Pumppiharrastus

Sain tänään kokeilla ihan mahtavaa laitetta. Pump Egnell on kyllä rintapumppujen ruhtinatar ja itselläkin on olo vähintään prinsessamainen...Sain tänään kokeilla ihan mahtavaa laitetta. Pump Egnell on kyllä rintapumppujen ruhtinatar ja itselläkin on olo vähintään prinsessamainen kun istuu nojatuolissa pumppaamassa tällä laitteella. Itsellä on vain känänen kirpparin ilmaislaarista löydetty Medelan käsikäyttövempain, mikä toimii kyllä hyvin, mutta tämän päiväisen pumppausokemuksen jälkeen mikään ei tunnu enää miltään. Paitsi Pump Egnell. Kyllä ennen on naisia hemmoteltu!

13 kommenttia

 1. Meillä oli synnärillä noita ja voi kamaluus! Ihan hirveä mun mielestä. Sen sijaan Avent (vaikka käsikäyttöinen) sen sijaa on taivas <3

  VastaaPoista
 2. :D ai! Musta tossa oli semmosta vanhanajan tenhoa kun se suhisikin niinku joku navettalaite <3 Ja tehojakin oli vaikka muille jakaa!

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli synnärillä tuollaisia. Ja jopa minulle, joka lypsän lehmiä työkseni, tuli tuosta navetta mieleen :D

  VastaaPoista
 4. luin "pimppiharrastus" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 5. Eikä, nyt mä en vaan pääse eroon lypsykone, navetta ja lehmät mielleyhtymästä :D Mutta siltähän se vähän näyttääkin, lypsykoneelta siis!

  VastaaPoista
 6. Mä kanssa sain kunnian synnärillä pummpailla tuollaisella jättimäisellä sähkövetottimella. Oli aika lypsylehmäolo kieltämättä. Maito syöksyi tuolla ihan uskomattomalla voimalla tissistä.
  Sen verran tehokas ja toimiva peli kuitenkin, että viikko syntymän jälkeen sain oman sähköpumpun ja käsikäyttöinen on edelleen avaamattomana paketissaan jossain.

  VastaaPoista
 7. Olen hellinyt muistoa tuosta laitteesta, kun saatiin sellainen kotiin vauvan sairaalajakson ajaksi. (TAYSissa on osastoilla sellaiset modernit laitteet) Pakastin varmaan pullistelisi nyt maidosta, jos tuon olisi saanut pitää! Ja mikä historiallinen ulkomuoto. Melkein teki mieli alkaa kirjata maitomääriä ylös jonnekin lypsykirjaan kuin lehmältä ikään. Ei pääse käsikäyttöinen (ja naurettavan alitehoinen) muovinen Medelani samalle tasolle.

  - Laura

  VastaaPoista
 8. Mäkin sairaalassa tuommosta käytin ja se oli mun mielestä ihan järkyttävä :D

  VastaaPoista
 9. Hui ku on pelottavan näköinen härveli :D

  VastaaPoista
 10. Minullekin tuli tarve kokeilla tuollaista sairaalassa (YÖLLÄ), ja pelkäsin herättäväni vauvani lisäksi vauvattoman huonekaverini! Aikamoinen MASIINA! :)

  VastaaPoista
 11. Mäkin synnärillä viikon tolla pumppasin! Mainio! Niin super tehokas ettei mikää vedä vertoja :)

  VastaaPoista
 12. :D Siis mihin tuossa se tissi pannaan? :DD

  VastaaPoista
 13. Heh. Tollasella reilut pariviikkoa sain lypsytellä omalle pojulle maidot lastenosastolle. Ja kyllä se oli kamalaa. Pienimmällä teholla oli pakko toista hinkkiä pumpata ku muutoin repes nännistä aina yks kohta ja veri alkoi vuotaa. Toista uskals sit jo ihan puolella teholla pumpata. Tehokas laite kyllä ja lypsylehmäolo oli taattu. Sairalaan ku jouduin koneen palauttaa ni ostin aventin käsikäyttösen pumpun ja käyttö oli niin mukavamman tuntuista. Aivan ku poju ois itse syöny. Äkkiä silti päästiin siitäkin käytöstä ku maitomäärät tasaantu pojalle sopiviks pian kotiin pääsyn jälkeen..

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images