Menovinkki viikonlopulle

Tämä nyt jäi ihan viime tippaan, kun laho pääni on ollut liian täynnä muita asioita. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan? Luulen, että...Tämä nyt jäi ihan viime tippaan, kun laho pääni on ollut liian täynnä muita asioita. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan?

Luulen, että monia lukijoita saattaisi kiinnostaa ensi viikonlopun Kierrätystehdas-tapahtuma Kaapelitehtaalla. 4. kertaa järjestettävä kierrätystapahtuma kun sopii kuin naula päähän ainakin omiin intresseihin. Siellä on esillä kierrätysmuotia, erilaisia kierrätykseen liittyviä yrityksiä sekä kansalaisjärjestöjä ja pisteitä joissa saa ilmaiseksi ja rahaa vastaan tuunata kierrätysmateriaalista esimerkiksi vaatteita. Omasta mielestä tapahtuman parasta antia on kuitenkin ilmaistori, mikä toimii tuo ja vie-periaatteella. Sinne saa viedä omaa käyttökelpoista mutta itselle turhaa tavaraa ja vaatteita sekä ottaa omakseen torilta löytyvää tavaraa nimensä mukaan eli ilmaiseksi. Ilmaistorilta löytyy mm. lastenosasto, minne kannattaa viedä oma tarpeeton lapsitavara niille, jotka sitä tarvitsevat. Ja päinvastoin: Jos on aikeissa ostaa jotakin, se saattaisi ehkä löytyä kaupan sijaan kierrätystehtaasta?

Meillä on tarkoitus mennä vierailemaan tapahtumassa ja nyt pitäisikin katsoa löytyisikö kaapeista jotakin viemistä ilmaistorille. "Meiltä puuttuu" osastosta ainakin löytyy asioita ja pidän peukkuja että löydettäisiin vaikkapa vauvan amme ja hoitoalusta viikonlopun aikana.

Onko muita menijöitä?

Kierrätystehdas 7.-8.5.2011
Avoinna la-su klo 10-17
Kaapelitehdas, Merikaapelihalli ja sisäpiha
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki
Ovet M1-M4
Vapaa pääsy
www.kierratystehdas.fi

11 kommenttia

 1. kraah, hitsi etten tiennyt tuosta! kellarikomero pullottaa itselle turhaa kamaa ja vaatetta. esim. ikean pinnasänky tumman turkoosiksi maalattuna.

  VastaaPoista
 2. visuaalisesti vaativa kottarainen6. toukokuuta 2011 klo 15.09

  Mä just mietin, että josko mekin tungettaisiin vilinään vaunuilla. Ja hei, en tiedä millaista hoitoalustaa etsit mutta mulla on tossa yksi ylimääräinen, siinä on pieni tahra joka lähtenee irti jollain superputsarilla. Kuosi on harmaa punaisilla ja valkoisilla ympyröillä. Oli tossa lähikirppikselläkin mutta ei mennyt kaupaksi.

  VastaaPoista
 3. wandabe: Voisko sitä sijottaa yhen köyhän bloggarin lapsen säilytyspaikaksi sitä sänkyä? Voisin jottain maksaakki...kela vaan oli just evänny mun kuntoutustuen ja saan äippärahaa 14.6 joten...en hetiVV: Millon olisit menossa, voitas tavata ja saisit pinssinki? me ollaan etitty just sellasta mahollisimman rupusta hoitoalustaa ;) Kelpais...mut tosiaan korvaavuus varmaan joskus ens vuoden jouluna kelan päätöksien takia :(

  VastaaPoista
 4. vastasin sulle tonne omalle tontille. rahaa en huoli, koska saan tilaa kellarikomeroon samalla :D

  VastaaPoista
 5. visuaalisesti vaativa kottarainen6. toukokuuta 2011 klo 15.51

  Näh, mietitään korvaavuuksia sitten joskus kun keritään. :D Mä en osaa arvioida vielä mitään kellonaikaa huomiselle, olisiko tekstiviestittely mitään? Ei varmaan ihan hirmu aikaisin päästä liikenteeseen kuitenkaan.

  VastaaPoista
 6. onko numero tallessa? tekstaillaan vaan! Joskus päivä/iltapäivästä sopis mullekki. 17 menee vaan jo kiinni, et mieluusti joskus 15 pintaan viim?

  VastaaPoista
 7. Ollaan Norsiksen kaa menossa tonne huomenna yhdentoista maissa, Pepsuli vielä pohtii asiaa.

  VastaaPoista
 8. myö mennään kottaraisen kaa myöhemmin, mutta jos jottain coolia vauvakamaa näkyy niin ottaa talteen! eikä tarvi kyllä olla kooliakkaan.

  VastaaPoista
 9. Me mennään sunnuntaina heti kymmeneksi, yritetään viedä omaakin tavaraa ja katsotaan jos löytyisi jotain itselle hyödyllistä. On varmaan ihan tuurista kiinni milloin löytyy parasta tavaraa.

  VastaaPoista
 10. Mun olis tarkoitus päästä sunnuntaina käymään, mutta saa nyt nähdä onnistuuko. Tytön synttärit huomenna ja hirvee härdelli päällä. Voi olla että menee sunnuntai maatessa kuolleena sohvalla (oletan, ja odotan, että äitienpäivän kunniaksi saan tehdä mitä lystään).

  VastaaPoista
 11. Onneli: Joo, sinne varmaan sais teltan pystyttää keskelle toria 2 päiväksi jos meinais oikeasti löytää jotain tarpeellistaNova melina: saa tehä mitä lystää! Mä pyysin lapsen mummoa äitienpäivänä mukaan jos kävis pikavisiitin vielä kaapelilla ennen täytekak...ainiin raskausdiapetes...porkkanaraastetta ja kahvia.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images