Melkeen ulkomailla

Kävimme tänään kolleegan kanssa Ruotsissa Ikeassa. Familykortin halvat pullamuusit ja narsisseja kotiin. Kuvissa nähtävillä myös äitiysmuo...

Kävimme tänään kolleegan kanssa Ruotsissa Ikeassa. Familykortin halvat pullamuusit ja narsisseja kotiin. Kuvissa nähtävillä myös äitiysmuodin helmiä suoraan lähiöstä.
16 kommenttia

 1. aika karseet vaatteet kummallakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi. Onneksi ei napattu muotiblogimaisia asukuvia. Sepäs olisi ollut noloa.

   Poista
  2. Taidan esitellä asuni huomenissa paremmin <3

   Poista
  3. Taidankin ottaa huomenna asukuvan. Ihan aikuisten oikeesti. Kun ostin uuden paidankin, niin ei aina sentäs tarvii kulkea näin karmeissa vaatteissa. Onneksi.

   Poista
 2. Mä kuljen kyllä näissä huomisenkin, ihan varppina kuljen :D

  VastaaPoista
 3. Aattelitko ostaa ompelukoneen? Paremman saat kun käyt kattelemassa ompelukonekaupasta käytettyä vaihtokonetta. Vaikka kyllä tuollakin varmaan niitä kestovaippoja saa ommeltua ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellanen halpissingeri. Sillä ompelee hyvin suoraa ja muuta.

   Ja se kestosi muuten, se löysi uuden kodin eilen Sascian luota ja on Helmillä noissakin kuvissa päällä. Sascia oli ihan iiiihiiiiiih coolmaxia iihhhhhh, joten se päätyi lopulta parempaan käyttöön. (Meillähän ollaan pyykkituvan varassa ja pesen pyykkiä max kerran viikossa)

   Poista
  2. Mä oon vieläkin ihan iihiih, koska se vaippa istui tosi hyvin kireimmällä säädöllä! Helmi on sellainen pitkä ja kohtuuhoikka, joten yleensä jos pituus riittää niin leveyttä on liikaa ja tavara valuu pitkin selkää ja reisiä. Tosi siististi tehty ja hyvin istuva vaippa, hyvä Anni! Kiitos vielä, Ommis & Anni :)

   Poista
 4. Olitteko sopineet ruutukuosista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, se on vaan kummankin ainoa vaate :D Ja mun housut on samanlaiset mitä sascialla, sain nimittäin sille liian isot köyhäinapuna. Meillä ei persoonallisuudella hurrata :D :D

   Poista
  2. Huomaa myös lasten raitavillapuvut ;)

   Poista
  3. Tyypeillähän on samanlaisia vaatteita muitakin (ja niin on meilläkin, esim. ne raskausajan parkatakit) mm. merinovillakypärämyssyt, leluja, talvihaalarit. Eläköön yksillöllisyys!

   Poista
 5. siis tehän ootte tyylikkäitä! mä oon menny viime viikonloput tohon lähiostosparatiisiin asussa: harmaat collegehousut, varrelliset talvikengät, villasukat, musta laatikkomainen talvitakki, kimaltava musta mummopipo, ei meikkiä, tukka laittamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei mul o edes sellasta :/ joku vanha laamapaita takin alla piilossa!

   t: wandis, kirjautumatta

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images