itseteossa

l Pitkästä aikaa omaa pärstää, kun tuossa niin hyvin huomaa tämän täydellisen rikoksen eli purulelun muuttumisen rannekoruksi. Mätsää muu...

l

Pitkästä aikaa omaa pärstää, kun tuossa niin hyvin huomaa tämän täydellisen rikoksen eli purulelun muuttumisen rannekoruksi. Mätsää muuten hyvin herran sukkiin tuo väri. Ilmeestä päätellen nuori herra potee kovaa raskauden jälkeistä masennusta.

Tukka on uusi, sain Lorea'lilta hiusmallauksessa tollasen ja tyytyväisyys paistaa läpi. Sekä tukkaan että sen ilmaisuuteen, heh. Taustalla alakulmassa vilkkuu kasa  Snooshyjä, joihin olin tutustumassa eilen.  Luomuja jakinvillaisia käsinkudottuja otuksia en ollutkaan ennen tavannut, mutta veivät tietenkin sydämen. Mikäköhän siinä on, että kaikki hölmön näköinen lapsikama on musta erityisen ihanaa? Ja mikäköhän siinä on, että aamulla herätessä oon mobilen alla yhdessä pehmohepan kanssa, kietoutuneena pandapeittoon nuoren herran nukkuessa yksin yksivärisessä puuvillassa.

Kuva kolleega Kottaraiselta

Ps. Tissilän huippuhieno Duns of Sweden pörriäispaita on tilattu Lasten taikamaasta.

8 kommenttia

 1. Jep, mä oon kans suunnitellu mobilen joko hankintaa tai tekoa, 8kk vauva sitä ei taida kaivata, koska nukkuu - sen vähän mitä omassa sängyssään nukkuu - mahallaan nenu kiinni patjassa. Mä tarviin sen mobilen.

  ps. Kyl on onnistunu väri-koordinointi, jospa se synnytysmasentunut jälkikasvukin piristyisi :)

  VastaaPoista
 2. Oi Elsa, kun sie oot ihanan näköinen tässä kuvassa!

  VastaaPoista
 3. arvaa kuka meillä leikki ensimmäisenä dubloilla, kun saatiin kasa sellaisia oman äitini kätköistä? Ei, se ei ollut vauva, vaan koti-insinööri ja sen vaimo.

  Ja enemmän minä kaipaan meille Hakka-lelua, kuin vauva. Sille kelpaa vaikka pastakauha leluksi.

  Ja toi ampiaispuku on meillä muuten yökkäri. Mun suosikki, siitä lähtien kun ostin sen keväällä alesta. Nyt vasta se on sopiva, mutta piristää joka aamu ja ilta mun elämää. Ei vauvan, vaan tämän äidin. Ihanata!

  Ja muuten, sä näytät ihanan hehkeältä, oikeasti!

  VastaaPoista
 4. Ai tuoltako saa naytatkin! :) Sievia ootte molemmat vaikka Tissila nayttaa tosiaan pikkusen myrtsilta... lieko sitte on just tajunnu etta hengailet aamut salaa siella mobilen alla...

  VastaaPoista
 5. Sää OOT hemmetin nätti!!! Oon kade. Ja Tissilä on niin luv-vauva että oon ihan <3

  VastaaPoista
 6. Kolleega Kottarainen kiittää mainiosta seurasta jälleen kerran! Ja on vähän kade tuosta ampiaispaidasta joka on siis ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
 7. Ah, kehuja satelee ulkonäöstä. Tämäpä piristää, vaikka totuus on kyllä vähän toinen, jos totta puhutaan. En tiedä mitä photaria kottarainen käyttää saadakseen hehkun naamaani ;)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images