Heidin hoitolaukku + kyselyä

Eilen kävin tosiaan kylässä kaverilla juomassa teetä ja parantamassa maailmaa. Heidillä on pari kuukautta vanha poika, joten harrastuksetkin...

Eilen kävin tosiaan kylässä kaverilla juomassa teetä ja parantamassa maailmaa. Heidillä on pari kuukautta vanha poika, joten harrastuksetkin ovat samaa tasoa kanssani: imetysteetä ja pehmopupua. Heidi on äitiydyttyään lanseeraanut maailman kuvaavimman termin lastenvaatteelle: Hugo Häkkinen. Jos vaate on siisti, aikuismainen ja varsinkin jos se on vaaleansininen ja siinä on kaulukset, se on Hugo Häkkinen. Ja siis ihan kamala.

Eilen Heidi esitteli uutta hoitolaukkuaan, minkä oli hankkinut Epätoivoinen tyttö-kaupasta Hakaniemen kauppahallista. Aika mahtava, varsinkin tuo Arsenikki ei lihota teksti on kovin äidillinen. Kyseessä on alunperin jumppapussi, mutta toimii kuulemma kuin häkä.

Sitten edelliseen tekstiin liittymätön kysymys:

Olenko ymmärtänyt oikein, että arvonnat ovat jeesjuttu teidänkin mielestä? En aio täyttää blogia jatkossakaan viikoittain arvonnoilla tai arpoa jotain pieniä pipanoita, mutta muutama aika mehevä tarjokas olisi tulossa ja kyselisin onko kiinnostusta? Minulta ne vaativat viitseliäisyyttä kun exelöin vastauksia useita tunteja arvontojen jälkeen, mutta teen sen mielelläni jos tykkäätte pienestä jännityksestä ja jos palkinnot ovat tähän asti miellyttäneet. Ja jos on jotakin arvontavoittotoiveita, niin niitäkin saa toki esittää, vaikken lupaa mitään. Ajattelin, että maksimissaan yksi arvonta/tarjous kuukaudessa, ettei mene ihan yli.

Ja siihen liittyen vielä, viimeinen päivä osallistua Ombrellinon 50 euron shoppailurahan arvontaan on NYT. Jos et ole vielä käynyt osallistumassa, käy heti, sillä huomenna se on myöhäistä!

11 kommenttia

 1. Minusta arvonnat ovat kivoja lisiä, varsinkin kun tässä blogissa ne ovat olleet todella laadukkaita palkintoja eikä arvontoja tosiaan ole liikaa.

  Olen osallisunut kaikkiin!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Mielipiteenne otetaan vastaan, vaikka Heidi innostuksissaan julkaiseekin näköjään mun nimeäni täällä ... pidetään ainakin tuo juomapulloasia mielessä. Onko merkillä väliä? ;)

  VastaaPoista
 4. Joo, arvontoja!!

  Me taidetaan olla kaimoja :)

  VastaaPoista
 5. joo arvontoja! pakkoko niihin on osallistua, jos krääsä ei tule tarpeeseen, mutta kyllä itselläni ainakin ottaa päähän jokainen blogisi arvonta, jossa en ole voittanut. että voisit monistaa nimeäni sinne exceliin vähän enemmänkin! tai sitten joku arvonta, johon saa osallistua vain esim. jos on 24 v. tyttövauvan äiti ja kolmikirjaimisesta nickistä saa sata lisäarpaa.

  VastaaPoista
 6. Oi,anteeksi! Voisko sen editoida pois?

  VastaaPoista
 7. eli alla korjauslakattu teksti..

  ooo! minun hoitolaukku! tuo on tosi hyvä. pakko vielä lisätä, että kun nuo sivupussukat on ajateltu kengille, ni mä oon niihin laittanu tavallaan erilleen käytetyn kestisvaipan aina pussukassaan. Ettei jotenkin mähmäis siellä kaiken puhtaan roinan kans. Toisella puolella oon pitäny juomapulloa, kun sen saa siitä kätevästi napattua. Lisäplussana vielä tuo kiristysnyöri tuossa kassin suulla, koska mulla ainakin nyssykät lentelee aina lattioille. Eipähä tarvi kokoajan koota tavaroita lattialta.

  toinen asia, Joo *piiiiip* arvontoja!!! Ihan sinun kiusaks toivoisin kestiskamaa, hähä. Tai juomapulloja?

  t. HEmpukka

  VastaaPoista
 8. Haha, tänks! Ei toi ny mikää kamala virhe ollu :)

  VastaaPoista
 9. Mä en ole koskaan välittänyt osallistua "voita matka Espanjan aurinkoon"-arvontoihin, mutta mun mielestä on palkinnon ollessa kiva osallistua arvontaan. Kerran voitin, ja voi luoja, mikä kutkutus se olikaan!
  Mun mielestä arvonnat on vaan kivoja lisiä, tsäänssejä, mitä on tarjolla blogeissa. Mä en itse ole koskaan osallistunut sellaisen blogin arvontaan, jota en seuraa.

  Musta itsestäni on ollut kiva järjestää arvontoja, joskin olen myös tullut miettineeksi, että toisia ne vaan kyrpii. Mutta, kuten sanoin, se on vaan sellaista kivaa boonusta lukijoille.

  Ja mitä tulee noihin arvontavoittotoivomuksiin, niin mun mielestä sulla on ollut aika kivasti sellaisia "erilaisia" arvontoja. Siis sellaisia tuotteita, mitä ei tule itse välttämättä ajatelleeksi hankkia. Tai ei raaski. Mutta kun kerran kysyit, niin mä oon haaveillut lifefactoryn juomapullosta jo jonkin aikaa...

  VastaaPoista
 10. Niin, ja tuosta hoitolaukusta - se on tosi kiva! Itse näyttäisin takkuisessa tukassani ja kumisaappaissani tuollaisen kanssa lähinnä apaattiselta lähiömutsilta, mutta punaiset pinnatuolit ja paapu kertonevat kantajastaan muuta.

  Mähän ostin sen marimekon tummanharmaan weekendbagin johon menee kantoliinat, vaihtovaatteet, harsot, pyyhkeet, hätäkorvikkeet, kamera... No, kaikki.

  VastaaPoista
 11. Lyhyesti ja ytimekkäästi, kiinnostaa! :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images