Kassikavalkaadi

Sain vähän aikaa sitten Ipanaisen Annilta mieluisan tehtävän kertoa lempparikuoseja Envirosax-kestokasseista. (Mulla on kuulemma trendikkää...

Sain vähän aikaa sitten Ipanaisen Annilta mieluisan tehtävän kertoa lempparikuoseja Envirosax-kestokasseista. (Mulla on kuulemma trendikkäämpi silmä, vaikka luulen sen tarkoittavan etten ole niin kukkakuoseihin päin kallellaan oleva mitä Annin oma silmä on...). Anni oli joka tapauksessa tekemässä ISOA kassitilausta ja sain luvan hullutella valinnoillani, mitkä ovat nyt päätyneet myyntii asti.

Tehtävä oli todella hauska, sillä jos en ole kertonut ennen, kerron sen nyt: olen koukussa kangaskasseihin. Käytän suurimmaksi osaksi vain halpoja kangaskasseja käytännöllisyyden sekä rennon ulkonäön takia. Myöskään halpa hinta ei ole koskaan pahitteeksi ;) Nämäkin muuten maksaa alle 9 euroa kipale.

Omat kassini ovat yleensä joko mustia tai luonnonvalkoisia perus kangaskasseja mitä erilaisimmin kuvin ja sloganein Anssi 8000:n fanikassista tekopyhään "recycle or die" jeesusteluveskaan. Envirosaxia mulla ei itselläni ole, mutta ajattelin ostaa joko tuon sinivalkoisen tai raketillisen version kesäksi, koska nää kassit on sekä vedenpitäviä että värinsä säilyttäviä. Iso plussa ihmiselle, joka on pessyt ainakin 10 lempikestokassiaan pilalle.

Mutta ne omat valinnat, tuossa alhaalla ne ovat nyt sikin sokin!

Kuten alemmista kuvista huomaatte, kassit ovat todella isoja. Ja että Sarah Jessica Parkerillakin on oma robottikassi. Kuuleman mukaan ovat julkkisten suosiossa Atlantin toisella puolella ja mitäpä sitä pieni äitibloggari muuta haluaisikaan kuin matkia julkkiksia! Mutta robottikassiin en itse sorru, vaikka vihreä onkin yksi ihanimmista kevätväreistä.

Jos kiinnostuit näistä kasseista, ne löytyvät Ipanaisen sivuilta täältä.

35 kommenttia

  1. Ja nyt kun tämän kirjoitin, tajusin että se yksi blogiton lukija tulee nyt taas riehumaan jostain piilomainonnasta. Sanotaan nyt suoraan, että Anni on kaverini ja en ole saanut penniäkään valitsemisesta tai tästä postauksesta. Nykyään on vähän hankala kirjoittaa mistään ilman syyttelyitä :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo. uudet blogaussäännöt on:

      1) älä kysy suosituksia esim. vaatteista, rattaista tai ylipäätään mistään, koska se on ilmaislahjojen kerjäämistä
      2) älä kerro hyvistä löydöistä tai mistään kaupoista, koska se on piilomainontaa/tavaraesittelyä/jtn muuta kapitalistista
      3) älä puolustaudu, jos sinua haukutaan omassa blogissasi - jos asettuu julkisuuteen, saa kärsiä!

      t. wandis

      Poista
    2. ja jos reagoit, on se provosoitumista :) Tämän kuulin tässä pari postausta sitten. Kiitos säännöistä wandis, toteutetaan näitä!

      Poista
  2. Siksakit jyräääääää! Ja toi karuselli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tietty maksama(kkara)ttomat mainokset!

      Poista
    2. Mut kumpi ois mulle parempi, sininen siksak vai raketti? Olenko enemmän hassunhauska rakettityyppi vai tyylikkään graafinen kevätväreissä. Nyt kun sen tähän kirjoitin, niin tiedän vastauksen itsekin :D

      Poista
    3. Mun mielestä sä voisit hyvin olla vähän hassunhauska graafinen rakettityyppi. :D

      Poista
  3. Tosi upeita!! Ja mainosta piilosti ja julkisesti ja vaikka kuinka, niin mä meen niihin täysillä ja ostan ;) Hahah...Mukavaa päivää!<3

    VastaaPoista
  4. No on kyllä kivoja. Varmaan sorrun vielä mäkin tollaiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo on käsittämättömän edullisia kun ajattelee et materiaali on tosi hyvää. Oon siis nähnyt tollasen kassin ihan livenä vaikken omistakaan ja se on hyvä! ET sorru vaan :)

