Vallilasta Vallilaa

Jes mikä kirppispäivä! Aamupäivän löydöt Vallilan Valtterista makaavat valitettavasti tyypin isän luona, jonne roudasin ne ennen perheretkeä...

Jes mikä kirppispäivä! Aamupäivän löydöt Vallilan Valtterista makaavat valitettavasti tyypin isän luona, jonne roudasin ne ennen perheretkeämme. Mutta pakko silti hieman purkaa kuormaa netistä löytyvin kuvin!


n. 2.5m Vallila Interiörin Pengerkatu-kangasta kuvan värissä 3.5 eur!! Voi pojat olin onnellinen, sillä jo viikko takaperin Vallilan ravintolapäivässä tätäkin kangasta ihailin.

Ja uuteen kotiin jotakin pientä, seinäjokisen Päivi Rintaniemen Amfora-merkin öljyruukku 3 eur, Ratian mustavalkoinen tekstimuki 0.5 eur sekä pari Aarikan turkoosiraidallista säilytyspurkkia yht 5 eur. Ainiin, ja kasa pieniä puulautasia + kynttilänjalka yhteensä euron. *hyppii ilosta*

1.12 on muuten Vallilan uuden malliston nettilanseeraus. Odotan kyllä tosi lujaa mitä tulevan pitää, Vallilan printit kun tuntuvat paranevan mallisto mallistolta. Uskoisi, että ainakin Vallilan kaksiossa on silloin kuhinaa.

Ps. Avaan oman kirppiksen blogin yhteyteen piakkoin ja kirjoitan kyllä tänne tekstipuolellekin kun sinne uutta tavaraa putkahtaa. Luultavasti joulun jälkeen lähtee Baby Björnin maailman paras sitteri jatkamaan maailmanvalloitusta, sillä täällä ei paljon pysytä enää paikallaan. Myös laadukkaita merkkikantoliinoja lähtee uusiin koteihin (Haikarankehto ja Didymos) kunhan saan kuvat otettua. Tosin niitä saa kysellä ja varata vaikka hetikin.

11 kommenttia

 1. Mitenhän sitä pystyis olla joka sekuntti vahtaamassa millon tulee sitteri myyntiin :D Himoitsen, ihan vähän parempi ku toi meidän mikälieromu.

  Ja vähänkö mahteja löytöjä, ei tääl vaan löydä kirpparilt mitöön tollasta!

  VastaaPoista
 2. Me tarvitaan sitä vielä hetki, joten meeppä etsimään huutonetistä omasi! Tollanen keinuva sitteri on ihan paras, oikeasti paras hankinta koko vauva-aikaan. Suosittelen, varsinkin kun sun vauvas taitaa olla otollisessa iässä nyt!

  VastaaPoista
 3. Asiaan miten kuten liittyen: Mulla kaikuu vieläkin päässä neuvolanlääkärin "Lapselle riittää lattia ja syli, sitteri vaan passivoi ja vaikka mitä kamalaa ja blaa". Voi pojat miten tunsin olevani huono äiti joka kerta kun tuikkasin lapsen siihen helvetinkapistukseen...
  On muuten mahtilöytöjä siulla taas tarttunut matkaan! =)

  VastaaPoista
 4. No sittereitäkin on niin erilaisia. Uskon, että neuvolatäti tarkoitti sellaisia kovia, ei keinuvia sittereitä mitä nykyään on paljon. missä lapsi vaan on ja öllöttää. Baby Björnissähän se riippuu ergonomisessa asennossa selkä pyöreänä ja isompana saa otettua kovat vauhditkin. Lattia kun ei vaan ainakaan meidän "vesselille" sopinut kuin vasta sitten kun oppi pyörähtämään. SIihen asti se oli joko sylissä tai sitterissä, jota heiluteltiin jalalla.

  VastaaPoista
 5. Ja joo, kyllä aina tuntuu turhalta uuden kaman ajatteleminenkin kun kirpulta noi löytää näköjään kaikki :)

  VastaaPoista
 6. Onkohan houndstooth lähdössä, tarjoa mulle ekaksi!

  VastaaPoista
 7. Ei oo se, on sellanen Didymoksen oranssi raitaliina lähös ja värioksennushaikkis :D

  VastaaPoista
 8. Juu ei noita mulle, vaikka hyviä liinojakantotuntumaltaan ovatkin. No hehkuva hyt vähän tota houndstoothia...onko se ihana, kaunis, hyvä kantaa?

  VastaaPoista
 9. Jösses mitä löytöjä, oot kyllä aikamoinen kirppishai! Etenkin tuo kangas. Mieletämtä ja ihanaa että on tuommosia myyjiä, ite ainakin rahanahneena kokeilisin tollasia kaupata eka huutiksessa, jossa niistä maksetaan ;) Mut hyvä että on niitä jotka raaskii lähteä kirpparille myymään ja oikeasti reiluin kirppishinnoin.

  VastaaPoista
 10. Huh, mikä löytö! Itse pulitettin tuosta kankaasta alkukeväästä sellaiset 50euroa... Vaikka eipä ole sekään kaduttanut, kun löytyi viimein mieleinen verho.

  VastaaPoista
 11. tyhmää vaan maksaa liikaa... kankaat maksaa vallilla alle 5€/m maahantuotuna.. samoin valmisverhot.
  ja kankaat tulee turkista ja matot pääosin indonesia/kiina.
  Verhot ommellaan virossa ja turkissa.
  työntekijöitä poljetaa lattiaan sen minkä keretään.
  taitaa olla jo kohta työntekijöistä puolet venäjältä ja virosta. niille ku ei tarvii maksaa niin paljoo palkkaa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images