Haaveissa vaiko oot mun

Tämä perjantai on mennyt kaikenlaista ihanaa löytäessä ja haaveillessa suuremmasta tili(kela)pussista, jotta jotain voisi kotiuttaakin. Edel...

Tämä perjantai on mennyt kaikenlaista ihanaa löytäessä ja haaveillessa suuremmasta tili(kela)pussista, jotta jotain voisi kotiuttaakin. Edellisen postauksen Houm-tarjoukseen en langennut, mutta kun Hampaat Irvessä blogissa on kirjoiteltu nimikoruista, käänsin haaveanturini tietenkin sellaiseen. Minulla kyllä on Babyluxista tilattu mother-rengas ja lapseni nimellä varustettu laatta jo kaulassa, mutta jos on kerran hyvä nimi annettu, niin eikö sitä nyt voisi ranteessakin kantaa?

Vähän tuo Carrie nimi tuossa mallikorussa hekotuttaa, mutta kun siihen kuvittelisi oman poikasennimen niin olisi aivan eri meininki.

Tästä haaveilusta tuli mieleeni eräs kommentti, missä kiiteltiin "kiva jotenkin että joku bloggari tykkää meitä köyhiksiä lähempänä olevista jutuista.". Totuushan on minun ja usean bloggarin kohdalla se, että ihan samalla pennin äitiysrahalla mekin olemme ja emme ostele joka päivä jotakin pientä tai isompaa kivaa. Siitä, että esittelee jokaikisen Tarjoustalo-ostoksensakin netissä voi saada kuvan, että kulutus ja tulot ovat suuremmat, mitä todellisuus on. Netissä haaveilukin voi vain lukiessa muuttaa joskus muotoa ostamiseksi vaikka unelmat olisivatkin ilmaisia. Ja unelmoidahan voi muustakin kuin materiasta, se vaan on jo henkilökohtaisempaa eikä kuulu tänne.


2 kommenttia

  1. älä viitsi, mun piti tilata nimikoru pelkästään tytölle (mulla on jo kaulakorut vakiona kaulassa), mutta tän perusteella aloin haluta tuollaista rannekorua itsellenikin. olen miettinyt tuota blogien kulutuskeskeisyyttä: itse ostan huomattavasti vähemmän uusia tavaroita kuin monet tuttuni, vaikka en mitenkään liian vähän itsekään. esittelen kuitenkin niin monet ostokset ja vielä useammat haaveilut blogissani, että joskus vähän mietityttää, kuinka shoppaavan kuvan itsestäni oikein annan. sama kai se sinänsä, mutta toivon, ettei blogini kannusta lukijoita ylettömään osteluun.

    VastaaPoista
  2. Juu, ihan samaa mietin. Meillä oli isäinpäivälahjakin, 2 etanapannua, kirpparilta mutta vähän tää välillä näyttää enemmältä mitä on. Mähän en siis oo raaskinu ostaa tota nimikorua, kun ei se tähän budjettiin vain mene :(

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images