COOL!! COMFY!!

Taannoin marimekkomutseilustani kirjoittaessa kommentteihin tuli hyvä pointti, että sitten kannattaa huolestua kun päällä on Me&I:ta . ...

Taannoin marimekkomutseilustani kirjoittaessa kommentteihin tuli hyvä pointti, että sitten kannattaa huolestua kun päällä on Me&I:ta. Siksi hirnuinkin kovaa, kun Me&I lähestyi uuden syysmallistonsa kanssa, haluanko arvostella yhden lempivaatteistani blogissani. NO TOTTA MUNASSA HALUAN! Tarvitsen nimittäin ihan oikeasti itselleni muutamia syysvaatteita jotka istuisivat ja nythän sain mahdollisuuden yhdistää 2 kärpästä yhdellä iskulla: pelotellun Me&I:n ja oman vaatekaapin täytön.

Lastenvaatteista olisin löytänyt heti kivan jutun, mutta äh...liian helppoa eikä Tissilä todellakaan tarvitse uutta kuten edellisessä postauksessa kävi ilmi. Aikuisten mallisto oli taas lukijakommenttien veroinen ja äkkisilmäyksellä en keksinyt yhtäkään vaatetta minkä olisin välttämättä halunnut. Itseasiassa mietin, että saisivat mokomat maksaa, että laittaisin osaa vaatteista päälleni, velour, rypytykset ja brodeeraukset samassa aikuistenvaatteessa ovat jotain täysin anteeksiantamatonta. Sitten luin, että M&I on aloittanut yhteistyön ruotsalaisen mammabloggarin, Cecilia Blankensin kanssa ja tottakai haluan bloggarin suunnitteleman vaatteen!

Näin valitsemaani vaatetta kuvaillaan:

"CB cool & comfy leggings Cecilia halusi mallistoon ehdottomasti myös korkeavyötäröiset plyysileggingsit. Olimme aluksi hieman epäröivällä kannalla, mutta ymmärrämme nyt, mitä hänellä oli mielessään. Leggingseistä tuli todella kauniit! Mustat plyysileggingssit ovat hyvin tyylikkäät. Cool & comfy"

"Halusin ehdottomasti leggingseihin korkean vyötärön! Kaikki äidit tietävät, miltä vatsa saattaa näyttää raskauden jälkeen. Vyötärölle ulottuvat housut tasoittavat vatsanseutua, vaikkei vartalo olisikaan huippukunnossa. Tämän malliset housut pitävät ylimääräiset makkarat kurissa."

Ja tältä ne näyttävät päällä


No, ainakin ne on Comfy. Mutta muuten...no en välttämättä allekirjoita tuota cooleutta enkä kyllä korkeaa vyötäröäkään. Minusta vyötärö olisi saanut olla ainakin 7 cm korkeampi, jotta se olisi tukenut yhtään mitään, varsinkaan n. 3 kuukautta sitten synnyttäneen naisen vatsanseutua. No, ehkä me ei Cecilian kanssa olla muutenkaan ihan samasta puusta veistettyjä. Kyllä näitä pitkän paidan kanssa käyttää kotona, yöhousuina varmaan kivan lämpimät.

Silti rakas Me&I, vaikka lastenvaatteenne ovat todella kivan ja pirten näköisiä ja suunnattu nimen omaan lapsille eikä pikkuaikuisille, ei aikuisten mallistossanne ole hurraamista. Ei nyt eikä edellisenä kautena. Muita kausia en ole nähnyt. Bloggarimallisto sen sijaan oli oikein hauska ajatus, mutta tuloksena tylsä. Näitä vaatteita on H&M ollut täynnä viimeiset 10 vuotta, joten pistäkäähän vähän uusia tuulia puhaltamaan!

Tuleeko kenelläkään muuten mieleen kuka suomalainen mammabloggari voisi suunnitella oman malliston, missä olisi vähän enemmän munaa mitä tässä mallistossa? Itse äänestän hassuttelusta hissutteluun vaihtanutta Hepa-neitiä! Hepa ei ikinä pukisi päälleni näitä housuja!

18 kommenttia

 1. Tää oli niin hyvä bloggaus! :) Ihan pisti naurattamaan! Kävin juuri kutsuilla ja kauhistelin myöskin tämän kauden mallistoa. En löytänyt mitään ainakaan itselle, enkä kyllä lapsille. No, yhdet pöksyt pienemmälle, mutta en raaskinut maksaa niistä niin paljoa. -Tiina

  VastaaPoista
 2. Voi apua mitä höttövaatetta? Istumattomia paitoja ja läskit paljastavia housuja mulla kiitos jo on vaatekaappi puolillaan. Näitä samoja trikooryysyjä saa henkkikseltä, kappaalista ja lindexiltä sen verta halvemmalla, että ei tule kyllä Me&I:lta tilattua tänä(kään) vuonna mitään aikuisten vaatetta. Viime kaudellakin aikuisten vaatteet oli jotenkin pliisuja...

