Vaihtokauppoja

Imetyksestä johtuen olen menettänyt näkökykyni, mikä saattaa palautua tai sitten ei. Menetin myös selän terveyteni, mikä saattaa palautua ta...

Imetyksestä johtuen olen menettänyt näkökykyni, mikä saattaa palautua tai sitten ei. Menetin myös selän terveyteni, mikä saattaa palautua tai sitten ei. Ja hiusteni terveyden menetin myös ja sama virsi palautumisen suhteen. Kerroinko jo, että menetin myös 39-kokoisen jalkani ja sen palautumiseen en enää usko, niinpä menetin myös rakkaat 8-reikäiset Martenssini huutonetissä Punavuoreen ja palautin Etelä-Haagasta kotiin Laura Garcian suunnittelemat Snipet.


Uudet buutsit ovat huomattavasti paljon pehmeämpää (eko)nahkaa mitä Martenssit ja helpompi laittaa jalkaan. Koko 40 on aika reilu eikä kengät todellakaan paina. Eivät ole niin liukkaatkaan kuin kumipohjamaiharit pahimmillaan voivat olla. Jalat iloitsevat!


Mutta kyllä mulla silti jotain jää hampaankoloon tästä imetysajasta, ei oteta heti uusiksi.

16 kommenttia

 1. Rakkaalla siskollani oli juuri tuollaiset, liian suureksi tilauksen jalkeen todetut, Snipet tarjolla vastikaan. Jokseenkin alkoi kutisemaan, josko olet hanelta nuo hankkinut? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiihaa, jos L-kirjaimella alkaa etunimi nin sitten :) Ihan uudet kengät, mutta tosiaan liian isot entiselle omistajalleen!

   Poista
  2. Hittolainen! Mietinkin ettei noita Snipeja nyt varmaan kovin montaa paria ole talla hetkella vaaran koon takia myynnissa Helsingissa.

   Maahan oon sitten melkein sukua julkkikselle! :P

   Poista
  3. :D :D pieni maailma! Siskosi virheostos tuli kyllä mulle tarpeeseen, sillä inhoan shoppailla kenkäkaupoissa ja tarvitsin noi buutsit!

   Poista
  4. Voit sitten kiittaa mua kun yhdessa niita netista kateltiin ja mina valitsin vaihtoehdoista juuri nuo. Selvastikin ajattelin sua jo silloin! :D

   Poista
 2. Ihan mahtavat kengät! Tarpeeksi prätkäbuutsia mutta muutakin! Tahtoo :)

  VastaaPoista
 3. Tässä jo odotuksesta ja imetyksestä selvinneenä,huomaan taas näköni huonontuneen,joka raskauden jälkeen olen joutunut ottamaan vahvemmat lasit ja tätä menoa olen sokea,koska nyt on miinuksia 7,5.Ne aina jaksaa silmälääkärissä toitottaa että muka paranee kun lopettaa imetyksen .-1,5 lähdetty kummiskin 16 vuotta sitten.

  VastaaPoista
 4. oijoi, upeat! vieläkö kehtaat väittää ettet olisi tyylikäs?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D tsättäilin yhteisen ystävämme kanssa ja kerroin, et periaatteessa osaisin kyllä valita tyylikkäitäkin vaatteita, mutta se saanko niitä päälle ja näyttääkö ne hyviltä on eri juttu! Mutta kiitos kannustuksesta, ehkä mä opin ;)

   Poista
 5. Ai, minä pistäisin nuo kaikki raskausajan piikkiin enkä imetyksen. ;) Mulla levisi vasta neljännessä raskaudessa jalka. Tajusin vasta ristiäisissä kun jalat oli puutua kuolioon korkkareissa (raskausajan olin sopivasti kulkenut vähän isoissa (=sittenkin sopivissa) kengissä). Joka kerta olen uudet rillit joutunut hankkimaan, ei paljon naurata kun pitää olla myös aurinkolasit ja molemmissa erikoishionnat. Kappas kun tarjoukset eivät koskekaan erikoislinssejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raskaushan se alkuperäinen syy onkin, mutta imetys ei edesauta kun keho alkaa palautumaan vasta kun se on loppu. Sanoi fysioterapeutti. Sanoi optikko. Sanoi lukijani joille valitin tukastani. Sanon vaan, että nyyyyyyh.

   Poista
 6. Mullakin on pari kassillista kenkiä odottamassa että mahtuisiko ne vielä jonain päivänä jalkaan vai luovutanko jo ja kannan kirppikselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mä luovutin,koska ei mun jalka tästä kyllä kavennu. Se oli ihan muodoton kesällä ja nyt olen vain iloinen, että edes noi 40 kokoiset kengt mahtuu.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images