Etsintäkuulutus blogista!

 Onko joku nähnyt tai mahdollisesti jopa kirjoittanut juttua pienistä paperisista pääsiäispupuista, mitkä oli ripustettu pajunoksiin? Näin b...


 Onko joku nähnyt tai mahdollisesti jopa kirjoittanut juttua pienistä paperisista pääsiäispupuista, mitkä oli ripustettu pajunoksiin? Näin bloggauksen, missä oli linkkikin pupusilhuettiin, mutta en nyt muista missä ihmeessä se oli, jossain suomalaisblogissa varmastikin! Auttakaa!

Tai jos jollakin on muistissa mukava pupusilhuetti, mitä voisi hyödyntää koristelutarkoituksiin, laittakaa joku muu linkki! Tarkoitus olisi askarrella koristuksia tapetista ja en löydä sitten millään mallia ja mielikuvituskin on irtisanoutunut.

6 kommenttia

 1. Tarkoititko blogia kaunis pieni elämä? Siinä oli muistaakseni pupukoristeita.

  VastaaPoista
 2. Hei kiitti, juuri noita pupuja tarkoitin! En ole lukenut tota blogia, vaan jotenkin vain eksynyt joskus sinne enkä yhtään osannut keksiä et mistä etsimisen aloittaisi kun google ei auttanut. Nyt pitäis sitten printata mallia...

  VastaaPoista
 3. Just olin tulossa kans kysymään olisiko k.p.e kyseessä ja vissiin olikin? :)

  VastaaPoista
 4. kyllä kyllä, sieltä se löytyi. En olisi tosiaan itse edes osannut etsiä tuollaisesta osoitteesta, kun näitä blogeja on niin paljon ja ko. blogi ei kuulu omalle säännölliselle lukulistalleni vaan jonkun linkin kautta sinne päädyin. Kiitti :)

  VastaaPoista
 5. visuaalisesti vaativa kottarainen21. huhtikuuta 2011 klo 10.06

  Kaikkein helpoimmalla pääsee kun kirjoittaa googlen kuvahakuun rabbit silhouette. :)

  VastaaPoista
 6. :D Kiitos! Mä kirjotin muitstaakseni et bunny silhuette ja se ei tuottanu järin hyvää tulosta. Onneksi nyt löyty se mitä etsin ja taidan kokeilla tolla rabbitillakin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images