Sporttia ja Suomidesignia (+ -10% alekoodi KureStoreen)

Kaupallinen yhteistyö KureStoren kanssa Olen monet kerrat kiitellyt nykyistä tyylillisesti sallivaa aikakautta, jolloin on ihan o...

Kaupallinen yhteistyö KureStoren kanssa

Olen monet kerrat kiitellyt nykyistä tyylillisesti sallivaa aikakautta, jolloin on ihan ok mennä töihinkin lenkkareissa ja hupparissa. Mulla on esimerkiksi tiistait aikataulutettu niin, että teen iltapäivisin noin kolmen tunnin verran hommia erään viestintäasiakkaani luona ja jatkan siitä suoraan liikunnalliselle bootcampille treenaamaan. Koska tarvitsen töissäni läppäriä ja kameraa, pyrin ettei mulla olisi juurikaan mitään muuta tilaa vievää repussani tuona päivänä ja siksi puen treenivaatteet jo lähtiessäni päälle. 

Näihin päiviin mulla on muutamakin luottovaatekombo, joissa kummassakin on osanen Uhana Designin uutta sporttimallistoa. Uhanan croptopin tilasin oululaisesta suomalaiseen designiin keskittyvästä KureStoresta heti Uhanan sporttien ilmestyttyä valikoimiin ja se onkin näkynyt blogissa jo aiemmin täällä. Vähän myöhemmin sain KureStorelta lahjaksi saman sarjan sportti-culottesit, jotka jalassa olen kulkenut viime ajat niin töissä kuin vapaa-ajallakin. Kummatkin vaatteista on tehty suomalaisen Orneuleen Coolmax-kankaasta, joka on tekninen kosteutta iholta vievä urheilukangas. Teknisistä ominaisuuksista huolimatta vaatteet näyttävät siisteiltä arkivaatteilta, joten ne voi yhdistää esimerkiksi siistiin ja simppeliin collegevaatteeseen, jolloin tyyli on rento ja kuitenkin viimeistellyn oloinen. Alleviivataan nyt kuitenkin kauhistelijoille, että näissä kuvissa näkyvä urheiluliivien ja sportticulottesien yhdistelmä EI ole töissä käytössä, vaan edustaa enemmänkin sitä treenausosaa päivästäni :D Sisällä liikkuessa vetäisen liivien päälle joko Uhanan croptopin tai jonkun muun topin, loppukesästä maalla kävin lenkillä jopa ihan tässä vatsan paljastavassa rohkeus-versiossa. Just because I can.

Urheilulliset vaatteet ovat kuitenkin vain pieni osa KureStoren valikoimaa ja valikoimasta löytyy todella laaja kattaus suomalaisia designmerkkejä. Erityisen iloinen olin löytämästäni hauskasta FM/AM koru- ja vaatemerkistä, joka on KureStoren kotikaupungista Oulusta. Pienellä tsekkailulla huomasin, että myös muut ouulaiset tai oululaislähtöiset designmerkit kuten Yozen, Catie Q design, R/H ja Paine clothing, joiden tuotteista tein pienen kollaasin alle.


KureStoresta myös haluttiin muistaa seuraajiani pienellä yllätyksellä ja se on -10% alekoodi, joka toimii kaikkiin normaalihintaisiin tuotteisiin 23.9. saakka! Koodi on MUTSI10 ja se ilmoitetaan verkkokaupassa tai paikan päällä Oulun myymälässä osoitteessa Hallituskatu 30 M 8.

Kiitos kuvista Maarit (editointi minä) 

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images