Funktio

Olisipa kaikella yhtä hyvä muunneltavuus kuin tällä syöttötuoli/sohva/hyllyllä. Hemmetin tilaavievä ihme tuo kyllä on, mutta musta-valko...

Olisipa kaikella yhtä hyvä muunneltavuus kuin tällä syöttötuoli/sohva/hyllyllä. Hemmetin tilaavievä ihme tuo kyllä on, mutta musta-valkoisena olisi aivan ehdoton. Kyllä ne jotkut keksivät.

Kuva: Milkmagazine.net

3 kommenttia

 1. hauska! mutta usein joutuu toteamaan, että muunneltavia juttuja käyttää kuitenkin aina vain yhdellä tavalla ja se muunneltavuus on silloin enemmänkin haitta kuin hyöty. näin minulla kävi aikoinaan esimerkiksi blogimuodikkaalle american apparellin circle scarfille. jolier onea en sitten koskaan hankkinut. varmaan nämä molemmat toimivat itseäni luovemmalla ihmisellä, minullahan on kuitenkin lähes joka päivä päällä farkut, musta toppi ja lempparineuletakki.

  VastaaPoista
 2. no joitain muunneltavia juttuja on kyllä ihan käteviä, esim. sellanen sitteri, jonka vois nostaa pöydän tasolle kun syödään ois kätevä lapsen kannalta. Eiks se stokkekin kuulemma oo ihan hyvä muunneltava tuote?

  Mut joo, vaatteessa se muunneltavuus on monesti käyttäjästä kiinni :D

  VastaaPoista
 3. Stokken Trip Trap on kyllä hyvä tuote, mutta lähtökohtaisesti sitä ei ole tarvetta muunnella kuin harvakseltaan, lapsen kasvun mukaan. Meidän reilu 2,5vee on istunut omassaan jo kaksi vuotta. Semmoiset muunneltavat tuotteet, joita olisi tarkoitus muunnella alvariinsa, kuten vaikka vuodesohva sänkykäytössä, käyvät kyllä rasittaviksi, ellei ole asialle varsin vihkiytynyt.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images