Tilkkuja ja varpaita

Pääsin käsiksi värikkäisiin Marimekon jämäpaloihin ja oli pakko kokeilla tilkkumestarin taitoja. En ole a) järin hyvä ompelija b) tarkka kav...

Pääsin käsiksi värikkäisiin Marimekon jämäpaloihin ja oli pakko kokeilla tilkkumestarin taitoja. En ole a) järin hyvä ompelija b) tarkka kaveri viivottimen kanssa, mutta sain kuin sainkin vauvalle täkin aikaiseksi. Ovelasti laitoin tuollaiset tilkkuraidat, ettei ruutuja tarvinnut alkaa millilleen hiomaan paikalleen. 

Paloja on vielä hurumykket ja onneksi saan tänään Surrur-kirjani takaisin, joten eihän sitä tiedä mitä sitä keksii vauvan päiväuniaikana.ps. Lapsikin arvosti äidin ahkeruutta ja huusi illalla 2 tuntia tukehtumispisteessä. Lopulta uhkasin myydä koko pojan mustalaisille, jos ei huuto lopu.

10 kommenttia

 1. Outi-Hyypiön elämää23. heinäkuuta 2011 klo 8.11

  Upee peitto! Mäkin tahtoisin oppia ompelemaan. BTW, auttoko mustalaisilla uhkailu? Jos toimii, niin rupeen mäkin käyttämään samaa uhkausta :) Nimim. poika kiljunut 10 kk...

  VastaaPoista
 2. No siis hiljeni se, mutta en nyt osaa sanoa paljonko se mustalaisilla uhkailu auttoi :D

  VastaaPoista
 3. Hiano! Ja minäkin meinasin kysyä, että hiljenikö se, mutta vastaus onkin jo yllä :)

  VastaaPoista
 4. Siitähän tuli kiva. :)

  VastaaPoista
 5. Moikka!Voi vitsi,oli nostalgista,mun mutsi uhkaili aikoinaan mustalaisilla.Onkohan toi jossain mutsien kasvatusoppaassa...T:Nora

  VastaaPoista
 6. Haha, mua on penskana uhkailtu mustalaisilla, ja itekin huomaan uhkaavani just samalla tavalla :D Hyvä että löytyy muitaki.

  VastaaPoista
 7. Niin, eihän se ehkä ole korrekteinta uhkailua, mutta uhkailua kumminkin :)

  VastaaPoista
 8. "Lopulta uhkasin myydä koko pojan mustalaisille, jos ei huuto lopu":,DDTää on aika huippublogi! En ole lapsi-ihminen (eikä mulla siis ole lapsia eikä ole tulossakaan) mutta tykkään lukea tätä :) Hauskoja juttuja, hyvin kirjoitettuja.

  VastaaPoista
 9. Ihana peitto! Ja hei, munkin äiti on uhannut myydä, tai siis antaa mut ( tai veljeni) mustalaisille, jos oltiin tuhmia! Mutta sitäkin paremmin tepsi uhkaus poliisien paikalle soittamisesta :DD ( että kokeiles sitä, jos mustalaisuhkaus ei jossain vaiheessa tepsi!)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images