Kuin kaksi marjaa

Skidin isä oli ottanut laivaevääksi mehua, mitä en ollut ennen maistanut. Mehu oli tosi outoa, sillä se maistui samalle miltä mun lempihajuv...

Skidin isä oli ottanut laivaevääksi mehua, mitä en ollut ennen maistanut. Mehu oli tosi outoa, sillä se maistui samalle miltä mun lempihajuvesi haisee! Ja oudommaksi asian teki se, että tuoksussani se "makuosa" oli marsipaanin tuoksu, mitä tyrni-appelsiini-mandariinimehussa ei tietenkään ollut.

Tosi harvoin tapaa tällaisia maku-tuoksupareja millä ei ole mitään liitosta toisiinsa. Mutta kumpikin noista on kyllä hyviä, Honores des Presin tuoksu ja Marli Vital mehu. Oli pakko ostaa kaupasta omakin tölkki parfyymimehua ja se on kyllä hyvää kotonakin!



5 kommenttia

  1. Ohos, aika hauska kombinaatio. Tuo mehu on P:n ehdoton suosikki. Tykkäisiköhän se mulla tosta tuoksusta. :D

    VastaaPoista
  2. Mul oli penskana jatkuvasti korvatulehduksia ja rampattiin yhtenään korvaklinikalla. Mummolassa oli paljon omenapuita ja niistä punaposkista keitettiin tietty hilloa.Jota en suostunut syömään, koska se maistui aivan korvaklinikan hajulle!Vieläkö teipit on ikkunan välissä? Jos on, niin voiko tulla ennaltailmoittamatta soittamaan ovikelloa avaaja kädessä?

    VastaaPoista
  3. Hehe, mä jo tavallaan totuin niihin :D Mutta tottakai voit. Tosin me ei olla monesti kotona, joten sovttu aika ois parempi! Esim ke-iltana muistaakseni mulla ei ole mitään.

    VastaaPoista
  4. No jospa mä kena ilmestyn ovenne taakse. Oliskos joku kellonaika sopivampi kuin toinen? Pääsen töistä 3:n pintaan, että senjälkeen ...Kikka

    VastaaPoista
  5. Kaikki aika käy. Tänne tulee iltapäivä/illalla muutama muukin bloggari.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images