Kutsu tuoksutastingiin!

Muistaakohan kukaan kun raskausaikana luomuinnostuksen ollessa pahimmillaan hehkutin Honore des Présin luonnonkosmeettisia hajuvesiä, erity...

Muistaakohan kukaan kun raskausaikana luomuinnostuksen ollessa pahimmillaan hehkutin Honore des Présin luonnonkosmeettisia hajuvesiä, erityisesti saamaani Vamp a ny-parfyymiä? Edelleen se vain on niin ihana, rommin ja vaniljan tuoksuinen paukku luksusta arkeen, että joka kerta suihkauttaessani tuoksua saan onnen tunteen uudestaan ja uudestaan.

Sain onneksi luvan julkaista blogissani kutsun, minkä sain meiliini, jotta muutamat muutkin luonnonkosmetiikasta innostuneet tuoksufriikit saisivat tiedon Honores des Présin parfyymitastingista. Sellainen nimittäin järjestetään tuoksujen maahantuojan Bionaturen toimesta Nudgessa perjantaina 21.10 sekä 28.10 klo 19-20.Esittelyn aikana pääset kutsun mukaan kurkistamaan sisälle tuoksujen tekemisen saloihin ja testaamaan Honores des Présin ihania parfyymejä. Osallistujat saavat myös lasin kuohuvaa, oman minituoksun sekä alennuskupongin näihin ihaniin parfyymeihin, jos se lemppari löytyy.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten ilmottautukaahan 18.10 mennessä 045- 1222901 tai sähköpostilla info@bionature.fi.Ps. Nudgessa on tällöin esillä myös Colour Caramelin uudet retromalliston meikit samalta maahantuojalta, luonnonkosmetiikkaa nekin siis!

2 kommenttia

  1. Kiitos vinkistä. Itse löysin lempparini tuolta. Luomuhajuvedet tuoksuvat ihanalle ja aidommalle kuin synteettiset hajuvedet./Anskuli86

    VastaaPoista
  2. Kiva! Munkin piti tulla, mutta sairastuin :(

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images