Valoilmiö

Halvat on huvit, mitä tulee vauvan leluihin. Hankin Itiksen Tigerista varmasti ei-bpa-vapaita kylpyankkoja, jotka alkavat palamaan valoa ...


Halvat on huvit, mitä tulee vauvan leluihin. Hankin Itiksen Tigerista varmasti ei-bpa-vapaita kylpyankkoja, jotka alkavat palamaan valoa kastuessaan. 3 setti maksoi 4 euroa. Nyt on mennyt viime päivät pimeässä kylpyhuoneessa ammeessa lilluessa hipihiljaa. Jos oikein käytän mielikuvitusta, on oma suihkuhetkikin tosi tunnelmallinen kun nurkassa palaa kelta-punainen valo ja kuuluu vain laineiden liplatusta. Tyypille kasvaa varmaan kohta suomut ja kidukset, niin mahtavaa on kylpeminen.

Nyt alan pakkaamaan pienelle matkalle tavaroita mukaan ja palaamme sorvin ääreen perjantaina. Pitäkää peukkuja, että muistan viedä vaipparoskiksen ennen lähtöä. Mukaan lähtee muutamien kirjojen arvostelukappaleita mihin en ole ehtinyt perehtymään. Toivon mukaan seuraavalla viikolla olisi sanottavaa ainakin Vuoden mutsin sisällöstä ja ehkä jotain vauvavalokuvauksestakin. Sommoro.

9 kommenttia

 1. Hyvää reissua. Olen lukenut blogisi läpi muutama kuukausi sitten. Ilman teitä en ehkä olisi selvinnyt niitä päiviä kun makasin itse kipeänä sohvalla ja poikasi ikäinen tyttäreni luovasti sisusti asuntoamme silmieni valvonnan alla. Mikään ei siinä hetkessä olisi saanut minua onnellisemmaksi kuin se, että juuri liikkumaan oppinut neiti viihtyi paperinkeräyskasan kanssa, eikä edellyttänyt minun viihdyttävän häntä (eikä altistanut itseään välittömään hengenvaaraan, nämä kamikaze-tilanteet on tulleet vasta nyt 9-10kk myötä).

  Tuo ylläoleva mun on pitänyt kirjottaa sulle pitkään ja vaan vilpittömästi kiittää. Ja mun piti tehdä se sähköpostilla. Mutta nuo kylpyankat, se muutti kaiken=). Kerään kylpyankkoja, mulla on toistasataa erilaista kylpyankkaa kirjahyllyssä ja neidilläkin muutama ja on vilkkuviakin, mutta tuollaisia seesteisia valaisevia ei, joten kiitos vinkistä, juoksemme itähelsinkiin näiden perässä=)

  PS. sanoin puolisolleni lapsemme ollessa n.3 kk että, "et varmaan odottanut mun sanovan näin, mutta meidän lapsella ei ole yhtään kylpylelua"

  VastaaPoista
 2. Kiitos pitkästä kommentista! Mukava kuulla jos blogista on ollut iloa niinä päivinä kun pihalle ei pääse. Mulla itsellä on ehkä toisinpäin monesti, et kun on vain kotona sisällä, alkavat toistenkin kirjoitukset vain ahdistamaan. Hyvä näinpäin :)

  meillä on tähän asti ollut kylpyleluna hoitoainepullo. Hyvin on homman hoitanut, mutta iän karttuessa oli hauska itsestäkin katsoa mikä reaktio valoista tulee. Ja se on kyllä ollut mahtava juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. jos menet tigeriin, suosittelen myös 2 eur maksavaa pupulamppua, missä valot välkkyy. se on toinen tosi siisti juttu pimeessä ja sitä voisi katsella tuntikausia ;)

   Poista
 3. Voi Tiger, miksen asu Helsingissä? Kurkin niiden sivuja, ja sieltähän löytyis vaikka mitä! Argh. Melkein kateus nostaa päätään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, voit ajatella että onneksi se tiger ei ole lähellä ja koti ei näytä tiimarilta!

   Poista
 4. Olisi ystävällistä jos korjaisit blogisi esittelyä vähän rehellisemmäksi - tekstissä väität "eläväsi arkea kaksin lapsesi kanssa", vaikka kirjoituksista näkyy että isä on kiinteästi mukana kuvioissa. Hankaloittaa oikeiden yksinhuoltajien blogien löytymistä. Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm. Enköhän minä itse määrittele blogini ja miten elän? Blogiani ei ole suunnattu yksinhuoltajien vertaistueksi missään määrin. En tiedä miten paremmin määrittelisin elämäämme, kun me asumme lapsen kanssa kahdestaan, en ole suhteessa lapsen isän kanssa, kela ja muut tahot itseni lisäksi luokittelevat minut yksinhuoltajaksi.

   Onko OIKEA yksinhuoltaja sellainen, joka ei ole missään tekemisissä lapsensa toisen vanhemman kanssa? Jos sinua kuitenkin lohduttaa, niin tuossa blogin esittelyssä ei kyllä ole koskaan edes mainittu sanaa yksinhuoltaja. Vika taitaa nyt olla anonyymin suppeassa maailman näkökannassa, ei blogin esittelytekstissä :)

   Poista
 5. Halvat on huvit lapsella!

  Meillä kylpyleluksi päätyy milloin mikäkin. Kun esikoinen on ammeessa, kävelen herran huoneeseen ja kahmaisen sotkuiselta lattialta ensimmäiset käteen osuvat lelut.Hyvin toimii..

  Niin paitsi että eilen mieheni totesi kulmat kurtussa kylppärin lattialla olevasta junasta, että toivottavasti tuo ei ole ollut ammeessa, kun se toimii sähköllä.

  No, ei taida toimia enää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyleluissa meillä on ennen ankkoja ollut suosiossa tyhjä hoitoainepullo, huvinsa kullakin :)

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images