      Poista
  5. Hienoja. Mulla on kyllä pari pieneen tilaan menevää kassia laukussa. Käteviähän ne ovat mutta äärettömän rumia. Sairastan niitä jos joudun julkisella paikalla kuskaamaan tavaraa. Kirppikseltä autoon ne just menee mutta muulloin ahdistavat. Jahka keksin mihin nuo rumat sijoitan voisin ostaa uudet. Nyt en voi kun kerran on jo olemassa vastaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä mietin, et nakkaan osan rumimmista kestokasseista taloyhtiön roskiin niin, et jollakin on vielä mahdollisuus ottaa ne jos tarvii. Teen monille tavaroille joita ei kehtaa ees kirpparille pistää niin. Usein ne saa uuden kodin ennen jäteautoa.

      Poista
  6. hah. nauran itekseni ko otsikon lukiessani ajattelin et kestokassi on joku kestovaipoille tarkotettu kassi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mut noissa voi säilöö sellasiakin, kun noi on vedenpitäviä :)

      Poista
  7. vihreä on ihana väri..ehkä se mun uusi punainen:)
    Karusellikassi vetosi muhun eniten.
    Kaiken maailman vastaan tulleista kasseista syvän vaikutuksen on tehnyt kassi "mamma betalar" ja kun sitä ei kantanut teini pimu vaan perheen äiti!

    Tiuhti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jos oikein tulkitsen niin vihreä on tänä keväänä monen muunkin lempiväri.

      Poista
  8. Vihreä on paras! Tuon robotin takia. Toivoisin vain,että kassit olisivat pienempää kokoa niin en lyhyenä tyyppinä hukkuisi kassin taakse :)

    VastaaPoista
  9. Miekin olen lyhytvartinen, mutta ei tuo kassi silti laahaa maassa vaikka suorilla käsillä kantaisinkin. Kaveri väitti, että yhteen envirosaxiin menee 10 litraa maitoa. Ite en ole kokeillut, kun ei meillä niin paljoa maitoa juoda ikinä, että olisi tarvetta kantaa kotiin kokonainen kassillinen.

    ps. on myös sellaista mini-saxiä, mikä on sit tosi mini. Siihen mahtuu sopivasti eväsrasia töihin :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos hurjasti vinkistä!
    Innostuin ihan mielettömästi näistä laukuista ja vihreä robottikassi lähti tilaukseen heti! Ainoo kinkkisempi puoli tässä oli se, että vietin varmaan puoli tuntia arpoen noiden ihanien kuosien välillä... Ehkä joutuu tässä keväämmällä tekemään toisenkin tilauksen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on itsellänikin vähän tenkkapoo et mikä se oma olisi jos alkaisin tilaamaan.

      Poista
  11. Mulla on tuo rakettikassi hoitolaukkuna ja robottikassi kauppakassina. Ihania ovat.

    VastaaPoista
  12. Robottikassi on ihana, mä haluun!! Mut tuolta ei kyl mulle ainakaan selvinny, että millaiset ovat postikulut...??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. abot 2 eur muistaakseni. Kyl se siellä jossain oli. Mut jos mä tilaan niin vois tietty tilata yhessä ja säästää postituksessa?

      Poista
    2. Nyt löysin ne postituskulutki. Jos sulle tulee niin paljo settii, että tulee toi kalliimpi hinta, niin mulle tulee halvemmaks tilata yksin! En oikein ymmärrä vielä tosta, että mitä kaikkee siihen yhteen kirjekuoreen sit oikein mahtuu...

      Poista
  13. Kauppias täällä kommentoi, että yhteen kirjekuoreen eli niillä 2,50 eur postikuluilla, menee ainakin 4 kassia samoilla postareilla (muistaakseni) Tiukkaa kyllä tekee, mutta kun ne avaa rullaltaan ja pakkaa tosi littanaksi, niin tulevat ihan kirjeenä. Nimimerkillä kokemusta on :-)

    VastaaPoista
  14. Mistä niitä minikokoisia saa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://www.ipanainen.fi/product/76/mini-envirosax
      Tuossa on linkki niihin minikokoisiin. Ovat hirrrveen näppäriä esim. lounaskassiksi tai uimahallireissulla pelkille uikkareille ettei kaikki kamat oo märkinä.

      Poista
  15. No kiitos vain, joutuu napsauttamaan :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images