Elukoita repussa

En ole merkkijeesus, en puoleen enkä toiseen. Yleensä mikä tahansa toimii, mutta joskus sitä pärähtää tiettyyn merkkiin niin omissa tavarois...


En ole merkkijeesus, en puoleen enkä toiseen. Yleensä mikä tahansa toimii, mutta joskus sitä pärähtää tiettyyn merkkiin niin omissa tavaroissa kuin muksunkin kamoissa. Nyt reissua varten pakatessa huomasin, että Skiphop on tainnut lunastaa paikkansa meidän lapsen käyttötavaroissa. Nytkin mukaan lähtee hoitolaukun sijaan kärryissä hyvin pysyvä Skiphopin reppu ja siellä (kuvassa kuivumassa oleva) ruokalappu.

Kumpikin noista Skiphopeista on arjessa hyväksi havaittu, sillä ruokalappu on tarpeeksi iso, siinä on kouru ja sen voi pestä helposti ja se kuivuu nopeasti. Optimituote siis reissuille mukaan, kun menee vielä pieneen tilaankin. Oikean hoitolaukun koin jollain tavalla täysin rasittavaksi pakko olla-tuotteeksi, sillä ne ovat ensinkin ihan sairaan rumia ja toiseksi julistavat aivan liikaa äitiyttä. En halua kaiken olevan kätevää niinkuin jossain lastentarvikefirman mainoksessa. Tuo reppu taas on pitkäikäinen kun se toimii myös tarhareppuna tulevaisuudessa ja - aika mahtava homma- sen tasku on lämpösuojattua materiaalia, eli jääkaappikylmät maidot jne pysyvät pitkään viileänä ja huoneenlämpöiset jutut sellaisena pakkasessakin.

Skiphoppia löytyy nykyään vaikka mistä suomalaisista nettikaupoista, omat tuotteet on tilattu Babyluxista ja Lasten Taikamaasta ja ei ole mikään sikahintainen sarja ollenkaan. Ruokalappu on noin kympin ja reppu kolmisenkymppiä.

5 kommenttia

 1. Meillä löytyy samanlainen "hoitolaukku", ennen sitä käytettiin sitä laitokselta saatua ihanaa vihreää! Kieltämättä tilatessa pelkäsin tuon olevan paskalaatunen muovireppu, mutta kun hintakaan ei oo kova (tohvelisankarissa ei muistaakseni ees sitä kolmeakymppiä), niin tuli tilattua, eikä oo tarvinu harmitella!

  VastaaPoista
 2. Se laitokselta saatu vihreä on ihan kauhea. Mulla on käytössä musta Marimekon perusolkalaukku, ahdashan se välillä on, mutta hyvin sillä on pärjätty.

  VastaaPoista
 3. Kiva toi kossupullo tuolla pöydällä ;)

  VastaaPoista
 4. joo, se on kynttelikkö :D Oli ennen valaisin. Jokatoimikodinkone siis, ei edes ite juotu!

  VastaaPoista
 5. joo, itekään en kyllä sitä vihreää käyttäisi. Mutta toisaalta se on toimivan kokoinen että ymmärrän että monet käyttää.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images