Päiväunet

Terveisiä kylästä!  Aluksi kantokiertuepostauksia miettiessä tuli fiilis, että mitä uutta tässä enää olisi sanottavaa. Mutta aina sitä näkö...


Terveisiä kylästä! 

Aluksi kantokiertuepostauksia miettiessä tuli fiilis, että mitä uutta tässä enää olisi sanottavaa. Mutta aina sitä näköjään tulee vähän vahingossa. Seuraavat kuvat ovat elävä esimerkki siitä, miten vieraassa paikassa on helppo nukkua päiväunet kun on vain kantoväline mukana. Tähän käy niin liinakin kuin reppu, pääasia on että asento on relax ja äiti välittömässä läheisyydessä. Kroohpyyh.
Monesti omassa Tulissani jätän unituen pois matkasta, en tiedä miksi. Nyt kun se oli testirepun mukana, oli se hyvä lisä sittenkin. Pitänee kiinnittää omaankin tuki paikalleen, sillä onhan se hyvä häiriösuoja.

Nyt teetä. Päätän raporttini vierailulta tähän.

9 kommenttia

 1. Hyvin toisiinsa sointuvat sävyt sekä mr Tissilän että Tulin kanssa. Pro-meininkiä. :)

  VastaaPoista
 2. Manducassa tuo on näppärä kun syö, ei mene ruokaa lapsen korviin :D Kantoliinassa pieni ei halua ollenkaan päätään suojaan liinan alle, nukkuessakin havahtuu ja kiskoo pään pois joten siinähän sit saa kaivella leivänmuruja kun ei jaksaa mitään muuta rättiä heittää väliaikaisest päälle.Mahtavan mätsäävä asu!

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko on vielä mageempi kuin miltä se kuulosti!Matchymatchy!

  VastaaPoista
 4. Haha, täytyy tunnustaa ettei kolttua kyllä ole mätsätty tarkoituksella :D Se vaan sattui olemaan päällä aamulla kun sain kyläilykutsun ja tapana ei ole vaihtaa vaatteita kantovehkeeseen mätsääväksi kuin äärimmäisessä turhamaisuudessa. Hiuksista jo näkee, ettei tänään ollut se päivä kun turhamaisuus oli mukana.

  VastaaPoista
 5. Mäkin tulin mekkoa kommentoimaan. Se näytti aivan upealta sun päälläsi! Toi on jotenkin niin sua. Se näytti jo henkarissa hyvältä, mutta VAU. PS. Ihana tuo viimeisen kuvan pinnasänkynurkkaus. Mäkin haluan tuollaiset pinnansuojat, tuollaiset ei-vauvakuosiset! Ja nuo pehmot mustalla lack-hyllyllä.. Meillä mokomat valkoiset odottaa seinälle pääsyä.

  VastaaPoista
 6. Oispa mullakin ollut reppu eilen mukana kun olin kattomassa yliväsyneen jätkän kanssa lentopallomatsia. Tai siis yritettiin katsoa, mutta ei se vielä kerennyt edes alkaa kun jo piti poistua rääkyvän penikan kanssa. Alle 3 minuuttia autossa, niin jätkä nukahti. Olis varmaan nukahtanut reppuunkin jos olisi ollut mukana. Miten ne sanoo, että suutarin lapsella ei olis niitä kenkiä... Ei taida olla suutarilla reppuakaan!

  VastaaPoista
 7. Suloisia kuvia! Meilläkin liina aina matkassa mukana, kun on niin näppärä.

  VastaaPoista
 8. Sascia: Kiitos siis sulle sen löytämisestä :) Se on ihana!Anni: Kyllä se kannattaa aina rehata mukana, kantoväline siis. Tuittu: Kiitos paljon :)

  VastaaPoista
 9. Mistä toi ihana mekko on? :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images