Pingupuku

Onko kukaan muu eksynyt Helsingin keskustassa pieneen lasiseen kauppakopperoon? Se on Salakauppa , Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelem...

Onko kukaan muu eksynyt Helsingin keskustassa pieneen lasiseen kauppakopperoon? Se on Salakauppa, Aamu Songin ja Johan Olinin suunnittelemia tuotteita myyvä pieni myymälä, mistä löytyy vaikka ja mitä ihanaa. Kuten nämä alakuvan pinguasut sekä lapsille että aikuisille! Voi miten mukava olisikaan kääriytyä pienen pingviinin viereen, mikä hehkuisi villasilkkistä lämpöä. Hinta vain hiemaan hirvittää, 75 euroa lasten asusta. Ostaako vai eikö ostaa, kas siinä pulma. Ehkä parempia aikoja odotellessa.

-


7 kommenttia

 1. Tuhoa materiaaliksi pitkähihainen musta paita ja ne me&i leggarit? :D

  VastaaPoista
 2. Haa. Ostat kaksi kerrastoa pilkkahinnalla, valkoisen ja mustan. Leikkaat molemmista kuvanmukaiset osat pois ja ompelet ne toinen toiseen (vrt.opiskelijahaalarin lahkeenvaihdot). Eh. Saat peruspingviinin lisäksi ekstrana myös negaatiopingviinin. Niksi-Ti.

  VastaaPoista
 3. Mut onhan toi kuitenkin materiaalina varmasti ihana, villasilkkiä. En ostaisi silti, mutta olenkin köyhä tavisäiti, joka ei arvosta designiä eikä materiaaleilla hifistelyä. Mä ostan pennulle Lakiluke-kalsarit Tokmannilta.

  VastaaPoista
 4. Villa on kyllä pikkuiselle ihana materiaali, varsinkin jos vähänkään tulee yhtä kylmä talvi kuin pari viimeistä... Meillä on molempina talvina ollut käytössä villaiset alusasut ja ne on olleet ihan loistavat! Ruskovillaa jotka on sattunut löytymään käytettynä. =) Nyt tarttis hinnan takia tosiaan kokeilla tehdä itse... Kankaat saapuivat eilen, merinovillaa ruskeana ja pinkkiä resoriin. =)

  VastaaPoista
 5. Voi kun osaisi ommella niin hyvin, että pyöräyttäisi vain villasilkit vauvelille. Tuossahan on se kiva puoli pingupuvussa, ettei Tissilä siihen ole sopivan kokoinenkaan :) Ongelmassa on ratkaisu siis.

  VastaaPoista
 6. JOOOO arvaa vaan kuinka monta kertaa olen salakaupan ikkunan edessä haaveillut tästä.

  VastaaPoista
 7. Minä HALUAN tuolta nuo punaset saappaaT!!!!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images