Lempeää lastenhoitoa

11-15 kestovaippakirppis Kantoliinayhdistyksen liinalainaamo & liinailuopastusta Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta sekä...11-15 kestovaippakirppis
Kantoliinayhdistyksen liinalainaamo &
liinailuopastusta


Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta sekä facebookista!


6 kommenttia

 1. Hmm moi.
  En ole lukenut blogia vielä tänne asti, koska aloitin alusta, mutta jonkun vanhan postauksen (jonka aihe oli alkoholi ja raskaus) kommenteista pisti silmään maininta lestadiolaisista. Lestadiolaisilla niinkuin muillakin ihmisillä on omat näkemyksensä asiosta, itse ajattelen alkoholista kielteisesti, sekä raskauden aikana että ilman. Ymmärrän kuitenkin, jos joku joka juo, haluaa raskaudenkin aikana juoda, kunhan mopo ei karkaa käsistä. Se on hänen oma asiansa eikä minulla ainakaan oo pienintäkään aikomusta saarnata siitä kenellekkään, eikä edes oikeutta saarnata, koska joku muu voisi ihan hyvin saarnata minulle muista asioista. Ja jos lapsella sitten on joku vamma, niin vaikka se ei alkoholista johtuisi, luultavasti syyttäisin itseäni ja juomistani siitä. Tupakointikaan tuskin on sen terveellisempää.

  Niin, tekstistäsi tuli sellaine olo, että sinulla on jotain lestadiolaisia vastaan. Ei me olla loppujen lopuksi sen ihmeellisempiä kuin muutkaan ihmiset.

  Itse en todellakaan ole toivottavasti vielä muutamaan vuoteen raskaana mutta silti kiva lukee erilaista blogia kuin mitä yleensä luen :) blogisi on nimittäin loistava, kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 2. Mun lapseni kummitäti on lestadiolainen. Heitän silti lestaläppää, esim puhun lestasatsista ruokaa jos teen liikaa. Se siitä.

  Kiitos blogikehuista :)

  VastaaPoista
 3. Heiii, minuu risoo se että tonne tapahtumaan on suurinpiirtein pakko tulla liinan kanssa. EI kiinnosta maksaa 5€ siitä että voi jättää vaunut "turvallisin mielin". Plääääh! Mukelo on 1kk ja ei sais vielä kanniskella paljo mitään itekään. Ainakin liinailu varmistas sen etten hankki tuolta hippijuhlilta mitään.perkele. jaa, olikohan tää ihan oikea osoite marista.sori.

  VastaaPoista
 4. Ne tilat ilmeisesti rajoittavat liikkumista vaunuilla. Tosin paikka lapsiperheen tapahtumaan voisi olla joku vaunuille suotuisampi, sillä esim just sektiolla synnyttäneet ei tosiaan voi kanniskella paljo vauvaa enempää asioita. Toisaalta kun mennään Espooseen, maksat joko linja-autosta liinan kanssa tai vaunujen säilytyksestä. vaunuthan voi myös jättää pihalle oman onnen nojaan, tahi jollakin munalukkosysteemillä.

  VastaaPoista
 5. En oikeastaan ymmärrä miksei sinne saanut jättää vaunuja sisälle oman onnen nojaan, tilaa olisi kuitenkin ollut ihan hyvin. Ja vaikka tapahtumat oli tokassa ja kolmannessa kerroksessa, siellä oli myös hissi... Muutenkin oli hieman kökösti järjestetty, ulkona ei ollut minkäänlaista mainintaa koko tapahtumasta ja kirjastollakin kävi paljon lapsiperheitä, mutta miten he olisivat ylös keksineet tulla kun ei siellä vaikuttanut siltä että olisi jotain häppeninkiä :)

  VastaaPoista
 6. me taas ei ymmärretty mihin kaverin vaunujen säilytys olisi pitänyt maksaa tai kuka vaunuparkkia edes hoisi, joten ne vaunut sit oli siinä ilmaiseksi :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images