mietin just että jos meidän on "pakko" vielä tehdä vauva ennenkuin mua leikellään. niin voinko nyt ostaa varuilta noita h&mn poikien malliston kamoja jos se vauva ei olekaan tyttö ;)
    esikoisen lempparit on farkut/chinot, tpaita+kauluspaita, tai kauluspaita+neule. ikää kohta 6v :D noita yhdistelmiä siis löytyy päältä kun itse käy omasta vaatekaapista hakemassa vaatteita.
    ja toim. huom. siellä vaatekaapissa on myös salama mcqueen jne printtipaitoja, mutta ei ne uppoa. junapaitaa piti kerran päällä ja kysyi illalla että äiti onko mun pakko pukea tuota enää.

    VastaaPoista
  8. ei puhu, mutta melkein pahempi, turun murre kuuluu vaikka 1½v sitten poistuttiin sieltä :D

    VastaaPoista
  9. ekaa kertaa kommentoimassa.. itse olen ns. tyrmistynyt että ainut mitä pikku vauvapoikien (tosin oma vasta vajaa 6kk)juhla-vaatteeksi tarjotaan on slipoveri, mieluiten tummansinisenä tai ruudullisena. tai sitten se haalari jossa yläosa on valkoinen ja alaosa musta ja kaulassa rusetti. merimies-asu olis kova!

    VastaaPoista
  10. Mä just viikonlopppuna kuulin et seppälään on tullu vauvojen vaatteita, sisko suositteli. oli ostanu just noi sydänpökät ja valkopunasen pöllöbodyn.
    Kyllä yli 86senttisille vielä löytyy värejä ja itua mut ku menee nuorten puolelle (ekaluokkalaiselle ostaan 130senttisiä) niin on pelkkää glitteriä ja mustaa ja harmaata.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images