Itä on vain numero

Rantauduimme eilen Itään, tänne muovimattoisten asuntojen kehtoon. Kaikki meni tosi hyvin. Ainoita ongelmia kämpän osalta on lamput, jotka e...

Rantauduimme eilen Itään, tänne muovimattoisten asuntojen kehtoon. Kaikki meni tosi hyvin. Ainoita ongelmia kämpän osalta on lamput, jotka eivät vielä ole päässeet kattoon. Olivat nimittäin uusineet töpselipistokkeet ja minä sitten näppäränä tyttönä ostin Clas Ohlsonilta töpseleiden sijaan vahingossa pulloihin laitettavia lamppupäitä. No, kyllä se valo kossupullostakin* loistaa.



* kossupullo tuotiin bloggarikolleegan toimesta tyhjänä lamppua varten ja pisaraakaan ei suuhun mennyt. Välillä teki kyllä mieli.


13 kommenttia

  1. Outi-Hyypiön elämää3. tammikuuta 2012 klo 12.27

    Just hyvä lamppu, risainia kato.Oi ihana matto, ihanat korit, jotain ihanan mustavalkoista soffalla. Tissiläkin joogaa :)

    VastaaPoista
  2. Minttu / mami go go3. tammikuuta 2012 klo 13.13

    Hieno lamppu ja onnea uuteen kotiin!

    VastaaPoista
  3. Onnea onnea uuteen kotiin! Innolla oottelen miten sen keksit sisustaa. Jos siis sitä sisustusta päätät näytellä. Jos et, niin sit vaan toi onnea uuteen kotiin! Toi lamppuideahan on oikeestaan aika kiva. Mä kyl ottaisin kossulätkän siit irti ja varmaan sutraisin maalillakin, mut meneehän se noinkin. :)

    VastaaPoista
  4. Onnea ihan mielettömästi uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  5. Onnea uuteen kotiin ja mistä tuollainen matto? :)

    VastaaPoista
  6. Outi: Harjottelee venytyksiä jo puolivuotiaana :) Kiitos mustavalkokehuista!Minttu: Kiitos ja lamppuhan on 2 euron kirppislöytö :)Nova: Saas nähdä tuleeko miten paljon sisustusta, mutta ehkä jotain joskus :) Mua huvittaa tuo lamppu jotenkin, taidan jättää noin!Mari: Kiitos ja onnea teille perheenlisäyksestä!!LauraV: Kiitti, kirppismatto löytyi Kurvin Fidasta muistaakseni 15 euroo. On villaa, hyvä löytö siis :)

    VastaaPoista
  7. Tuo Matto on alunperin ikesta ja hinta uutena (en tiiä saako ees enää) yli satasen, joten hyvä on löytö! Ottaisin ilomielin meillekin tuollaisen, jos tarvetta ois.

    VastaaPoista
  8. Onnea uuteen kotiin! Laittelin sinulle toista kautta viestiä niistä tuoleista... ;)

    VastaaPoista
  9. Wikke: Kiitos tiedosta! Mä epäilinkin Ikeaa, muttei enää löydy kai sieltä?Apila: Ah! Kiitti! Mä en ole käynyt siellä paikassa nyt ollenkaan, kun vaihoin meiliä ja ne viestit ei oo nyt tavottanu mua meilitse! Mä tsekkaan illemmalla ja vastaan. Tarve siis on edelleen :) Kiitti kun muistutit täällä.

    VastaaPoista
  10. Joo ko piti varmistaa, kun epäilin et oon tuon jossai nähäny muuallakin.. Ei saa kai enää, oisin ostanu tuon mielummin sen blogiraitamaton tilalta :)

    VastaaPoista
  11. Mää taas tahtosin sen blogagrimatonki ku tossa ois tilaa sillekkin ton pahvitorpan alla.

    VastaaPoista
  12. Tervetuloa Itään.Oliskin täällä muovimatot. Olisin monin verroin onnellisempi kahden termiitin Äiti. ;)

    VastaaPoista
  13. Hieno lamppu! Onnea uuteen kotiin :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images