Voittaja, tadaa tadaa!

Muistaako kukaan oliko oma lempparikuosi juuri tämä? Siinä nimittäin vihje arvonnan voittajasta! Vihdoin ja viimein sain numeroitua Tuli-kan...

Muistaako kukaan oliko oma lempparikuosi juuri tämä? Siinä nimittäin vihje arvonnan voittajasta!


Vihdoin ja viimein sain numeroitua Tuli-kantoreppujen lempparikuosia kyselleen arvonnan osallistujien nimet wordiin ja tuplattua ne,jotka kahdella arvalla osallistuivat. Tähän duuniin voisi kyllä kehitellä jonkin tietokone-ohjelman, mikä olisi suunniteltu bloggerin arvontoihin. HUOH.

Tällä kertaa arvonta suoritettiin Custom random number generaattorilla ja 20 euron lahjakortin Ipanainen.fi nettikauppaan voitti kahdella arvalla kilpaillut bloggarikolleega Spatz. Ei sillä, ettenkö olisi halunnut arpoa lahjakorttia kaikille osallistujille, olen kyllä iloinen että liinailija-idolini nappasi palkinnon ja ehkä saan joskus kuulla mitä sillä hankki :) Blogikirjoitusta aiheesta vaaditaan!

Spazin lempparikuosi oli Cheeky Owls (kuvassa ylhäällä) ja pöllökuosit (2kpl) olivat kyllä monen muunkin suosikkina. Muita eniten ääniä keränneitä kuoseja oli ainakin Urban Elephants sekä raidallinen Manu. Myös perusmusta oli mainittu usein...itsehän valitsin punamustaturkoosin Hillscrest-kuosin vaikean valinnan jälkeen oman kantoreppuni kuosiksi, eikä ole kaduttanut. Mikäli et ehtinyt arvontaan tai olet ihan pihalla mistä on kyse, kuosit mistä höpötän löytyvät täältä.

Kiitos Ipanainen.fi nettikaupalle arvontapalkinnosta!

5 kommenttia

 1. Menipä hyvään osoitteeseen voitto =)

  VastaaPoista
 2. Oooh! (tuun kohta hehkuttamaan, nyt meen selaamaan tota kauppaa!)

  VastaaPoista
 3. Voin antaa ilmaisen vinkin, et se RawGaian For her babies hoitovoide on ihan mahtavaa ainetta! Mutta on niin reilu et annan sun silti valita itse palkintosi :D (se muuten oli se sun toinen arpalippu mikä voitti, jos täsmällisiä ollaan)

  VastaaPoista
 4. http://www.ipanainen.fi/product/50/kantopussi-l Jose värisenä, ehkä! Apua miten vaikea se sitten on päättää mitä tahtoo! :D

  VastaaPoista
 5. nyt meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images