Perhonen korvanlehdellä

Eilen kun olin astumassa raitiovaunuun tapasin todella iloisesti hymyilevän naisen, joka huikkasi haluaisinko tutustua hänen uuteen nettiput...

Eilen kun olin astumassa raitiovaunuun tapasin todella iloisesti hymyilevän naisen, joka huikkasi haluaisinko tutustua hänen uuteen nettiputiikkiinsa nimeltä Perhonen korvanlehdellä ja antoi pienen flyerin käteeni. Tulin todella hyvälle tuulelle moisesta, sillä onhan se sympaattista että kaunis nainen markkinoi pikkuputiikkiaan raitiovaunupysäkillä lippuineen ja lappuineen!

Nyt aamupäiväuniaikaan menin putiikkiin tutustumaan ja voi miten ihania kankaita siellä onkaan!

Kädet syyhyäisi jo ompelukoneen ääreen tuon leppäkerttukankaan kanssa, mutta enhän mä vielä ole edes tilannut mitään! Näistä tulisi vaikka mitä hauskaa, oijoi. Putiikissa oli myös mageita luomupuuvillahuppareita, kuten tämä alla näkyvä apinanpojalle soveltuva vaate.


Nämä ja paljon muuta siis osoitteessa perhonenkorvanlehdellä.fi. Onnea uudelle putiikille! T: Tissilä&Äiree

ps: ainiin ainiin! Nova Melinalla on arvonta, josta voi voittaa samanlaiset tossut mitä mullakin on. kannattaa mennä heti kipinkopin sinne osallistumaan!

6 kommenttia

 1. Eieiei, tätä postausta mun ei olis tarvinnut nähdä! Ihania kankaita...

  VastaaPoista
 2. Jestas miten ihanaa tuo jäätelökangas. Mageeta suorastaan! Tahtoo!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania kuoseja!! Pitääpä käydä tutustumassa tarkemmin :)

  VastaaPoista
 4. Vaude, pakko tutkia noita sivuja tarkemmin!Ps. Kiitos Nova Melina vinkistä aikaisemmin. Jalkoja lämmittää tällä hetkellä ikiomat kotitossut! :-)

  VastaaPoista
 5. Siis mieletöntä! Olipas täällä iloinen yllätys. Ilmeisesti turhaan epäröin flyerien jakelua.Tervetuloa kaikki vaan ostoksille!Ps.Kauppablogikin on ja siellä on pian arvonta!

  VastaaPoista
 6. :)minusta se oli tosi hyvä idea ainakin! Ja positiivista vaihtelua joillekkin feissareille.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images