Kaupunkidiilejä

Kaverit ovat pärähtäneet Citydealiin. Lähes joka päivä tulee jokin tarjousvinkki sähköpostiin ja ilmeisesti, jos kaverin vinkistä haksahtaa ...

Kaverit ovat pärähtäneet Citydealiin. Lähes joka päivä tulee jokin tarjousvinkki sähköpostiin ja ilmeisesti, jos kaverin vinkistä haksahtaa ostamaan jonkin jutun, saa kaveri bonuksia. En tiedä, en käytä.

Nyt on kuitenkin ehkä pakko vinkata tämän päivän tarjous minkä kaveri linkkasi, kun Houm.fi:n 50 euron lahjakortin saisi 25 eurolla täältä. Jos haksahdatte, en saa siitä mitään, koska en tosiaan palvelua käytä. Ilmeisesti moni kuitenkin käyttää?

Houm.fi on ihana. En tajua, minne bloggeri hävitti mun viime syksyisen kirjoituksen aivan huikeasta Kidsonroofin pahvimökistä, mistä saisi tuunattua vaikkapa piparkakkutalon näin joulua ajatellen. Houmin lastenhuoneosio on lähes rasittavan ihana muutenkin. Onneksi ei ole lastenhuonetta sisustettavana.

9 kommenttia

 1. Joo, Citydeal on ollut tällaisen minibudjettihedonistin pelastus! Oon ostanut sieltä kampaajalahjakortin, eilen Bebesiin lahjakortin ja ripsenpidennykset (haksahdin!) odottaa myöskin. Tuo Houm on kyllä ihana paikka! Kerran ihailin sen valikoimaa ja H. sanoi vaan, että "ai, sä olet tuolla ****** verkkokaupassa. Mehän oltiin samalla luokalla". Ehdotin tilauksen tekemistä ystävyyssuhteiden ylläpitämiseksi, vielä ei ole saatu aikaan..

  VastaaPoista
 2. Mä tässä juuri puntaroin pitäisikö liittyä citydealiin. Ongelma on lähinnä siinä, että kaikkea ihanaa ei tarvitse omistaa ja luulen haksahtavani paljoon sellaisistakin tarjouksista, mitä ilman tulee kyllä toimeen. Niinkuin esimerkiksi ripsienpidennykseen. Bebesin tarjouksesta tuli useita vinkkejä, mutta vasta tämä sai sukat pyörimään jalassa!

  VastaaPoista
 3. Prinsessa Paskavarvas11. marraskuuta 2011 klo 16.17

  Mulle tulee noita citydealeja ja jostain kumman syystä jotain muitakin ihme diilejä ja pakko tunnustaa; hajoo välillä pää kun sähköposti on ihan täysi.Onhan niissä välillä tosi hyviäkin tarjouksia (mm. ravintola-tarjouksia ollaan itse käytetty paljon), mutta sitten on paljon kaikkea (omasta mielestä) diibadaabaa, kuten jotain hammasten valkaisua, ja sitten muutamissa niissä mitkä kiinnostaa niin onkin ihme ehdot (esim. Noanoan lasten vaatteet, koskee vain tyttöjen vaatteita). Sitten kävi myös niin,e ttä miehen mulle lahjaksi ostama hieromalahjakortti peruuntu, kun ne oli myyneet liikaa niitä eikä heillä riittänytkään resurssit lunastaa kaikkia lahjakortteja (lahjakortti oli kuitenkin ensi huhtikuuhun saakka voimassa). Ja aina sitä diiliä minkä itse haluaisi, ei saakkaan koska diilin ostajia on liian vähän :(

  VastaaPoista
 4. Olen pöyristynyt että vasta 45 ostanut tuon (tosin yhteensä ehkä enemmän, katsoin vain Hgin tilanteen). Innostuin heti aamusta kun tsekkasin diilit, koska olin joktap ollut tekemässä tilausta. Nyt vasta pääsin diilin lunastamaan, kun mieheni siirsi tililleni puuttuvat 56 senttiä :D

  VastaaPoista
 5. Oi kyllä. Kyseinen mökki saisi muuttaa meillekin enkä pahastuisi harlekiinipeitostakaan. Ja minullakin pursuaa sähköposti noita diilejä, mietin tänään viimeksi, että pitäisikö vihdoin sortua.

  VastaaPoista
 6. No huh, eipä niitä edes ollut kuin 50 jaossa joten onneksi ehdin.

  VastaaPoista
 7. :) Hyvä kun ehdit. Mä siirsin jo haaveilut toisaalle.

  VastaaPoista
 8. Mulla on Citydealissa tunnukset, mutta ei se vaadi, että niitä meilejä täytyy vastaanottaa :) itse tsekkaan diilit suoraan sivuilta, ja lisäksi tykkään oman paikkakunnan sivusta Facebookissa, joka vinkkaa, jos on jotain kiinnostavaa.Aluksi ajattelin, että haksahdan heti ja kaikkeen, mutta itse asiassa olen ostellut ihan järkeviä. Sellaisten ravintoloiden lahjakortteja, joissa tulee käytyä muutenkin, auton katsastus puoleen hintaan (tehtävä joka tapauksessa..) ym. Eli fiksujakin juttuja löytää! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images