Halpaa

Jos olette lukeneet tätä blogia yhtään kauemmin, tiedätte mun intohimoisen suhtautumisen Lidl-kauppaketjua kohtaan. Suhtaudun intohimoisesti...

Jos olette lukeneet tätä blogia yhtään kauemmin, tiedätte mun intohimoisen suhtautumisen Lidl-kauppaketjua kohtaan. Suhtaudun intohimoisesti myös Halpahalliin, Kärkkäiseen, Säästökuoppaan, Saiturin Pörssiin, Tarjoustaloon, Vapaa Valintaan, Minimaniin, Tokmanniin ja mihin tahansa halpakauppaan. Ikeakin on aivan mahtava ja unelmani olisi päästä käymään HongKong-kaupassa ja tämä ei muuten ole ironiaa.

Mutta puhutaanpa nyt siitä Lidlistä, taas. Kun tuntuu, että monilla asiaan vihkiytyneillä on omat lempparituotteet mitä sieltä erityisesti haetaan niin listaan mun omat lempparini ja pyydän mitä kauniimmin, että jakaisitte omat vinkkinne kommenttiboksiin. Tässä siis mun lista:

maustamaton jogurtti n. 60 senttiä/500g

hyvä kahvi n. 3.5eur/500g

ekopesuaine, hinnasta ei hajuakaan mutta alle 2 eur muistaakseni

appelsiinilla maustettu tumma suklaa n. 1.8eur/150g
Mitä Lidlin tuotteita suosittelette muille ja mitä itse hamstraatte? Tiedän, että ainakin mozzarellapizzat, pähkinät, kivennäisvedet, juustot, mehut ja vihannekset ovat hyviä hamstrauskohteita joiden yllä olevien esimerkkien lisäksi. Mä hankin useimmat ekopesuaineet Lidlistä, samoin luomutuotteet ovat siellä paljon edullisempia.

38 kommenttia

  1. Tuo olikin itselleni uutta tietoa, että ekopesuaineita saa Lidlistä edullisemmin. Hyvä vinkki, kiitos siitä! Kuvassa taitaa olla pyykinpesuaine, vai näenkö väärin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. musta toi on ihan yleispesuaine. meillä on jotain ton tyyppistä lattioille ja pinnoille.löytyy myös tiskeille jne.

      Poista
    2. Olin tulossa ihan samaa kirjoittamaan, että ekopesuaineiden saaminen Lidlistä oli minullekin ihan uutta. Hyvä tietää!

      Itse hamstraan sieltä pääosin tummia suklaita, tuota mitä sulla on kuvassa ja sen kavereita. :P

      Poista
  2. ikean viereen onkin tulossa se jätti-honkkari! honk honk!

    mut liideleihin:

    1. vessanraikastimet (ne pönttöön laitettavat), sitrus.
    2. puhdistusliinat (pinnoille), sitrus tai aplari (merellinen on hyiiiiii yöööök). käytämmä koiran tai lapsen kusien pyyhkimiseen lattialta, neutraloi haisua.
    3. espresso siinä metallilieriössä, hyvää mökkikahvia.
    4. sitrus-kivennäisvesi.
    5. smuutsiet (esikoisen feivörittiä)
    6. croissantit + suklaacroissantit (muistoja pariisista)

    t. arvaa kuka :D

    VastaaPoista
  3. ps. aika-asetukset kommenteille on muuten vähän vinxallaan. tää kommentti on kirjoitettu maanantaina 30.1.2012 klo 9.20 ap.

    t. tuo arvaa kuka :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. arvaan jo kuka! Siistiä et tulee, tuun sit kylään teilläki :D Katoppa, niin onkin. mun pitää yrittää laittaa ne oikeen kuhan eka vien pyykit, jätkä on jo seljässä. eli selkä voi paremmin.

      Poista
  4. Vauvojen peppupyyhkeet, eli kaikkeen käyvät kosteuspyyhkeet on parhaimmat ja halvimmat lidlissä. Yllä mainitut suklaacroissantit, pesuaineet, tiskiaineet, tonnikala. Siinä ne tärkeimmät. Niin ja monia hyviä jäätelöitä mitä ei muualta saa!

    VastaaPoista
  5. Lidlin kreikkalainen jugurtti on ihan ehdoton! :)

    VastaaPoista
  6. Tonnikala, luomuketsuppi, eko-pesuaineet, kaurahiutaleet, jauheliha, kerma, kasvikset. Eli vähän kaikkea. Harmi kun ei löydy omasta kaupungista, mut minkäs teet.

    VastaaPoista
  7. Hih, just eilen kävin Lidlissä täydentämässä varastoja. Meidän perheen lemppareita on mysli (erityisesti se sinisessä pussissa), jogurtit 1kg muoviämpäreissä (erityisesti persikka), mozzarella sekä kaikki paistopisteen tuotteet. Moni muukin oli hamstraamassa, mua ennen kassajonossa olevalla oli kymmenisen kappaletta noita jogurttiämpäreitä ja vissyä - ei muuta. :) Kaisa

    VastaaPoista
  8. Lidlin valkosuklaa on parasta mitä Suomesta saa! En muista onko mitenkään halpaa, mutta kyllä se 200 gramman levy alle 2 euron jää.

