Lempikauppani

Saan päivittäin kyselyitä meiliini lempikaupoistani. No okei, en todellakaan saa, mutta halusin nyt elvistellä hieman näin perjantain ku...



Saan päivittäin kyselyitä meiliini lempikaupoistani. No okei, en todellakaan saa, mutta halusin nyt elvistellä hieman näin perjantain kunniaksi. Ja vaikka ketään ei ole tähän asti kiinnostanut lempikauppani, tahdon esitellä sen nyt teille. Se on Kurvin Lidl.

Kun se keväällä avattiin, olin viimeisilläni raskaana ja voi kuinka ihanaa oli vaappua sinne vähän ennen sulkemisaikaa ostamaan halvennuksesta paistopisteen lihapasteijoita ja karjalanpiirakoita. Kyllä, Kurvin Lidlissä on paistopiste! Ihania piirakoita ja pullia pilkkahintaan!

Herkkujen lisäksi Lidl palvelee meitä lapsen omistavia suurella määrällä hyviä lastenhoitotuotteita. Vaikka Lidl on ollut Suomessa yli 9 vuotta, tunnen silti jotain haikeutta hankkiessani Toujours-merkin vaippoja, sillä pelkään että ne loppuvat ykskaks. Että Toujoursit viedään minulta pois kun olen eka totuttanut itseni (+ Tissilän) niihin. Sama ongelma kuin sesonkihajuvesissä, mitä en ikinä uskalla haistaa, etten vain haksahtaisi ja lopulta itkisi sesonkituotteen loppumista.



Tänään hankin kuitenkin 2 pakettia Toujoursia sekä 5 alushousut itselleni. Oli nimittäin mahtitarjous, missä mummomaisia tukialushousuja myytiin 3.99/kpl. Sen lisäksi hankin pumpulipuikkoja (0.55 eur) sekä kasvipohjaista silmänympärysvoidetta (2.49 eur). Myös kosteuspyyhkeet ovat kuulemma hyviä, en ole testannut.



Lopuksi haluan todeta, että kun laittaa googlen kuvahakuun "Kurvin Lidl", olen 13. kuvassa. Hieman huonommilla sijoituksilla samalla hakusanalla löytyy muun muassa Peps ja Sugar Kane.


14 kommenttia

  1. Ja niinkuin asiaan kuuluu sanoa "tämä ei ollut maksettu mainos" :D

    VastaaPoista
  2. Sä oot ihana. :D Lidl on just hyvä. Sil on vaan ihan turhaan ghetto maine. Saksassa se on kuulemma tosi arvostettu kauppaketju. Siis näin oon kuullut, ihmiseltä joka siellä on asunut kauan.

    VastaaPoista
  3. milloin kurviin tuli lidl? miksei ollu kun asuin siellä ite! me käymmä tammiston lidlissä, yleensä sitruunakivennäisvettä, mökkikahvia, pilsneriä, suklaata (aah se tumma suklaa) ja smuuuuuthieita. mökillä ollessa käydään paikkakunnan x lidlissä.

    jos lidlistä loppuu toujoursit, voin käskeä työkavereita tuomaan niitä sulle ulkomailta :D

    VastaaPoista
  4. Olen löytänyt jokin aika sitten blogiisi ja ihailen tapaasi kirjoittaa, suorasti, turhaan kaunistelematta ja kiertelemättä totuutta. Et epäröi kirjoittaa negatiivisistä asioista vaan porskutat kovalla itsevarmuudella eteenpäin. Olet kyllä melkoinen nainen :) Hyvin pieni osa lukemistani blogeista kirjoittaa niin "varmalla" kädellä kuin sinä, saat yhden vaippa kertomuksenkin kuulostamaan niin mahtavalta, moni ei sellaiseen pysty :). Olen tavannut sinut kai? muutaman kerran oikeassa elämässä ja tuntuu hassulta, etten osaa yhdistää sinua näinkin räväkkään persoonaan :) Oikein hyvää syksyä sinulle ja tissilälle :)
    ( Jostain syystä kommentointi omalla profiilillä ei onnistu blogeihin jossa kommentti kenttä ei avaudu erilliseen ikkunaan. Terkuin Johanna SisustusUnelmista ps. ehkäpä sinäkin tunnistat minut?

