Puolalainen takki ja belgialaista suklaata. Very cosmopolitan.

Eilen sain vihdoin ja viimein tilaamani Lenny Lamb kantotakin, jonka matka oli kovin kivinen. Ensin se oli Puolassa tehtaalla pitkään...


Eilen sain vihdoin ja viimein tilaamani Lenny Lamb kantotakin, jonka matka oli kovin kivinen. Ensin se oli Puolassa tehtaalla pitkään, sitten tuli mulle L-kokoisena Annilta. Oli aika nafti ja kun huomattiin, että lapselle kuuluva hupullinen kantopaneeli oli väärän kokoinen, lähetin koko helahoidon takaisin. Eilen sitten tuli sopiva XL-kokoinen versio, joka vaikuttaa kyllä hyvälle kaikin puolin. Tarpeeksi ohut fleecevuori, ettei lapsen kanssa ole ihan läähpuuh olo, mutta selkeästi hyvä tuulen ja märkyyden kestävä kuori. 99 euron hintakin oli ok, sillä kun punnitsin tuon ja Maijat-kantotakin välillä, hinta oli se viimeinen ratkaiseva tekijä, sillä Maijojen malli oli enemmän makuuni muuten. Hyvä on tuo Lennynkin takki ja hyvää talviliinailua mulle!

Parasta taisi kuitenkin olla, että takin mukaan oli kätketty pari pikkulevyä belgialaista Leonidas-suklaata. Voisiko kaikki nettikaupat lähettää asiakkailleen myös suklaata? Tulisi huomattavasti parempi mieli ja olisi näihin yksinäisiin iltahetkiinkin piristystä blogien luvun ja Trendin oheen.

Onko muuten muut 5kk ikäisen muksun vanhemmat joutuneet jo pikkuhiljaa siirtymään takana kantamiseen? Muutenhan olisin ehdottomasti jatkanut Kumja-paneelilla, mutta 8.3kg muksu alkaa tekemään edessä kantamisesta helvettiä, jos meinaa vähänkään pidempään reippailla. Nyt sitten opetellaan takasidontoja ja takin asennusta, meneehän ne illat näinkin. (Tuossa ostamassani takissa on siis takakantomahdollisuus eli paneelit voi laittaa myös taakse)

ps. Vaatteita ja mumoja arvonnan voittaja julkaistaan toivottavasti huomenna. Mä oon ihan kuitti kun laittelen noita osallistujia exeliin. Ehkä pitäisi keksiä joku järkevä arvontamuoto joskus, 1 arpa per osallistuja voisi toimia. Mutta omapa oli taas ideani.

8 kommenttia

 1. Mua kiinnostaa nähdä tästä takista kuvia sitten käytössä. Mainoskuvissa takit näyttää aina paremmilta kuin sitten itsekäytössä. Kantotakit kun tuntuu olevan mallia teltta.

  VastaaPoista
 2. Oiskohan lakupatukalla tai tikkarilla ollut sama efekti?

  VastaaPoista
 3. Hmm, mun mielestä siitä ei ole kovinkaan kauaa, kun muutaman markettien naistenlehden mukana tuli suklaatia.. :)

  Oon kyllä kahtelu, että montapa arpaa annat per lukija :D

  VastaaPoista
 4. Mä laitan kuvia kunhan ehditään ottaa! Toi ei ole mikään hippiteltta. Ja niistä arvoista, se on mun mielestä reilua että ne jotka oikeasti palkintoa havittelee saa etulyöntiaseman. netissä kun on ihan linkkilistoja blogiarvontoihin ja ties mitkä mummot niihin sit osallistuu. Vähän kikkailua niin se paketti menee mitä todennäköisimmin oikeaan osoitteeseen eikä esim suoraa huuto.netiin.

  VastaaPoista
 5. Jos edelleenkin kaipailet niitä mustavalkotasaraitaliinoja, miten olis tällainen: http://chusty.info/forum/forumdisplay.php?f=107
  Linkin pitäisi viedä puolalaisen kantoliinafoorumin myyntipalstalle.
  Tuo ei ole edes kovin kallis.

  VastaaPoista
 6. Kiitti, mutta tyydyn nyt ihanaan kukonaskel didymokseeni, punaiseen hoppendiziin ja tuliin. siinä on hyvä kombo :)

  VastaaPoista
 7. Meillä on 8kk/ 8 kiloa tuo pienempi kannettava. Sisätiloissa tahi jotakin hommia tehdessä kannan selässä, mutta muuten yhä etupuolella, tänäänkin meni 2 tunnin reipas lenkki sillä tyylillä ja esikoinen rattaissa, osan matkaa repussa selässä.

  Esikoista kannoin kanssa edessä aika pitkään, vasta lähempänä vuotta aloin siirtyä selässäkantoon kun juipin pää tuli niin pahasti näkökentän tielle, että oli pakko. En oikeen itsekään tiedä miksi näin, paljon kätevämpää ja kevyempäähän sitä takana on kantaa kyllä.

  Miina

  VastaaPoista
 8. Meillä 5,5kk ja pikkusen vajaa 11kg. Takasidontoja pitäis opetella, mutta en oo vielä kehannu,joten manducalla kannan se minkä kannan. Aika pötkö tuo olis kantaa edessä, olis äiteen hartiat hyvin pian jumeksessa! :D Takki pitäis tilata itellekki, voi olla aika työläs talvi kanniskella kainalossa tuota patukkaa :D

  Jenni

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images