    Ja on siellä myös pirun hyvä kolmioleipä, kai joku salami and cheese. Leivän sisältä kun ihan oikeesti löytyy salamia ja juustoa eikä mitään majoneesimössöjä. Ja sit sieltä samasta hyllystä löytyy jotain jauhelihapalleroita (tai pitkuloita ne kai enemmänkin on), joiden sisällä on tuorejuustoa, ovat erittäin nam!

    Ja sitten mä voisin ottaa vielä cappuccinojätskiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei sen aina tarvi olla ees niin halpaa, joistain tuotteista maksan mieluusti enemmänkin jos ne on tosi hyviä. ja suklaassa laatu ratkaisee :)

      Poista
  9. en käy lidlissä usein, vaikka se onkin lähellä. olen niin tottunut ja rakastunut toiseen lähikauppaan, että siellä on helpoin käydä. välillä lähden kuitenkin ihan varta vasten lidliin hakemaan sitä suklaapähkinämysliä (master crumble, karppaajan painajainen). en pidä myslistä noin yleensä, mutta sen suklaan kaverina saan syötettyä itselleni sokerilla kyllästettyjä viljapaakkuja ja pähkinöitä.

    VastaaPoista
  10. mää oon kans vannoutunu lidlin kannattaja! meillä kaapissa on aina lidlin pestoa, punasta ja vihreetä. mun mielestä maku on kaupanpestoista paras, ja hinta vaan jotai 1,69e! ja joskus ollu superlauantaissa 0,89e! ja toinen on seesaminsiemennäkkäri, se on iha huippua!

    i <3 lidl!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt oli 1.19 pestopurkki t. elämänsä lidlin sivuilla vettävä kotiäiti vm 82

      Poista
  11. liiterin sininen raejuusto on parasta mitä saa! lisäksi toimii vuohenjuusto, muksun kosteuspyyhkeet (ne vaaleanpunaset hajuttomat siis, muut on aivan karseita), kilon lasagne, mainitsemasi mozzarellapizza ja pakastenuggetit. niin, ja pesto on hyvää!
    tänään olen menossa ostamaan sieltä pojan huoneeseen valaisinta. hieno futislamppu, 12 euroa!

    ja tosiaan, se jättihonkkari on valmistumassa pian. onneksi se vanha paloi, sieltä ei löytänyt koskaan mitään, kun oli niin ahdas. porttipuistosta on kyllä tulossa ihan paras, lidl sinne vielä niin ei tarvi muualle mennäkään ;)

    VastaaPoista
  12. Robinhood - sisustuskauppa, vaatekauppa, rautakauppa, lelukauppa, kenkäkauppa... kaikkea sitä mitä ihminen milloinkin tarvii. :D :D

    Lidlin must have on se pieni katkarapusalaattipurnukka. Shrimps in a coctail sauce. nammmmmm... syön koko purkin aina kerralla. Haarukalla. Yksin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aaarghhh, en oo koskaan käyny robin hoodissa! Pakko päästä!

      Poista
  13. Maissinaksut! Olivat pari viikkoa sitten tarjouksessa ja hamstrasin koko kuukauden tarpeiksi.

    Muuta hyväksi havaittua
    - lasagne
    - vauvojen sukkahousut ja sukat
    - valkoinen suklaa mansikka crispeillä (?)
    - margharita-pizzat (olivat XXL-tarjouksessa ja loppu jo to iltapäivästä kaikista neljästä tän paikkakunnan Lidlistä - taisi joku muukin niitä kaivata)
    - paistopisteen tuotteet
    - neidin suosikki on se kreikkalainen jugurtti, en vain raaski kotiin ostaa, kun ei se jaksa koko purkkia syödä (itse en siitä niin välitä). Mummolassa sitten...

    VastaaPoista
  14. Mulla ei toimi bloggerissa vastauspainikkeet, tai siis ne on kadonneet kokonaan, niin voin vastata näin vain muiden kommenttien alle, äääh.

    Lidlistä hamstraan aina jugurtteja ja rahkoja, suosikit on kreikkalainen (karppaajille vinkiksi, että siinä on paremmat arvot kuin turkkilaisessa), sekä se rahka, missä on kannessa suklaarouhetta. Jäätelöt on mahtavia ja halpoja, samoin pakastemarjat. Karkkia ostan aina _v*tusti_! Lasipullossa oleva appelsiinimehu on maailman parasta. Joskus siel oli myös lasipullossa ihanaa ketsuppia, mut se on kadonnut. Kerran löysin sieltä kiivin tuoksuisia tuikkuja, jotka oli taivaallisia, nyt nekin on kadonneet. Jotain muita kivoja tuikkuja siellä kuitenkin vielä on. Ainii, ja 12 kondomia neljällä eurolla!

    Kuopioon on tulossa keväällä Honkkari, arvaa odotanko sitä kuin kuuta taivaalle? Lisäksi täällä on Maxi makasiineja kaksi (Tokmanni ketjun kauppoja), sekä Puuilo, jolla on älytön nimi, mut romua on paljon ja se on halpaa. Se vaan sijaitsee hornassa teollisuusalueella, ettei sinne usein tule mentyä.