    VastaaPoista
  5. Lidli on oikeesti ihan paras ja laatukauppa! ja kiitos Wandabe, nyt helpotti :D

    VastaaPoista
  6. tähän en voi muuta sanoa että. thumbs up !

    VastaaPoista
  7. Taas yks lisä hienoihin hakusanoihin, jolla mut löytää googlen kuvahausta!

    VastaaPoista
  8. voi ei, minut on niin aivopesty kotosalla että lidlissä ei saa asioida ko viimesessä hädässä. :D

    Vähän kyllä oon salaa lueskellu niiden mainoksia ja todennu, että saishan sieltä muutenkin-ulkomaalaisia tuotteita aikas paljo halvemmalla kuin tavan kaupasta... hmm..... :)

    VastaaPoista
  9. Tirsk, mä en tiedä oliko tää sulta tahallinen källi vai mitä, mutta toki mun piti googlettaa 'kurvin lidl'. Nonni, mulla 13. kuva on just toi kuva mikä sulla on tässä postauksessaki, siis tuo alusvaatteisillaan oleva nainen =D Ei mutta oikeestihan noi haut taitaa vähän vaihdella tai jotain, sun blogiin liittyviä kuvia (2 kpl) oli heti ton vähäpukeisen kuvan jälkeen.

    Niin joo, en oo aiemmin kommentoinukaan tänne vaikka vähän aikaa oonki seuraillu blogiasi. Itellä ei ole jälkikasvua ja en edes taida haluta lapsia, mutta siltikin tää sun blogi puree muhun. Jatka siis samaan malliin =)

    VastaaPoista
  10. Hanna, fani kaapelilta17. syyskuuta 2011 klo 22.49

    Hei mä ostin sieltä shortsimallisia tukipöksyjä alkukesästä kun odotin oman keissini katoamista! Nyt on ollu edustuskäytössä jo monesti :D Ja ne kosteuspyyhkeet on parempia ku monet kalliit merkit, niissä pysyy kosteus hyvin tallessa vaikka se tarra jäiskin auki.

    VastaaPoista
  11. Mä ostin Lidlistä kaksi masutuubia hintaan 5e! Lisäksi Aatunkaupasta saa maailman parhaita viinikumeja, edullista lonkeroa ja kaikkea ubertarpeellista pientä krääsää, esim. leppäkerttumunakellon eurolla.

    VastaaPoista
  12. Meilläkin mies oli pitkään sitä mieltä, että "saksalaisten kaupassa" ei asioida. Mutta nykyään kyllä asioidaan. Juuri vauvan pyllypyyhkeitä ja toisia kosteuspyyhkeitä tenavien nassujen ja käsien pyyhintään, vanulappuja, meetwurstia ja jugurtteja. Ja karkkeja. Ja ennen kaikkea voin suositella lasten sukkahousuja (silloin, kun niitä siellä tarjouksesa on): ovat halpoja, mutta todella hyvälaatuisia. Eivät nyppyynny yhtä herkästi kuin monet kalliimmat ja ovat kestäneet isommalta vielä pienemmänkin käyttöön ihan siisteinä. Taas odottelen tarjousta, kun isommalle tarvitsisi sukkiksia :-)
    Niin ja kiva blogi sinulla, sanoisinko realistinen :-) Kiitti siitä!

    VastaaPoista
  13. Kiitos paljon :)Pistetään sukkikset mieleen, kyllä pojillekin tarvii omia.

    VastaaPoista
  14. Mut mä käyn kyllä useammin Kampin Lidlissä hamstraamassa jogurttia ja pähkiniä.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images