Lekalooks

Otsikko ei ole vitsi, vaan totisinta totta. Lempikauppoihini kuuluva Varusteleka on julkaissut oman katu/armeijamuotisivustonsa Lekalooksin...

Otsikko ei ole vitsi, vaan totisinta totta. Lempikauppoihini kuuluva Varusteleka on julkaissut oman katu/armeijamuotisivustonsa Lekalooksin. Sivustolta löytyy valokuvia Varustelekan kamoihin hurahtaneista tyypeistä ja näkyy siellä yhden äitibloggarin sukkahousujen haarakiilatkin vilahtavan. Ei kuitenkaan ne Miltecin kalsarit.

Kuva kyllä muistuttaa siitä kuinka nopeasti lapset kasvavat. Mikä mytty tuo edes on?! Enää ei arabihuiviin kapaloiminen onnistuisi, vaan taidetaan tarvita armeijan makuupussi seuraavaksi.

kuva: lekalooks

Takki: Varusteleka
Tunika: kirppis
Nahkalaukku: kirppis 
Shortsit: H&M
Sukkikset: Lindex
Kengät: Etletic/ Reilunkaupan Tähti
Hattu: Monki
Koru: Antti Asplund

6 kommenttia

 1. Aivan ihana kuva, sä oot niin kauniina ja nuo vaunut taustalla kruunaa kokonaisuuden :) Ja haha, mä uhkasin, että lähetän A:stani kuvan tuonne sivustolle ;D

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva teistä! Tosi ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän ihana kuva :) Piristi kummasti pimeää maanantai iltaan :)

  VastaaPoista
 4. Oh, kiitos <3 Mä näen vain nuo haarakiilat ja raskaudenjälkeismasun, mutta onhan tuo ihana muisto kyllä. Puuvallilassa lekalaiset kävi ottamassa.

  VastaaPoista
 5. Just vähän aikaa sitten kuvailin poikaystävän tyylitajua sanoilla "armeijaylijäämää ja geekkipaitoja". Taidan lähettää sille lekalooks-linkin inspiraatioksi.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images