En himmelsk drog

Perinnesekoaminen kuulunee kai äitiyteen. Oljet on hankittu. Ja kalastajanlanka. Vielä kun saisi oljet veteen ja saisi keskeyttämätöntä pujo...

Perinnesekoaminen kuulunee kai äitiyteen. Oljet on hankittu. Ja kalastajanlanka. Vielä kun saisi oljet veteen ja saisi keskeyttämätöntä pujotteluaikaa. Mun ruotsi meni ylioppilaskirjoituksissa läpi sillä, että opettelin Kentin biisejä ulkoa. Alla oleva biisi kertoo himmelinteosta.himmeli

himmeli


10 kommenttia

 1. Heh, mä oon metsästänyt noita vaan kirppikseltä, ei riittäisi ihan tarmo, aika ja taidot itse väsäämiseen. Työn iloa sinne! :)

  VastaaPoista
 2. Himmelit on kyllä mahtavia, varsinkin sellaiset oikein taiten tehdyt ja suuret. Olen monena talvena haaveillut, että saisin niin paljon itsestäni irti, että nyhertäisin oman, mutta haaveeksi on jäänyt. Nyt olis jälleen kerran ihan mahtava ripustuspaikkakin kämpässä, ehkä sen nyt sais aikaan? :)

  VastaaPoista
 3. Sascia: kiitti, hiljaa hyvää tulee.Katariina: ei siinä voi olla kovin iso työ oikeesti, kuutioita vaan!

  VastaaPoista
 4. et voi vittu olla tosissas :D

  VastaaPoista
 5. VOINPAHAN!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 6. Vastaappa mun meiliin äläkä vaan kiroile. Kysyin sun osoitetta. HELISTIN :D:D

  VastaaPoista
 7. en oo kattonu geemeiliä aikapäiviin kun vittuunnuin sille mut katon joo. sitäpaitsi kiroilu on mun ainoa pahe :D

  VastaaPoista
 8. Hyvä hyvä! Oot tehnyt tässä lähiaikoina kaikenlaista kässäjuttua enemmän kuin mitä minä koko syksynä :D(Et tosiaan oo kattonu meiliäs W -pistin sinne vuosi sitten syöttikuvat tiikereistä.)Postasin äsken blogiini ohjeen tuosta himmelin perusjutusta. Näihin törmää nyt siellä täällä ja ajattelin laittaa kirjaimellisesti korteni kekoon. Tai linkin ohjeisiin. Mitä sitä pyörää uudestaan keksimään. :)

  VastaaPoista
 9. Me muutetaan tässä lähitulevaisuudessa, siksi kai mulla tällänen pesärakennusbuumi on :) Ja oikeesti luuppi päällä, joskus sitä vaan kirjottaa tietyistä jutusta ja sit toisista enemmän.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images