IHQ! IHQ! Nymmä sekoon!

Pari päivää sitten tuli kotiin Marimekon mainoslehti, missä oli tosi ihania kesäisiä fiiliskuvia. Yritin etsiä niitä kissojen ja koirien (t...

Pari päivää sitten tuli kotiin Marimekon mainoslehti, missä oli tosi ihania kesäisiä fiiliskuvia. Yritin etsiä niitä kissojen ja koirien (tai ainakin hiiren) kanssa netistä, mutta ei tärpännyt. Vaikka en useinkaan julkaise mitään inspiraatiokuvia blogissa, olin niin täpinöissäni uusista kuvista että lopulta meilasin Marimekolle, että he lähettäisivät kuvat minulle julkaistavaksi ja olin todella yllättynyt kun sain vastauksen, ettei ne ole tarkoitettu julkaistavaksi. Ne oli vain kyseiseen julkaisuun, ei nettiin tai lehtiin! Nyt ihan oikeasti voi jo kysyä, että MIKSI?

Haluan nyt kuitenkin kirjoittaa kuvista, joten eihän siinä ole muuta mahdollisuutta kuin joko skannata tai kuvata (huonolaatuinen) sanomalehtiprintti blogiin. Ja hei, ei mulla ole skanneria! Eikä edes tulostinta, joten otin sitten valokuvat lehtikuvista ja tulos on juuri niin kökkö kuin miltä tekniikka kuulostaakin.
Kököstä kuvanlaadusta huolimatta fiilis välittynee. Mä rakastan yli kaiken noita yltäkylläisiä värejä ja printtien yhdistelyä juuri niin huolettomasti kuin mahdollista. Haluan unohtaa monokromisuuden ja bauhaus bai bai, rönsyily on ihanaa! Marimekko on jo kauan ollut kuin joku pieni spontaani piste iin päällä harkitussa sisustuksessa ja vaatetuksessa ja olisi ihanaa että tuollainen rempseä yhdistely tulisi enemmän esiin, niin ettei kaikki ole niin vakavaa ja finnish design vain mustavalkoisia viivoja ja palloja.

Mulle Marimekko on aina edustanut sitä hullunpaa puolta suomalaisuudessa ja nyt olen niin inostunut näistä uusista värikkäistä lavatanssi-kesämökkikuvista. Tykkään ihan hirveänä! Uuden malliston ihan ehdoton lemppari ja luultavasti melkein pakko saada-juttu mulle kuitenkin meilattiin tuotekuvana. Tuula Pöyhösen Hulmu-housuhame on ihan mahtava ja pitkään olen ollut muutenkin sitä mieltä, että Tuula is the best. Edes Noora Niinikosken ihanat jutut eivät vedä vertoja Tuulan mahtavalle tatsille mitä tulee vaatteiden suunnitteluun.


Ah, olen seonnut marimaahan!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images