Rytmissä

Jos joku erehty luulemaan, että olen päässyt käymään (Rytmi)baarissa, niin enpä ole en. Olen sen sijaan alkanut viimein löytämään oman rytmi...


Jos joku erehty luulemaan, että olen päässyt käymään (Rytmi)baarissa, niin enpä ole en. Olen sen sijaan alkanut viimein löytämään oman rytmini ja keksimään mihin aikaan voin nauttia omista jutuistani. Päivisin omat jutut ovat lempimusiikkia ja nauttimista mokkamasterin antimista, mutta ilta ja alkuyö ovat kokonaan mun!

Eilen maalasin yöllä etikettejä liitutaulumaalilla lasipurkkeihin ja neuloin vähän lisää sukkaa. Sukasta tulee liian leveä, mutta koska kantapää onnistui hyvin, en viitsi purkaa sitä. Suunnitelma on valmis ja siitä tuleekin keppiseepra!

7 kommenttia

 1. Voi ei, tuo liitutaulumaali kummittelee nyt ihan joka paikassa ja vaikka millä ihanilla ideoilla, että pakko kai se on itsekin purkki sitä käydä hakemassa, että pääsee vihdoin kokeilemaan! :)

  VastaaPoista
 2. Isoissa Tiimareissa maksaa kuvan purkki alle 7 euroa ja sillä maalaa jo seinääkin. Tuo oli sellanen jämämaali, jota yritin hyötykäyttää ennen kuivumista. (Maalasin kaistaleen eteisen seinää sillä ensin)

  VastaaPoista
 3. Kiitti tuosta vinkistä! Mun liitutaulumaalin jämä kuivahti purkkiin oltuaan korkattuna yli 2 vuotta. :D

  VastaaPoista
 4. Etikettejä lasipurkkeihin kuulostaa hyvältä! Meillä täällä maailman äärissä ei voi kierrättää ja kun en raaski heittää lasipurkkeja poiskaan niin lasipurkkikokoelma on aikamoinen. Olen yrittänyt miettiä mitä järkevää niillä voisi tehdä. Voisin ainakin maalata niihin etiketit, sisältö varmaan ilmoittaa sitten ennen pitkää myös itsestään... Mitä sä olet aikeissa laittaa purkkeihin?Mutta mutta siis, itse asiassa tulin kommentoimaan, että keppiseepra on ihana idea. Tein muutama vuosi sitten pojalle keppihevosen mutta ei tullut kudottu pää mieleen. Täytyy ehkä ruveta kasvattamaan tallia jos nyt muistan vielä miten kantapää kudotaan :)

  VastaaPoista
 5. mieheni sai siskoltaan juuri tuollaiset sukat joululahjaksi! raidan paksuuskin on varmaan ihan sama!

  VastaaPoista
 6. Ajattelin laittaa kuivia juttuja, sieniä ja teetä esim! Ja ei muuta ku neulomishommiin!

  VastaaPoista
 7. Hihi, näistä siis vois tulla seepran lisäksi myös varasukka teille!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images