    VastaaPoista
  15. Aiiiivan ehdoton on kreikkalainen jugurtti joka on PARASTA IKINÄ! Toinen ylivertainen lemppari on lidlin perus wc-paperi, sitten parmesan juustopala on yks parhaimmista! Ainiin ja purkki rucola on ylitse muiden!

    VastaaPoista
  16. Rakastan kans noita Mörrin mainitsemia rahkoja, joissa on suklaaströsseliä kannessa. Ja lasipullossa olevaa appelsiinimehua. Myös makuvissyihin oon ihan koukussa ja jumaleissön että odotan sitä hetkeä, ku Suhadan kosmetiikkaa olis taas tarjolla! Ne oli niin parhaita! Meille ei tuu nykyään mainoksia, joten en saa tietää niistä tietenkää ajoissa, joten vinkkaathan, jos tulee? Niiden vartaloöljy on ihan mieletöntä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anne, tilaa sähköpostiin uutiskirje. ;D

      Poista
    2. Mä luotan siihen, että mun Lidl-fanit ystävät tekstaa mulle parhaat tarjoukset.:D

      Poista
    3. hyvä idea tuo uutiskirje! mä tilaan ainakin!!! ja anne näkee meillä mitä on parhaassa tarjouksessa...

      Poista
  17. Hei mullakin on hävinnyt kommentoitimahdollisuus! Vain tälleen vastauspainikkeiden kautta onnistuu. Luulin että vika on mun koneessa, mutt jee, ehkä ei olekaan. Kuka tietää, mistä johtuu???

    VastaaPoista
  18. Hei mullakin on hävinnyt kommentoitimahdollisuus! Vain tälleen vastauspainikkeiden kautta onnistuu. Luulin että vika on mun koneessa, mutt jee, ehkä ei olekaan. Kuka tietää, mistä johtuu???

    VastaaPoista
  19. Onko kommenttimahdollisuus pois muissakin blogeissa? Mulla oli eilen tekstin editointinappi hukassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu juu, muissakin blogeissa. Tai sitten mun kone on vaan niin älyttömän fiksu tajutakseen, ettei KAIKKEA TARVITSE KOMMENTOIDA. :)

      Poista
    2. tarvii tietenkin :) Kone ei oo fiksu!

      Poista
    3. Ainiin, ja parasta on tietenkin se, et se kommmenttiboxi VILAHTAA kyllä tossa, mutta hävii ennen ku mitenkään ehtii reagoida. Kyllä on ongelmat... :)

      Poista
  20. Lähestulkoon jokaviikkoinen perus reissu naapurikylän Lidliin, ja sieltä aina perussetti:

    -Suklaamysli. Maksaa jotain kahden ja kolmen euron välissä eli ei mitään ältsin halpaaa, mut ihan sairaan hyvää!
    -Vissy sinisissä pulloissa. Melko halpaa, ja sitä juotuaan muut vissyt maistuu pahalle?
    -Margharita pizza. Halpaa. Ei nyt mitään erikoista maultaan, mutta halpaa. Parasta kun heittää lisukkeita päälle. Sanoinko jo että halpaa.
    -Opticat kissanruoka, pahvisessa tötsässä hyytelöannospussit. Nämä tulevat erittäin halvoiksi viljattoman sapuskan vaativille herkkävatsaisille kateille, joille muuten pitää ravinto hankkia erikoisliikkeistä.

    Niin ja satunnaisesti ne euron maksavat Crusti Croc -sipsit.

    VastaaPoista
  21. Ehdottomasti maustamaton kreikkalainen jugu, ihanan kermaista ja paksua. Ja toinen huippulöytö on RASVAINEN maitorahka. Missään en ole nähnyt vastaavaa, kaikki kaupassa myytävä on äklöä RASVATONTA, hyh. Camembert puurasiassa on kanssa aika ihqu. Ja helvatun halpa pilsneri :D

    VastaaPoista
  22. Oih Lidlin sipsit ja muut naksut erityisesti ne valkoiset kierteelle menevät juustotikut. Sieltä saa kaikista halvinta vähälaktoosista maitoa.

    T. _mii_

    VastaaPoista
  23. Lidlin vanulaput on parhaita ja suihkutettava mango-dödö!

    VastaaPoista
  24. Nyt on pakko jakaa oma vinkki, Lidlin appelsiini herkuttelujogurtti on ihan sairaan hyvää, siinä on rasvaa ja se on edullinen, vakiotyöeväskamaa siis! Tosin saatan kyllä aiheuttaa hämmennystä henkilökunnassa sillä, kun käyn n. joka toinen päivä ostamassa vain kaksi purkkia ko. jogurttia yhdestä tietystä lidlistä :D Rakastin myös niitä paistopisteen omenataskuja, mutta onnistuin saamaan niiden suhteen yliannostuksen, enää en siis kykene siitä syömään :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja öö..mun piti ilmeisesti kirjoittaa tohon alkuun jotain muutakin, kuulostaa vähän dorkalta mutta meni jo :D

      Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images