Rengasliina

Viime viikolla kyselin kantoliinarenkaiden ostopaikkaa. Nyt on jo 2 liinaa tehtynä, toinen itselle ja toinen viikon sisään synnyttävälle yst...

Viime viikolla kyselin kantoliinarenkaiden ostopaikkaa. Nyt on jo 2 liinaa tehtynä, toinen itselle ja toinen viikon sisään synnyttävälle ystävälle. Renkaat löytyivät hintaan 6.60eur/pari Villiankka.fi:n myymälästä, kiitos vain teille vinkeistä! Ja mustaharmaa paksu, hieman joustava pallokangas on Marimekon tehtaanmyymälästä 6 eur/metri. 2 metristä ompeli 2 liinaa! Tässäpä kuvaa tuotoksesta.


Olen käyttänyt liinaa nyt useana päivänä ja se on sata kertaa kätevämpi mitä vaunut kaupungissa liikkuessa. Rengasliinaahan voi kuulemma käyttää pitkälle taaperoikään asti, kantoasento vaan muuttuu luonnollisesti matkan varrella.

Suomenkielisiä ohjeita liinan ompelemiseksi oli hankala löytää netistä, joten mietin olisiko jollakin käyttöä ohjeelle? Ystävä, kenelle toinen liina meni otti varalta tekovaiheista kuvia ja voin toki kirjoittaa niihin ohjeet, mikäli tarvetta ilmenee.

Tää on kyllä hyvä, vaikka ite sanonkin!


9 kommenttia

 1. Miulla ei ole edes vielä vauvaa (hyvä että ollaan suunnitteluvaiheessakaan vielä :D), mutta toivoisin kovasti tota ohjetta! Kyllä meinaan omia beibejä sitten joskus kannella tuolla tavalla mukana.

  VastaaPoista
 2. Tee ihmeessä jonkunlainen tutorial tästä, täällä ainakin olis käyttöä, luullakseni! :)

  VastaaPoista
 3. Ohjeelle olisi käyttöä, kiitos!

  VastaaPoista
 4. Joo ohjetta vaan kehiin, ehdottomasti seuraavalle vauvalle tuollaisen halua, edellisen kanssa kokeiltiin itkettiin ja luovutettiin kun pitkää 5m liinaa yritin yksin täällä sitoa, eikä se kyllä onnistunut edes avustajan kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mitä kernaimmin ottaisin ohjeen vastaan! Juuri liinajuttuja mietitään ja yksi rengasliina voisi hyvin olla valikoimissa, kun se edullisesti ja näppärästi syntyisi omista pikku kätösistä.

  VastaaPoista
 6. Ohjeelle todella olisi kyllä käyttöä!

  VastaaPoista
 7. Ohje kiinnostaa täälläkin :)

  VastaaPoista
 8. On käyttöä, olen jopa valmis maksamaan ohjeesta jokusen euron :)

  VastaaPoista
 9. Noniin, tarvetta siis on! Se turorial on ystäväni tekemänä powerpointtina jo valmis, mun pitää vaan kopioida kuvat tänne ja tehdä pikku täsmennyksiä, mutta viikon sisään lupaan laittavani sen.

  Ompelu on todella yksinkertaista kun hiffaa idean.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images