Uudenvuoden lupauksena kestoilu?

Jos harkitset kestoilun aloittamista, on se (ainakin helsinkiläisille) nyt edullista! Meidän naapurikirppis, Vallilan Emmaus aloittaa tammi...


Jos harkitset kestoilun aloittamista, on se (ainakin helsinkiläisille) nyt edullista! Meidän naapurikirppis, Vallilan Emmaus aloittaa tammikuun 3. päivä kestovaippakuhinat ja vanhoja kestoja, kuoria, imuja, pulleja, näpsyjä ja villahousuja saa edulliseen hintaan alkaen 0.50 eur/kpl! Jokaisen vaipan on testannut kokenut kestoilija, joten mitään onnettomia seuloja valikoimasta ei pitäisi löytyä.

Tapahtuma löytyy myös facebookista.Kannattaa myös muistaa ympäri Suomea toimivat kestovaippalainaamot, mitkä vuokraavat nimellistä maksua vastaan kokeilupaketteja niille, joille kestoilu ei ole tuttua hommaa ja joita kiinnostaa kertakäyttövaipoista kuopuminen.

5 kommenttia

 1. Sitten kannattaa muistaa myös allekirjoittanut joka meinaa ihan just tumpata hillittömän kasan kestoilutarviketta jollekin pilkkahinnalla. :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! <3

  VastaaPoista
 3. Voi, ihan harmittaa lukea tälläisestä huipputapahtumasta täältä aivan liian kaukaa... Kestoilu kun kiinnostais, mutta tarvikkeita siihen ei vielä ole tarpeeksi.

  VastaaPoista
 4. Prinsessa Paskavarvas30. joulukuuta 2011 klo 10.06

  Vähänkö mä pakko raahaan mun miehen tonne! :DD Just vähän aikaa sitten keskusteltiin sitiä, että vaippoja pitäisi nyt saada hommattua lisää, varsinkin niitä pienimpiä.

  VastaaPoista
 5. Ou jea, kiitti vinkistä! Kyllä meilläkin jotan täydennystä tarvtaan vaikka kotioloissakin aikalailla vaipattomana mennään. Erityisesti imuja taskuihin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images