Kevään trendianalyysi

Vuosi 2012 kirjattakoon vuodeksi milloin meinasin myöntää, että olen totaalisesti pihalla kaikesta ulkonäköön liittyvästä. En ehkä ole enää ...

Vuosi 2012 kirjattakoon vuodeksi milloin meinasin myöntää, että olen totaalisesti pihalla kaikesta ulkonäköön liittyvästä. En ehkä ole enää niin nuori, miltä (mielestäni) näytän. Tai näytin eiliseen asti, kunnes tajusin metron ovesta peilautuvan kuva missä näkyi villahousut, gore tex takki, meikitön naama, kätevä reppu ja pipo.

Jos multa oltaisiin kysytty 15-vuotiaana miltä haluan näyttää kolmikymppisenä, olisin vastannut että "samalta kuin nyt". 5 kokoa liian isot farkut ja 3 hupparia päällekäin ja pipo aina päässä alkavat kyllä olemaan taas ajankohtaisia, että kannattaa miettiä mitä toivoo, se voi toteutua. Mutta sitten Wikke lähetti viestiä, että hän alkaa lämpenemään lenkkarit ja hame yhdistelmään ja samalla tajusin, että mulla on sittenkin toivoa.

Olin luullut koko ajan, ettei lenkkarit ja hame yhdistelmä ole koskaan mennyt poiskaan, koska se on ollut minulle hitti 90-luvun lopusta kun selvisin yllä mainitusta hiphop-vaiheesta brittipop vaiheeseeni. Yhtä hämmentynyt olin vuosia sitten kun Eeva kirjoitti Trendiin pähkäilevänsä uuden trendin, farkkutakin kanssa. Sama homma, luulin että se on ollut aina pinnalla, lenkkareiden ja hameen kanssa. Martenssitkin tulivat takaisin kun niitä tarpeeksi jaksoi käyttää! Vähän aikaa sulateltuani tätä nykyistä tyylittömyytäni ja epätietouttani tajusin, että voin alkaa oikeastaan tyyliasiantuntijaksi, onhan todettu että muoti-ilmiöt kulkevat sykleissä. Ja nyt on mun nuoruuteni tyylikkyyskauteni uudelleen tuleminen.

Tyyliasiantuntijan (mun) ennustus:

Tulevaisuus näyttää hirvit...mielenkiinoiselta, kun yhdistetään tämä vuosikymmen vivahteineen mun nuoruuteeni. Mölkkykengät tulivat jo, samoin ilmeisesti tosiaan lenkkarit. Ei tarvitse olla ruudinkeksijä, että ymmärtää seuraavan askeleen olevan mölkkykorkolenkkarit.


Urheilumerkkien maihinnousu. En voisi enää kuvitella pitäväni alla olevan paidan kaltaista jumpparyysyä parempana ns. baaripaitana, mutta sitä se oli. Yhdistettiin retrotennareihin ja joihinkin buutcutteihin polyesterihousuihin.


Talkin' about bootcut ja tekokuitu...trumpettihousut trikoisina. En valitettavasti löytänyt kuvaa mintunvihreistä trumpettihousuista tähän hätään, mutta värikkät trikootrumpetit tulevat olemaan hittijuttu, jos eivät vielä ole.


Näihin on hyvä lisätä vielä vähän pirtsakkuutta muutamalla nopealla tukkakikalla! Hiusmaskara, saparot ja eteen jätetyt hiussoirot tekevät jo tuloaan!Ja mikä parasta, useimmat meistä äideistähän ovat siis trendikkäitä koko ajan!  Nyt jos on nopea, myös huutonet varmasti palvelee niitä joilta nämä kevään trendielementit puuttuvat täysin. Nopeat syövät hitaat!

4 kommenttia

 1. Hiusmaskarat! :D Olin jo autuaasti unohtanut näiden ihanuuksien olemassaolon! Kiitos tästä postauksesta!Vieläköhän äitellä olis mun vanhat, järkyttävän paksulla ja korkealla korolla varustetut ysärikengät tallella?

  VastaaPoista
 2. Apua! Mulla oli sinistä hiusmaskaraa ja ton tyyppiset kengät, mutta koko mustat ja nahkaiset. Mut siis sellaiset vähän kiilakorkoiset ja sitten niissä oli jotain ihme kaiverruksia... Kivoimmathan trumpettihousuista on ne joissa on hame samassa ;D

  VastaaPoista
 3. Voi apua, tuli 90-l. mieleen, mulla oli Espanjassa kesan vietettyani sielta ostetut mölkkypohjaTARRAlenkkarit, vaaleansiniset joilla sain toisesta jalasta nivelsiteet paskaksi yhtena baari-iltana joo ja turkoosit trumpettihousut. Voi kamalaa ei voi muuta sanoa. Luekselen sun blogia innokkaasti mutta tan 7kk touhu neidin kanssa ei tunnu olevan valilla aikaa kommentoida. Kiva blogi!

  VastaaPoista
 4. HIUSMASKARAT, APUAAAAAAAHHH! :DDD

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images