E.v.v.k.

Mietin, että olisin tänään tehnyt jonkun kootut 9 kuukautta postauksen. Mutta ei jaksa, viitsi eikä oikein kiinnostakaan. Koti näyttää tältä...

Mietin, että olisin tänään tehnyt jonkun kootut 9 kuukautta postauksen. Mutta ei jaksa, viitsi eikä oikein kiinnostakaan. Koti näyttää tältä, enkä tiedä millä saisin sen näyttämään Kotipalapelilta. Turha tässä on edes sanoa, että poika sotkisi. Kyllä se on talon emäntä itse, jolla on pieniä keskittymisvaikeuksia. Kukatkin kuolleet jo ties milloin.


18 kommenttia

 1. Meillä näyttää ihan samalta. Just roudasin ystävänpäivän ruusut kompostiin kun sain naisten päivän tulppaaneja... *noloa*

  VastaaPoista
 2. voin melkein vannoa, ettei teillä ole vatupassi tietokoneen edessä "varulta"

  VastaaPoista
 3. hmm... no ei löydy vatupassia, mutta tietokoneen vierestä löytyy kyllä mittanauha ja ruuvimeisseli työkaluosastoa...

  VastaaPoista
 4. Näyttää kuule melkeen yhtä pahalta ku meiän kodari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kodari=kodinhoitohuone? Tämä tässä on olohuoneen pöytä :D :D

   Poista
  2. Just se on kodari! :D Eläkä kuule kuvitellekaan, että olisit ainoa, jonka köökin tai olkkarin pöytä näyttää joskus tolta. Tai mahollisesti jopa kumpiki!

   Poista
 5. Mullakin on vatupassi työpöydällä! Samis! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanaa -vertaistukea! Meillä näyttää ihan samalta! Tuohon lisätään vaan vielä ompelukone, puolivalmiita/keskeneräisiä ompeluksia, kaikki koulupaperit ja tenavalta piiloon nostetut jutut. :) Tee siinä sitten jotain.. Ja juurikin tässä mietin, että josko noi pystyyn kuivaneet tulppaanit veisin jo kompostiin.
  -W-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tossa olis ompelukone jos se mahtus jotenkin. nyt se (hurraaaa!) on kaapissa. kukat jo heitin mäkeen, ja vatupassin. On tässä silti iltapuhdetta...huuh.

   Poista
 7. musta sä oot ihana <3 meillä on nykyään AINA kaaos. vaikka ois just siivottu. itekään en jaksa puunata ja raivata kun väsyttää ja oksettaa 24/7. mä en saa MITÄÄN aikaseks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. wandis, sä vihjailet täällä nyt asioita ;) Mutta siis miten sellanen siisti koti tehdään, en tajuu. en vaan tajua, et jos oon hetkenki rennosti, tää näyttää tältä.

   Poista
 8. Meilläki on tollanen keittiönpöytä, mut eri tavaroilla kyllä. Ompelukone ja kankaita, lehtiä, kyniä ym.. sinne kuulumatonta krääsää. Tulppaanit on vielä elossa, joten ehkä parin viikon päästä jaksan heittää ne pois. :D

  Hei mitä haluut vaihtariks siit liukueste tökötistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. meilasin! tarvin sellasen avainnauhan avaimille :) Oisko teillä ylimäärästä?

   Poista
 9. mä niin tykkään kun en oo ainut jonka kotona on tän näköistä! vieläpä usein kun noita levittäjiä on suhteessa enemmän kuin siivoojia.

  VastaaPoista
 10. jep, sama näky täälläkin :-D Kuvaa en vaan viitti laittaa ku musta muutenkaan kovin ihanaa kuvaa saa.

  VastaaPoista
 11. Hah, oon kopioinut sua julmasti maljakkoa myöten tosin omat kukkani olivat punasävyisiä sinun lienevät olleen keltaisia :D

  VastaaPoista
 12. Ja mä olen kuvitellu että vain meidän koti on tuollainen.
  meillä on ompelukone keskellä ruokapöytää jo kuukauden päivät. kun opelukset ei jostain kummansyystä valmistu...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images