Soitinsetti

Lidlissä on taas ollut ihan järjettömiä tarjouksia. Viime viikolla ois ollut silmälasien pyyhintäpyyhkeet alessa, mutta en sitten jaksanu...


Lidlissä on taas ollut ihan järjettömiä tarjouksia. Viime viikolla ois ollut silmälasien pyyhintäpyyhkeet alessa, mutta en sitten jaksanut mennä. Tänään oli pakko, kun naapuri kertoi siellä olevan lasten soitinsettejä HALVALLA. Otettiin ratikka ja matkattiin siltä seisomalta Sörnäisten Lidliin, mutta koska se on niin pieni, ei siellä mitään ollut. Siitä sitten metrolla Kamppiin tamburiinin kuvat silmissä kiiluen ja johan nappas.

13 euroa setistä, missä oli tamburiinirumpu, marakassit, kastanjetit ja tuollainen helykello ei ollut paha. Kummastutti vain miksi niissä luki, että +3v, kun meidän herra 5 kk osaa kyllä jo kilistellä ja rymistellä noilla kastanjetteja lukuunottamatta. Niitä en osaa itsekään käyttää.

Voi, kun tämä olisi maksettu mainos. Olisin ilomielin joku Lidlin oma bloggari, testaisin puuterin värisiä kalsareita ja lasten leluja ihan mielissään. Elämässä pitää olla tavoitteita.
13 kommenttia

 1. Mä pyysin A.lta tuollaista soitinsettiä syndelahjaksi ja sain! Ai että kun aikuista lapsettaa, kävin tänään nimittäin hakemassa vielä TOISENKIN setin ko. kaupasta :D Täällä me sitten illat pitkät keskenämme musisoidaan, odotan innolla ekoja illanistujaisia, sillä nuo on taatusti hittituote myös silloinkin! ( plus toki kivaa ajanvietettä kyläilemääm saapuneille lapsiperheille, vinkvink vaan :D )

  VastaaPoista
 2. Tikkurilaan käypi huomenna tieni, Aatun kauppaan nimittäin. Tack!

  VastaaPoista
 3. Juu, meidän naapuri oli ostanut nämä vuosi sitten kun olivat myös alessa / myynnissä. suosittelee hänkin! :)

  ihan järjettömiä juttuja välillä tuolla kyllä myynnissä.. kiranvirittimistä hoikentaviin alushousuihin sulassa sovussa lasten turvaistuinten ja työkalupakkein vieressä.

  VastaaPoista
 4. Mä niin RRRRAKASTAN halpakauppoja, etenki Lidliä <3<3<3

  VastaaPoista
 5. hei me ollaan juuri mietitty mistä saisi kunnon soittimia lapselle, joka haluaa soittaa jokaista saamaansa esinettä. Kiitos kiitos!! :)

  VastaaPoista
 6. Se +3 on siksi kun saattaa irrota pieniä osia joihin lapsi voi tukehtua tai olla teräviä kulmia. Olisin ostanut itsekin alle 2-vuotiaalle, mutta olivat loppunut. Ihan huippu tarjous!

  VastaaPoista
 7. Nooh, kannattaa etsiä joku toinen lidl ja pistää vaikka sukulainen asialle!

  VastaaPoista
 8. ps. Lidl on halpa dididimpoppom (harjoittelen mainoslausetta)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä, sen ansiosta meidänkin tämän päiväisen päivälenkin päämääränä oli liian harvoin läpi kolattu lidli, josta haimme soittimia kotiin soitettavaksi :) KIITOS.

  VastaaPoista
 10. ihanaa ku tykkäät lidlistä! maailman paras kauppa! kiva jotenkin että joku bloggari tykkää meitä köyhiksiä lähempänä olevista jutuista. ruokakassillekaan ei tuu mitään hirveetä hintaa lidlissä. haettiin tuo sama setti heti maanantaina 1v typyn kans (tuli etsittyä sitä jo viime perjantaina kun se mainoslehti jotenkin johti taas harhaan). ...tavallaan lidl on halpiskauppa, mutta tuokin setti oli mun mielestä laadukkaan olonen (tosin ne kastanjetit oli käsittämättömät älypelit) ja seteillähän on 3 vuoden takuu! (dididim...)

  VastaaPoista
 11. Niin, siis mä en missään tapauksessa ole rikas, melkein päinvastoin. Mutta olen toki laatutietoinen ja Lidlin tuotteet on laadukkaita.

  Blogeissa saa vähän väärän kuvan kulutustottumuksista, kun yleensä ne kivoimmat ja kauan säästetyt jutut esitellään, mutta suurin osa bloggareista on ihan tavallisia tyyppejä, joilla on jotain luksusta ja paljon ihan sitä perus lidliä ja pirkkaa.

  VastaaPoista
 12. KIITOS vinkistä! Lidliin menen minäkin heti huomenna! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images