Neulomisapua!

Tässäpä kontrastia sisustusblogeihin :) Muutin työpisteeni kartanomme länsisiipeen eli asettauduin Pakilasta hankittuihin lastenkalusteisiin...

Tässäpä kontrastia sisustusblogeihin :) Muutin työpisteeni kartanomme länsisiipeen eli asettauduin Pakilasta hankittuihin lastenkalusteisiin tekemään omia juttujani. Matala työtaso on siinä mielessä hyvä, että Herra Huu voi askarella omiansa ja luulla, että olen ihan sata lasissa mukana sen puuhissa. Oikeasti neulon itselleni sukkaa ja bloggaan :)

Pakko muuten kehua, kuinka hyviä nuo Biltemasta ostetut ilmeisesti ruuveille alunperin tarkoitetut magneettilautaset on neuloille. Näin niitä tässä syksyn aikana paikassa missä ompelin ja hain omia kotiinkin.



Mutta niin, sitä apua! Olen neulomassa ensimmäistä sukkaani sitten seiskaluokan ja tarvitsisin simppelin ohjeen kantapäähän. Tietäkö joku netistä sellaista? Videota tai kuvien kera, nyt ei teksti riitä alkuunkaan!

11 kommenttia

  1. Minä opettelin tämän avulla:
    http://www.kaspaikka.fi/neulonta/asusteita_vaatteita/sukkaohje.html

    VastaaPoista
  2. Kaspaikasta löytyy tosiaan ja sitten 7-veljestä vyötteen takaa tosi yksinkertainen!

    VastaaPoista
  3. Ja àlà sà sità kantapààn tekoa pelkàà. Siità puhutaan niin kovin pelottavasti, mutta on oikeasti ihan simppelijuttu :D Muista sitten nàyttàà tyòntulos tààllà blogissa niin saadaan ihastella ;)

    VastaaPoista
  4. Mä huudan kans, että käspaikka! Ja kun siihen rinnalle ottaa Novitan seitsämän veljen ohjeen (ovat pikkuisen erillaiset) niin on helppo luovia. Jos ei toisen ohjeen jotain kohtaa ymmärrä, niin se on yleensä toisessa ohjeessa selitetty siten että ymmärtää :)

    VastaaPoista
  5. Juutuubista
    http://youtu.be/izlj4ZRJoAM

    Vahvistettu kantapää
    http://youtu.be/asmHJxUxkEE

    Onnea matkaan!

    VastaaPoista
  6. http://martat-fi-bin.directo.fi/@Bin/19d9c7d051b6e4e4c8a18502823d5444/1326974464/application/pdf/168080007/Novitan%20sukkaohje.pdf

    VastaaPoista
  7. Skiit...mäkään en osaa :/ Pitäs hommata tollanen magneettilautanen, vaikuttaa kätsyltä! :)

    VastaaPoista
  8. http://www.kaspaikka.fi/neulonta/index.html

    Tata suosittelisin minakin! Kaikki neulontaan liittyvat kiemurat on selitetty niin etta varmasti ymmartaa!

    VastaaPoista
  9. Tuon marttojen Novita ohjeen ja käspaikan avulla selvisin, vaikka valitsin koulussa teknisen työn tekstiilityön sijaan :P

    VastaaPoista
  10. Mullekin magneettilautaset! Kuka on muuten valmistanut nuo ihanat huonekalut? Haluisin samanlaiset mutta Pakila on vähän turhan kaukana...

    VastaaPoista
  11. Itse pärjäsin tällä ohjeella http://www.novita.fi/public/File/sukkaohje.pdf ja sitten vielä tuon käspaikan ohjeella. Heleppo homma.. =)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images