  VastaaPoista
 3. Hahha! Ihana postaus, älä koskaan kadota kritiikkiä :D Näinhän se keskivertomutseilla on, ei se maha siitä kokonaan katoa 5 viikon aikana. Saara

  VastaaPoista
 4. Mie sanon sit vähän eri suuntasen kritiikin noille aikuisten vaatteille. Jotkut äidit omistavat synnytyksen jälkeenkin vyötärön, eivätkä tahdo pukeutua löpöttävään säkkiin, jossa on hienot rypytykset kaula-aukossa. Mutta tää nyt ei koske vaan kyseistä firmaa, vaan joka samperin vaatekauppaa. Etsippä vaate, joka istuu vyötäröltä (aka paras ja timmein osa koko lössössä vartalossa) mutta antais anteeksi muualta. Ei onnistu. Huonosti istuvia, säkittäviä, lököttäviä ja luruavia vaatteita, löytyy, mutta sellainen "et näytä alipukeutuneelta kotimursulta, mutta voit istua hiekkiksellä olematta paskajäykkä" asukokonaisuutta ei löydy. Lue: ostin tuulipuvun. Aion pitää sitä. Taidan olla vanha, ja vaatekaappini saisi tulla uusimaan koska tahansa.

  VastaaPoista
 5. Prinsessa Paskavarvas24. elokuuta 2011 klo 12.21

  Mun on pakko kysy: Miten noi byysat voi olla mukavat, kun ne tulee noin alas?? Vielä en mitään raskauden jälkeisistä mahoista tiedä, mutta tämän hetkisen elämänkokemukseni (heh heh, voiko edes sanoa noin vielä tässä iässä? :D) mukaan, mitkään alta navan housut eivät ole mukavia. Toki jossain mielenvika tilassa on muutamat lantiofarkut minunkin kaappiini eksyneet, mutta totuuden nimissä niitä ei voi sanoa mukavaksi kuin vain seisoessa, silloinkin niitä saa repiä persuuksista jottei rektumi näkyisi. Kaikki muu toiminta on joko epämukavaa ja/tai mahdotonta.

  VastaaPoista
 6. No ohhoh! Olipa muuten tylsiä, ja jopa rumia vaatteita aikuisten mallistossa. En oo niit aiemmin koskaan katsellutkaan, mut nää jopa yllätti, negatiivisesti. Ihana toi sun kuva. Very cool - and seems Really comfy. ;D

  VastaaPoista
 7. Lollasin kunnolla tolle kuvalle.:D Me ihan ilman synnytystäkin isomahaiset naiset kaivattais vähän imartelevampia vaatelinjoja!

  VastaaPoista
 8. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 9. Ihan tälleen suunnittelijanäkökulmasta sanon, että noissa leggareissa ei ole suunnittelua nähtykään. Ne ei poikkea millään tavalla ei-mammaleggareista. Ja vau, plyysiä!

  VastaaPoista
 10. =D hei jee mahtavat pöksyt!!!! ;)Irma ja kyllä niissä on matala vyötärö :)

  VastaaPoista
 11. Kaikista mahdollisista epäimartelevista materiaaleista kireä plyysi on varmaan sieltä kärkipäästä. Näen sieluni silmin muhkurareiteni noissa yli neljänkympin leggingseissä, eikä näky ole synnytyksenjälkeistä itsetuntoa kohottava.

  VastaaPoista
 12. Oijoij, mikä päivän asu! Hot mama! Kuka sanoi, että äitiyden myötä pitäisi rupsahtaa? Varsinkin kun on näin ihania vaatteita tarjolla, plyysisiä vielä! :D

  VastaaPoista
 13. Hahhah tää ei varmaan ollu mielessä Me&I:n tyypeillä kun sait noi pöksyt:D Mä en kyllä ollut kuullut koko putiikista ennen enkä näemmä ole jäänyt mistään paitsi. Plyyssihousut jestas!

  VastaaPoista
 14. Hei rakas mutsi mutsi, kirjoitin aiemmin kantani siitä kuinka silloin pitää huolestua jos itsellä on tuota Me&I päällä. Ja oli tämä sinun arviointisi niin i-ha-nan virkistävä ja rehellinen, että linkkasin sen omaan blogiini (www.nasunasu.com). Ihan vaan ettet ihmettele. Kiitos ja kumarrus. Arvostan.

  VastaaPoista
 15. Oijoijoi!! Naurumus Tukehtumus täällä ensi kertaa vierailevalta, minulta! Tammikuussa 2011 synnyttäneenä mutta eritoten jo lokakuussa 2007 vertikaalisektioarven saavuttaneena meinasin oikeesti tukehtua komppaus-emppaus-hyrskyntään :) Jaa vai että korkeavyötäröiset, aahhhaahhaaahaaa! Kiitos, minusta tuli fanisi välittömästi!

  VastaaPoista
 16. Piti vielä tätä vanhempaa tekstiä kommentoida, että itselläkin nuo lähtivät palautukseen asiakaspalvelun kanssa käydyn sananvaihdon jälkeen. Kaipa nuo ovat korkeavyötäröiset ihmisellä, jolla ei ole lainkaan takapuolta.

  VastaaPoista
 17. Voi jestas, kävin täällä jo joskus aiemmin nauramassa tälle postaukselle ja taas eksyin tänne nauramaan ;D Ite tosin oon tykänny Me&I:n vaatteista, mutta oikeasti, tuo sun postaus havainnollistavan kuvan kans xD

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images