Marimekkoäiti

Onko MITÄÄN kliseisempää kuin olla äiti ja käyttää Marimekkoa? Ehkä olla äiti ja pakottaa mies käyttämään jokapoikapaitaa on vielä vähän. Mu...

Onko MITÄÄN kliseisempää kuin olla äiti ja käyttää Marimekkoa? Ehkä olla äiti ja pakottaa mies käyttämään jokapoikapaitaa on vielä vähän. Mun piti olla nuorekas ja viilee ja mikä musta on tullut - Marimekkoäiti.

15 kommenttia

 1. meillä äiti puki meidät AINA marimekkoon kun oltiin pieniä, meillä oli myös pyyhkeet, verhot, lakanat ja kaikki mahdolliset marimekkoa. ala-asteella sitten mulle tuli kiintiö täyteen enkä suostunut ottamaan enää mitään marimekkoa ja mun huone oli ainut paikka, mistä meidän kotoa ei löytynyt yhtäkään marimekko tuotetta! sitten musta tuli äiti ja kuinka kävi?! nyt meiltä löytyy esimerkiksi marimekon verhot ja äidiltä varastettuja pallopaitoja!

  VastaaPoista
 2. No siis. Tuo on vielä ihan hyväksyttävää, mutta sitten kun alat käyttämään tasaraitapaitoja ja tikkiliiviä (vrt. mll-äiti), niin alan nostelemaan kulmia.

  VastaaPoista
 3. Siinä vaiheessa kun alat maanisesti keräämään itsellesi ja lapsellesi me&i vaatteita, minä huolestun. Marimekko on vielä tyylikästä siihen verrattuna...

  VastaaPoista
 4. Heh. Joku niissä äitiys hormoneissa varmaan on. Ja se kuinka yhdistettyä marimekko tai tuon kaltaiset tunikat äitiyteen on, on melko kliseistä. Sen jälkeen kun ihastuin samankaltaisiin vaatteisiin minulta on kyselty olenko raskaana tai onko minulla lapsia. Siis 120 kertaa useammin kuin ennen. Hassua. Itse kun silmiini osuu vain sellaisiin todella timmeihin vaatteisiin pukeutuneita pienten lasten äitejä ja vähän salaa heitä katselen. Ihan sen timmeyden vuoksi ja tietenkin myös lapsen ;) me&i vaatteet aikuisilla menee itselläkin yli hilseen, hinta + ulkonäkö harvoin oikein kohtaa.

  VastaaPoista
 5. Minäkin innostuin Marimekosta, kun tulin äidiksi. Tai alunperin kuvittelin, että se oli lähenevä kolmikymppisen alkukeski-ikä, joka siinä manifestoitui. :)

  Kyllä luulis Marimekolla menevän nyt hyvin, kun on tämä vauvabuumi..

  VastaaPoista
 6. Sähän on siis tosikolee marimekkoäiti, pieni mies vielä tasaraitabodyyn niin avot. Tuonko huomenna, mulla olis tossa taivaansininen-tummansininen tasaraitahaalari etsimässä uutta kotia? On vähän iso vielä mutta äkkiä se siihen kasvaa.

  VastaaPoista
 7. Ihana mekko ja niin suloinen pikkuinen varpaineen kaikkineen <3

  VastaaPoista
 8. Hei! Oletko jo tehnyt postauksen Belly Banditistä? Sunhan oli tarkoitus sitä testailla ja kertoa onko siitä apua/iloa, ois tosi kiva kuulla kokemuksia kun sellaista harkitsen, mutta hinta on aika suolainen... ois siis kiva kuulla joltain "oikealta" ihmiseltä käyttökokemuksia, ei vaan jenkkisivujen hehkuttavia testimonialseja :)

  VastaaPoista
 9. hei, en ole tehnyt postausta banditista, sillä banditin ohjeissa sanotaan että pitää käyttää 6-8 vkoa ja vauvahan on nyt vasta 6. Pääsin aloittamaankin myöhemmin, sillä mulla oli ne 27 hakasta mahassa 10 pv synnytyksen jälkeen.

  Mutta jos luet tän, niin kerron etukäteen, että olen tykännyt paljon. se ei ole edes ollut bambukuituisena kuuma näillä säillä. varsinkin sektiohaavan kanssa on tukenut ja senttejä on lähtenyt tietenkin luonnostaankin, osa varmasti myös tuen ansiota. Suosittelen kyllä jo nyt, mutta kannattaa ottaa tarpeeksi pieni koko. mulla esim ei m meinannut eka mennä, mutta on nyt just soppeli.

  VastaaPoista
 10. Tuollainen marimekkous on ok! Mä olen itse haaveillut pitkähihaisesta pallokuosisesta paidasta jo pari vuotta. Hinnat vaan on suolaisia eikä laatu (enää) ihan kohtaa. Marimekon laukkuja, toalettilaukkuja, kukkaroita, penaaleita sen sijaan löytyy. Ja ostinpa joskus hölmöyksissäni vaaleansiniset unikkoverhot jotka nyt muistuttavat mua keittiössä joka päivä heräteostoksestani. Tosin eipä siihen turkoosiin kaappihelvettiin moni muu verho kävisikään....

  VastaaPoista
 11. Mäkin liityn tähän kerhoon ja paljastan, että haaveilen Tuuli-kuosisesta mekosta. Snif.

  VastaaPoista
 12. Mä olen päättänyt niin, että naperolla Me&I on vielä ok (tosin vain muutamina kappaleina, hinnat on törkeitä), mut jos sitä itseni päältä jonain päivänä löydän, vien itseni talon taakse ja käsken äijän päästää päiviltä. Edes kaltaiselleni amatööriäidille se on jo liikaa.

  Marimekko taas... huoh. Vanhennuttuani näköjään tarpeeksi olen löytänyt itseni hiplailemasta niiden tunikoita. Pelottavaako? No totta munassa :) Onneksi en näköjään ole tämän synkeän salaisuuteni kanssa yksin.

  VastaaPoista
 13. onko tuo pixie-tunika/mekko? Löytääkö nuita vielä jostain, olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa!! Haluan olla myös marimekko-äippä...

  VastaaPoista
 14. Jos et ole marimamma joka kulkee päästä varpaisiin sinisessä unikossa (lierihattu, kotelomekko, olkalaukku ja lenkillä sitten sauvat ja kotona tietty tasaraitapaituli) niin ei mitään hätää !

  Oli muuten hauska nähdä!

  VastaaPoista
 15. En tiedä mekon mallia, mutta se on muutaman viikon takainen löytö Marimekon tehtaanmyymälästä, hinta oli siinä about 50 eur.

  Mulle se Me&I on vähän outo juttu edelleen, en ollut kuullut koko merkistä ennenku menin vauvamessuilla niiden bloggariaamupalalle ja eiks ne ollu ihan perus trikoovaatteita. Esim Lindexillä, anteeksi vain, näyttäis olevan ihan samaa kamaa myynnissä. Muutenkin olen ihmetellyt näitä lastenmerkkien mammmavaatteita, ei mua kiinnosta pukeutua lastenvaatemerkkiin. Mieluummin vaikka tosiaan Marimekkoa!

  Ja Mami, oli tosiaan kiva nähdä! Harmi kun mulla oli vähän paha mieli eräästä asiasta, että pidin kiirettä. Pitempäänkin ois viihtynyt muuten.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images