Positiivinen!

Täti-ihminen laittoi positiivisuushaasteen, mihin on nyt muutama päivä mietitty vastauksia. Ei sillä, olen ollut erityisen positiivisella p...

Täti-ihminen laittoi positiivisuushaasteen, mihin on nyt muutama päivä mietitty vastauksia. Ei sillä, olen ollut erityisen positiivisella päällä viime ajat ja mukavahan näihin oli keksiä vastauksia. Tosin mun positiiviset ajatukset kiteytyy kahteen sanaan: kevät ja kehitys, mutta yritän olla laajempi. Haaste meni näin:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Haasteessa kuuluu jakaa ainakin kymmenen (10) hyvän mielen asiaa, antaa vielä eteenpäin viidelle (5) bloggaajalle ja lisäksi mainitse haasteen antajasi.

1. Kahvi. Päivä on yleensä mahtava jos on hyvää kahvia. Pidän eniten suodatinkahvista isosta mukista ja paljon.

istutushommia
2) Kasvit. Siemenistä kasvattaminen on kyllä antoisaa puuhaa. Nyt on liossa hajuherneen siemenet, mitkä laitetaan huomenna multaan.

laiskat aamut ja lukeminen
3) Laiskat aamut. Noin kerran viikossa on niin laiska aamu, että yöpuku vaihdetaan päivävaatteisiin vasta iltapäivällä. Silloin kuunnellaan musiikkia ja nukutaan yhdessä päiväunet, vaika ei olla vielä edes noustu ylös.

4) Lukeminen...kannattaa aina. Pelkkien kuvalehtien sijaan yritän myös lukea oikeita kirjoja, tosin hieman huonolla menestyksellä. Tykkään suomalaisista kirjoista ja uutuutena viehätyslistalla on dekkarit, joita aloin lukemaan vasta raskausaikana.

kotiasema
5) Metro. Mun beibini on niin eastside, että se huutaa bussissa. Metro on muutenkin mahtava levähdyspaikka kaupungin ja kodin välillä.

6) Musiikki. Tällä viikolla on soinut Jukka Pojan uusin, Ultra bran Vesireittejä ja Ville Leinosen Hei!.

7) Taaperoituminen. Pikkuvauvat on tosi söpöjä, paitsi ei mun kotona :D Huomattavasti paljon hauskempaa on se, että lapsi ymmärtää jo jotain ja ilahtuu itsekin uuden oppimisesta. Nyt kiipeillään sohvalle ja heilutetaan kättä huhuillen "eiei". Se ilahduttaa minun lisäkseni oikeastaan kaikkia julkisissa samaan aikaan olevia. Televisionkin lapsi jo virittää, tosin nyt meillä ei ole pariin viikkoon näkynyt mtv3 eikä nelonen.

kevätvaatteet
 8) Kevät.  Aurinko, kevyemmät kuteet, tennarit ja ihmisillä iloinen mieli. Sanoinko jo aurinko?

9) Lintsi. Sain lipun Linnanmäelle vauvakerhosta ja en ole käynyt lintsillä sitten 8 luokan. Parin viikon päästä lintsi aukeaa taas ja possujuna odottaa matkustajaa. Kattila on ainakin testattava!

10) Tulevaisuus. Väistämätön hyvä.

Haastan mukaan kaikki K(niinkuin kevät)-kirjaimella alkavat bloggarit. Niitä löytynee varmaan yli 5?
11 kommenttia

 1. nymmä murskaan sun unelmat: lintsillä ei oo possujunaa!

  VastaaPoista
 2. auts. onko siellä mitään vastaavaa köröttelypaikkaa missä ei ota mahan pohjasta?

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Possujuna kuulostaa hyvältä, mut tosiaan, sellaista ei taida olla. On ainakin se vesitornin kiertävä juna.Kivaa alkavaa viikkoa teille!

  VastaaPoista
 4. Laiskat aamut on parhaita muistoja äitiyslomalta :) Harmi, että niihin on vaikea palata enää myöhemmin, tai seuraavan lapsen kanssa (vanhempi lapsi ei varmasti suostu laiskottelemaan koko päivää) :D

  VastaaPoista
 5. Lintsillä on vissiin "kanajuna" tai mikä onkaan Vekkulan alapuolella kulkeva härpäke, jonka ympärillä hengaa maatilaneläimiä :D

  VastaaPoista
 6. Jee.Olen haastettu :D olen aina ollut iha hurahtanut tälläisiin juttuihin.Kiva kuulla lintsin lipustasi,meilläkin kesällä ekaa kertaa meno Tykkimäkeen tyttären kanssa,isompi saa juosta laitteissa ja myö voidaan tuon tässä kuussa syntyvän masukin kanssa vaunuilla siellä.Oih,en jaksa edes odottaa.Kesä ja sen mukana tulevat kaikki ihanuudet!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, samoin sinne! :)

  VastaaPoista
 8. yritän siis nauttia entistä enemmän :)

  VastaaPoista
 9. no kanaunahan on just mulle sopiva!

  VastaaPoista
 10. Kyllä, olet haastettu! Mun pitää keksiä kyllä vahti Lintsin ajaksi, ei tuota poikaa voi ottaa laitteeseen mukaan!

  VastaaPoista
 11. Koo niinkuin kevät, jee, sehän on meikä! Nappaanpa haasteen, kiitosta vain :)Kivaa Lintsin reissua sulle, mä oon niin vellihousu etten oo vuosiin uskaltautunut yhteenkään laitteeseen. Ehkä siihen possujunaan tai karuselliin sitten pitää lähteä pyörimään, kunhan tuo napero vähän kasvaa (ou nou!).

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images