Ilmoitusluontoisia asioita

Facemaker-arvonta on nyt arvottu ja voittaja on Kaisan neuleblogin Kaisa. Voittajalle on lähetetty meiliä ja nyt odotellaan osoitetta, m...Facemaker-arvonta on nyt arvottu ja voittaja on Kaisan neuleblogin Kaisa. Voittajalle on lähetetty meiliä ja nyt odotellaan osoitetta, mihin Ombrellinon lahjoittama Facemaker lähetetään :) Kiitos kaikille osallistujille!Kaipailin tuossa muutama postaus sitten mutsiblogeihin salainen ystävä haastetta ja saamani piti. Anni tarttui toimeen ja lupasi toimia haasteen tirehtöörinä. Salainen blogiystävä lähettää kevään aikana muutaman pienen paketin hemmotteluun ja herkutteluun liittyviä juttuja toiselle äitibloggarille. 30 ensimmäistä mahtuu mukaan, lue lisää täältä.


Lapsimessuarvonta on blogissani vielä voimissaan perjantaihin asti ja jaossa on yhteensä 10 kappaletta kutsulippuja 27.-29.4.2012 Helsingin messukeskuksessa oleville Lapsimessuille.

Tässäpä tämä infonurkka, mukavaa viikon alkua kaikille! Toivottavasti pääsiäinen meni hyvin. Me ollaan köllötelty nyt muutama päivä kotosalla, avasin olohuoneen futonsohvan lattialle patjaksi ja Liv on ollut päällä aika aktiivisesti ja suklaalevy käden vieressä ;) Ihanan lihavaa! Nyt on vain illan ongelma katsoakko Satuhäät vai Eden. Miksi sosiaaliporno ja puutarhaohjelma on sijoitettu samaan aikaan ilta ysiksi?!1 kommenttia

  1. Onneksi on nettitelkku ;) Meilläkään ei ole telkkaa ollenkaan, joten joka tapauksessa katsotaan ohjelmia viiveellä. Kaiken voi kuitenkin valita, paitsi spoilauksia tapahtuneista/tippumisista on vaarana tulla jos ei katso heti pian.

    Nimim. laitankin nyt aamupalan kyytipojaksi satuhäät pyörimään

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images