Kesä ilman miehiä

Aloitan nyt virallisesti kirjan lukemisen. Tai aloitin sen jo toissapäivänä ja tällä hetkellä 2 ensimmäistä lausetta on jo luettu. Kirja on...


Aloitan nyt virallisesti kirjan lukemisen. Tai aloitin sen jo toissapäivänä ja tällä hetkellä 2 ensimmäistä lausetta on jo luettu. Kirja on Siri Hustvedtin Kesä ilman miehiä (olisikin, toim.huom.), mikä on Otavan 2011 uutuuskirjoja. Olen varautunut itkuhälyttimellä ja kantoliinalla urakkaan, kun Tissilä ei nuku, on hänen sijoituspaikkansa rinnallani liinassa. Saa nähdä mitä tästäkin tulee, epäilykset urakan päättymiseen ennen vuoden loppua ovat valtaisat.

Onko joku jo ehtinyt lukea kirjan? Nimi ja kirjan ulkoasuhan on aika harhaanjohtavan näköinen jos vertaa Hustvedtin muuhun tuotantoon ja olettaa sisällön olevan linjassa sen kanssa. Vai onko Hustvedt lähtenyt Noraa Robertsin jalanjäljille?

6 kommenttia

  1. Oman pojan vauva-ajasta parhaiten mielessä ovat vielä viiden vuoden jälkeenkin koliikki, jatkuva imetys ja kirjat jotka luin. Kunhan iometys alkaa sujua, niin siinä samalla ehtii lukemaan ennätysmääriä :D

    VastaaPoista
  2. mä en ole lukenut yhtään kirjaa, hmm, melkein 9 vuoteen :D

    VastaaPoista
  3. Eli kirjojen luku voisi onnistua siis vauvelin syntymän jälkeenkin? Kuulostaa lupaavalta :)

    VastaaPoista
  4. Vaikutti hyvältä - oli mulla viikon bestseller-lainana, mutten ehtinyt lukea. Ei kyl silleen kevyeltä vaikuttanut. Suosittelen Eve Hietamiehen Yösyöttöä!

    T. Elisa

    VastaaPoista
  5. Mulla sama "vika" ku wandabella. Jos ei nyt koulukirjoja yms. lasketa.. Monesti sitä haaveilee siitä, että kävelee kirjastoon ja lainaa ihan oikean kirjan ja lukee sen, mutta toteutus kusee joka kerta.

    VastaaPoista
  6. Mä olen lukenut 1v 9kk yhtä kirjaa. Tai viime kesänä mökillä kokeilin yhtä toista, en ole ikinä päässyt loppuun (tai puoliväliin) saakka. Kyse ei ole siitä että kirjat olisivat olleet huonoja vaan siitä että lapseni on 1v 9kk.
    Onnea yritykseen!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images