Langat käsissä

Ihmettelin jo facebookissa, (omassa, ei blogin ) miksi konttaava vauva kulkeutuu mieluummin kaikenmaailman johtojen luo, vaikka tarjolla o...

Ihmettelin jo facebookissa, (omassa, ei blogin) miksi konttaava vauva kulkeutuu mieluummin kaikenmaailman johtojen luo, vaikka tarjolla olisi ties mitä väkkärää millä lattialla leikkiä. Konttaamaankin oppi kun tarve saada avaimet käteen oli liian kova.

Tänään parhaat leikkikalut ovat olleet mittanauha ja helminauha, sähköjohtojen lisäksi.

Aloin jo ihmettelemään miksi niitä leluja edes on, jos mielenkiintoisimmat jutut ovat aivan muita. Onneksi Kottarainen tiesi vastauksen: " No jotta ne saa sinne String-hyllyyn riviin tietty.". Nyt ymmärrän miksi Paumesin sisustuskirjoissa ei löydy lattioilta tavaraa ja miksi lelut tosiaan ovat aseteltu hyllyihin. Eihän niitä tarvita.

8 kommenttia

 1. Haa! :D Niinhän se on.
  Vitsi, kun ei ole sitä hyllyä(-kään)

  VastaaPoista
 2. Jep, lelut joutaisi täälläkin avaruuteen, ei ne kiinnosta. Meillä parasta on mainitsemasi johdot, metallilangasta tehdyt kynttiläkipot, kaukosäädin ja br-soitin. Vahinko vaan kun noi kynttiläkipot on ainoat jotka kestää kasikuisen vaativaa käsittelyä :)

  VastaaPoista
 3. Ei ne muksut minkä tahansa johtojen perässä kulje. Se on se kielletty hedelmä, mikä kiehtoo. Näin ainakin meillä. Annettiin tytölle ihan ikioma nettipiuha, jos se olisi vähentänyt muiden johtojen hohtoa. Ei toiminut. Olisi pitänyt varmaan laittaa johonkin seinän vierustalle töpselin viereen...

  VastaaPoista
 4. :D

  (ollaanpa synkronissa muuten, munkin postauksessa on tänään langat käsissä ;) )

  VastaaPoista
 5. Haha :D. Hyvä oivallus!

  Meillä lelut ovat 'toistaiseksi' lattialla, kun typy ei vielä liiku, mutta kiva kuulla, että kohta ne saa raivata sieltä pois ;).

  VastaaPoista
 6. Se on tosiaan se kielletty mikä kiehtoo. Ollaan annettu pojalle oma kaukosäädin, oma kamera, oma kännykkä.. Mutta eihän ne kiinnosta yhtään. Soppakauha ja rasvapurkki riittää hyvin ekan vuoden leluiksi. Rasittavaahan noita leluja on kerätä ja siivota päivästä toiseen. Täytyy varmaan hommata se string..

  VastaaPoista
 7. Oi, älä vielä heitä leluja kaivoon! :) Kaikki lelut tulevat aikanaan käyttöön. Onneksi oon säästänyt kaikki lelut, kolmevuotiaalle näyttäis kelpaavan leikkiin ne kaikki. Helistimet, purulelut jne. vauvalelut työnnetään nuken käteen, leikkimatosta tehtiin teltta, pehmoeläimiä puetaan, nukutetaan.. Lapsella on paljon parempi mielikuvitus kuin äidillään, hyvä niin! - Kaisa

  VastaaPoista
 8. Kuulemma itse justiin liikkumaan oppineena menetin kaiken kiinnostuksen niihin kiellettyihin juttuihin (johdot, huonekasvit jne.), kun äiti oli kierrättänyt minua kokeilemassa kaikkea sylistään käsin, ja jutellut siitä, että mitä ne asiat on ja mitä ne tekee. En kuulemma sen jälkeen enää kiinnostunut niistä mistään. Huonekasveista en ole kiinnostunut vieläkään, joten tällä metodilla voi olla riskinsä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images