2011 syksyn äitiysmuodin huippuhetket

Tavattiin ystäväni kanssa sattumalta kaupungilla. Minä olin tulossa neuvolasta herran kanssa, hän muutamaa kuukautta nuoremman herran kanssa...

Tavattiin ystäväni kanssa sattumalta kaupungilla. Minä olin tulossa neuvolasta herran kanssa, hän muutamaa kuukautta nuoremman herran kanssa kaupungilta. Emme olleet soitelleet aamulla mätsäänkö vai ei.

Mätsättiin.

minä ja ystävä
Kuten oheinen kuva paljastaa, äitiysskenen trendivetimissä ollaan. Jos haluat pysyä äitiysmuodin aallonharjalla, hanki täksi syyssesongiksi seuraavaa:

-armeijanvihreä parkatakki (kantopaneelilla tai ilman)
-musta hattu
-villapaita
-harmaasävyiset legginssit
-mustat toppakengät joissa karvasisus
-vaalea tukka
-kassiksi ehdottomasti vain marimekkoa

Pakko kertoa vielä loppuun, kuinka viime viikolla soitin samaiselle ystävälle Marimekon tehtaanmyymälän edestä, että ostin mustavalkoiset raitapallosukkikset. Hän ilmoitti edellisellä viikolla hankkineensa ne, mutta pelkällä raidalla. 

Eläköön yksilöllisyys!

7 kommenttia

 1. :D :D :D
  Arvaa miltä musta nyt tuntuu, kun kerrankin pohdin asukokonaisuuttani aamulla ja laitoin päälleni vihreän MAMAmallisen maiharitakin, vaalean ison villapaidan, ruskeat talvikengät (pitkävartiset ruskeat mokkasaappaat) ja vaaleanharmaat liian pienet farkut. Hattua mulla ei ollut, mutta huivi oli musta... Toisaalta jo ennen äitiyttäkin tykkäsin villaneuleista, villatakeista ja lämpimistä kengistä. Se parkatakki oli ainoa, joka verhosi megamahan keväällä (ja sopi mun budjettiini) ja nyt se on ainoa, joka verhoaa myös lapsen kantoliinoineen sen alle ilman paneeleita. Eli onneksi ei tänään törmätty. :D

  VastaaPoista
 2. ....Niin ja olallahan TIETTY keikkui Marimekon Ristomatti Ratian markiisikankainen klassikkolaukku, as always, niitäkin mulla löytyy ihan väreissä.

  VastaaPoista
 3. onneksi mulla on valkoinen pipo, niin en kuulu tähän muodin haaraan. Niin ja mulla on tumma tukka. Huh, helpotus.

  nim. tuollainen vihreä parkatakki on mun perusvaruste, ja juuri eilen pohdin että joko saa ottaa pitkävartiset talvikengät käyttöön. Ilmeisesti saa.

  VastaaPoista
 4. oi teillä siellä suuressa kaupungissa toi on jo ihan äitiysmuodin aallonharjaa :) täällä saa vielä ihan yksin vedellä noissa vermeissä, tosin tuo marimekon kassi on kyllä tunnistettava tekijä täälläkin... vähän oon linjasta poikkeava konjakin värisine nahkakenkineni ja tummalla tukalla, sekä kukkahuivilla, mutta siis selkeesti trendien edelläkävijä jos kerran isommassa kaupungissa näillä mennään ihan monen voimin :D

  VastaaPoista
 5. Mä etsiskelin Elloksen kuvastosta talvitakkia ja sattui vastaan army-vihreää maihinnousutakkia. Hetken kävi mielessä, että pitäisköhän mätsätä, mutta tulin sitten järkiini (ja tilasin villakangastakin, boooring!!!)

  VastaaPoista
 6. Sascia: mä tiesin susta tän muotipiirteen jo :)

  Verski: ruskee tukka on kyl tyylimoka ;) haha

  AnnaRilla: Hihii, Joo, täällä suuren kaupungin mammapiireissä (lue: 2 kaverusta perämettästä)

  Anni: Hölömö! Kyllä vihree takki ois ollu kuumempi ;)

  VastaaPoista
 7. Onnee teille!:D Ja myös mulle, kun näytän välillä tolta, vaikka en ees oo mamma!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images