Wanted: kantoliinarenkaat

Auttakaa miestä mäessä! Olen ompelemassa rengasliinaa, millä kantaa lasta. Tämän päiväisen kaupunkikierroksen yllätys oli, ettei kantoliinar...Auttakaa miestä mäessä!

Olen ompelemassa rengasliinaa, millä kantaa lasta. Tämän päiväisen kaupunkikierroksen yllätys oli, ettei kantoliinarenkaita löytynyt mistään. Tietääkö joku, mistä Helsingistä saa ostaa niitä, sillä tarvisin niitä jo huomenna? Nettikaupat ei nyt tule kysymykseen. Siis n. 8cm halkaisijaltaan olevia joko metallisia tai nailonisia renkaita. Hätätapauksessa Vantaa ja Espookin käy ostopaikaksi.

7 kommenttia

 1. Käy rautakaupasta katsomassa jos sieltä löytyis jotain ainakin ensihätään? :)

  VastaaPoista
 2. mun äidillä/siskolla taitaa olla yhdet, ilmoittele jos et löydä helposti muualta niin kyselen niitä!

  VastaaPoista
 3. Villiankka Espoossa omistaa nyt Taikapilven, jossa niitä on myytävänä. Otapa sinne yhteyttä.

  VastaaPoista
 4. Villiankkaa minäkin ehdottaisin. Ja ehdottomasti kantoliinarenkaat eikä rautakaupan härpäkeeitä. Kantoliinailuun tarkoitetuissa renkaissa kangas liikkuu paremmin eikä renkaat paina. Itse asiassa minäkin joskus etsin rautakaupasta renkaita, mutta ei siellä kyllä siihen tarkoitukseen sopivia renkaita olisi ollutkaan.Itse olen tykännyt enempi isoista metallirenkaista, muovirenkaissa yhtään paksumpi kangas ei oikein tunnu kulkevan. Millaisesta kankaasta meinasit tehdä rengasliinan? Jos teet kuviollisesta, niin suosittelen tekemään "häntäpäähän" sellaisen taitos-taskun, ettei kankaan nurja puoli jää rumasti näkyville.

  VastaaPoista
 5. mulla on ollut joskus melkoisen vahvoja rannerenkaita, ehkä löytäisit jostain sellaiset tähän tarkoitukseen?

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkeistä, Villiankka otti minut vastaan vaikka oli virallisesti kiinni. Jostain kumman syystä muistin Annin kommentin toisinpäin, eli hankin sitten nylonrenkaat, mutta kyllä ne asian ajaa. Tein sellaisesta kivasta kuviokankaasta, joka oli paksua ja sellaista ettei nurja puoli näyttänyt pahalta vilkkuessaan, kuvia seuraa! Ja siis innostuin ja tein jo 2 liinaa.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images